Домакини 45/ Навън е шарена есен, на нас всичко ни е песен

• 41 817
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • гр.Варна
Привет и от мен.
Благодаря за картичките   bouquet  bouquet
Всяка вечер като се прибирам от работа задължително проверявам пощата.Започва бавно да ми идва коледното настроение.Още не съм украсила в къщи ,но утре докато съм на работа дечурлигите щели да се вихрят.
Тази вечер съм на театър и ще гледам " Село,село,пусто село" по Чудомир.Имам нужда са се похиля ей така от сърце. Joy
Кучета обожавам от малка.Преди имах мъжка френска булонка ,но като се роди дъщеря ми и се наложи да го подарим на едни приятели.Много лаеше и се стряскаше бебето ,а тя и без това беше голяма ревла.Сега от три години си имаме една госпожица и видна лигла-порода Немски мини шпиц.Казва се Ная / на вафлите е кръстена щото е много сладка/Тя е принцесата в къщи и както и се лигавя и и говоря на нея ,на никой друг в къщи не съм. Чак децата ми се смеят като почна да я мамосвам. #CrazyМа то животно и то само мене признава.Явно аз съм водача на глутницата. bowuu

# 646
Ето по тази:
http://www.receptite.com/%D1%80%D0%B5%D1%86%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0 … D0%B4%D0%BA%D0%B8

Ами маслото ми беше доста меко, както пише, че трябва да е. Единствено жълтъците ми не са толкова престояли извън хладилника. Може и от това да е, знам ли. Като че ли започна да добива някакъв вид, ама ме заболя всичко от толкова месене ooooh! Със сигурност някъде бъркам Thinking

# 647
  • Fort Worth, TX
Сложи още 1 яйце , ама цяло или добави белтъците, ако  ги пазиш/Принципно на това тесто не му трябва много месене.След като стане гладко трябва да седи в хладилника, за да е твърдо иначе се лигави. Mr. Green

# 648
Пфуу добавих едно цяло яйце още и взе че стана Grinning Мерси, че се отзовахте Simple Smile Мерси Креми

# 649
  • при късмета
Прибрахме се с шефа и неговара "работна седмица" свърши. Утре няма да ходи на градина.
Имам си кълтички от Вио и Мони  newsm44 Благодаря ви момичета  Hug
Ами емоция е и за мен, много им се радвам
Деси, браво, че се е получило. Аз такива сладки още не съм правила

Плами, приятно изкарване на театъра

Калинче, що така душо не щеш кафе  Laughing аз сутритна чаках, чаках и го глътнах цялото като никой не се появи, да не вземе да изстине  hahaha

Тити, приятно коледно тържество и на вас.

Малее за понеделник ми се събра толкова тичане. Пак трябва да ходя до НАП, този път в друг район, пристигна и SMS, че ваничката за хлебопекарната и тя дошла, а от 17ч. е тържеството на шефа в групата

# 650
Разлях пълната си чаша кафе върху дивана... цвят слонова кост. Търках с вениш, после вода, и пак вениш, и пак вода, ама ще си остане петно. Не му върви на този диван, не за първи път опитва вкуса на любимите ни течности за пиене - кафе, вино, сок.. ooooh!

# 651
Опс  wavey прибрах детето от училище
Правилно Смърфи каза, че Креми е специалиста с най-голям опит в линзероправенето   bouquet Иначе и аз барабар Петко с мъжете се включих в помагането - дето никога не съм правила  hahaha Добре, че трябваше да хуквам за детето Joy
Тити да кажеш за тържеството! Моя най е впечатлен от храната, защото той си е на храна от в къщи и за първи път яде в училище, тъй като е "тържествен Коледен обяд"  hahaha - сиреч печена пуйка, йоркширски пудинг, задушени брюкселско зеле, броколи, моркови, картофи, грах, лимонов чийзкейк и ванилов сладолед!
Мони да се напиеш и заради нас   bouquet
Креми този сериал го бях почнала да го гледам на руски - много е свеж  Joy
Плами много красива лигла имаш! И аз мамосвам нашия - няма си сравняваме децата по красота  hahaha че моя много грозен до твоето пухче Mr. Green Обожавам Чудомир и доста от неговите разкази знам на изуст  Joy
Деси да покажеш линзерите, че и аз ще правя другата седмица, ама първо с тези на Марче ще започна.
Ма ко ми ти така ме отразя, че то ми приседна  hahaha За това предлагам сега да си поделим моя чай, че аз пак замръзнах  hahaha

Смърфи случва се - пробвай - Пресните петна от кафе могат да се почистят и с малко студено мляко – петното се намокря с млякото и се изпира по стандартния начин.

# 652
  • при късмета
  Ма ко ми ти така ме отразя, че то ми приседна  hahaha За това предлагам сега да си поделим моя чай, че аз пак замръзнах  hahaha

Да видиш, че съм човек ще ти го оставя целия, за да се стоплиш  Hug

Смърфи, мина ли ти ухото? За петното може да пробваш и да го натъркаш с течен сапун без вода или съвсем малко, правиш много пяна и оставяш за малко после с водата.
На мен този вениш нито едно петно не ми е махнал

# 653
Ма ко аз специално за теб втората чаша...пък ти... newsm45

# 654
Здрасти и от нас! Бяхме на коледен базар в училището на детето. Хапнах разни люти истории.Накъсах се да ям люто тая бременност.Купихме си и книжка,писмо от дядо Коледа . Аз като по-нахална и снимка му направих .Макар и дядо Коледа да беше черен.Беше мил поговори си с детето.Емо се радва и понеже беше в костьом му казал,че е негово джудже  JoyКупих самоса и едни други истории и за мм . На коледния купон на курса имаше . На края си взеха и за вкъщи.Ама аз съм стеснителен идиот и ако не купя ,няма да взема. А той обича и ме бъзика.
Лейди коледния им обяд е другата седмица.Моето диване не е ящно .Броколите не ги харесва.Тогава ще пеят и коледни песнички.

# 655
  • при късмета
Ма ко аз специално за теб втората чаша...пък ти... newsm45

hug

# 656
Ухото засега е ок, не е самото ухо, ами около ушния канал от външната му страна. Мисля, че е нерв или от хроничния ми заден ринит.  newsm78

Диванът е прогизнал от търкане, няма да изсъхне скоро. ooooh!

# 657
Ма ко  smile3533
Смърфи грабвай сешоара  Joy Дано бзръо ти мине ушото  Hug
Аз полудявам вече - елхата е в единия край на стаята / свети и свири  #Cussing out срещу нея е прозореца - и той свети, а малкия с пълно гърло пее Коледни песни  smile3511

# 658
Добър вечер!

Аз хапнах и вече съм на червено вино. Наздраве!

Момичета, а вие правите ли си срещи? Поне тези, които са от София?

# 659
  • при късмета
Цвети, наздраве! Правим от време на време, но нещо на студеното не можем да се организираме. Лятото е по-лесно.

Калинка, остави детето да си пее де, кога да ги пее иначе тези коледни песни, на Петровден  Joy

Вижте какво четох досега, много се смях
http://www.novini.bg/news/254749-%D1%83%D1%87%D0%B5%D0%BD%D0%B8- … %D1%82%D0%B5.html

Общи условия

Активация на акаунт