Ти какво сготви? Снимай, покажи?! 122-pа тема

• 174 132
  • 738
  •   1
Отговори
# 375
  • Бургас
Дами (и господа), колко много вълнения...

Пеп4о.... напълно съм съгласна с последният ти пост. Simple Smile

Давайте да пием по кафе и да не си образуваме нерви.

Едни маслени бисквитки спиралки

от изрезките на тестото - друг модел Simple Smile

Питката ми от Никулден

# 376
  • пак на Рив Гош
Пеп-4о,   bouquet
Capt_Flint, много симпатични спирали
matze, отдавна се каня на дунавските вълни, понеже харесвам черешови сладкиши. Твоите изглеждат много добре Simple Smile.

Моята предникулденска риба беше панирана (скумрия):

Иначе тези дни имаше и пиле по баски (по желание на Камбанката):

И една салата с кускус и пиле по Джейми Оливър (въпреки нежеланието на Камбанката  Mr. Green):

# 377
Пепчо, сусамките ми са пълен провал. Не знам къде сбърках, но станаха насипни.

сложи малко повече захар, или малко мед прибави. На мен ми се случи с една захар, марка, от която не бях правила сусамки. Сега си карам със Захира-та

# 378
  • София
Пепчо, сусамките ми са пълен провал. Не знам къде сбърках, но станаха насипни.

сложи малко повече захар, или малко мед прибави. На мен ми се случи с една захар, марка, от която не бях правила сусамки. Сега си карам със Захира-та
И аз правих няколко сладкиша с някаква непозната за мен захар, която дори не си спомням от къде съм я купила! Е тя изобщо не се разтвори.... хрускаше си и след печенето! Докато се светна, да не я ползвам за сладкиши, а само за кафе и чай....  Whistling

От мен един печен бут с гъбен сос

и едни коледни бисквити, които също са с гореспоменатата захар...

по тази рецепта: http://deliciouskit.blogspot.com/2012/12/blog-post_22.html

Пеп-4о, сега се огледах в твоите забравени сладки и реших да ги пробвам! Само да питам, дали съм разбрала правилно- в момента, в който сложиш тавата във фурната, я изключваш, така ли?

# 379
Телешко с грах и картофи:

и първите ми линцери:

Скрит текст:

# 380
Честит празник на всички Ани-та! Да са здрави и много щастливи!
  bouquet  bouquet  bouquet

fio', пънчето звучи убийствено вкусно, обожавам кестени  Crazy

И аз на коледна вълна с шоколадови бисквитки и с огромно желания за силен снеговалеж  Mr. Green

# 381

Пеп-4о, сега се огледах в твоите забравени сладки и реших да ги пробвам! Само да питам, дали съм разбрала правилно- в момента, в който сложиш тавата във фурната, я изключваш, така ли?

да, точно така е - изключваш, забравяш ги вътре за 3-4 часа (аз ги правя нощем, за да не надничаме). Тук в мамата има цяла тема за тях  Peace

# 382
  • София

да, точно така е - изключваш, забравяш ги вътре за 3-4 часа (аз ги правя нощем, за да не надничаме). Тук в мамата има цяла тема за тях  Peace

Благодаря!   bouquet
Сега ще я потърся, защото сладкарството хич не ми силна страна, нищо че изглеждат много лесни за направа!

Последна редакция: вт, 09 дек 2014, 18:26 от placebo7

# 383
Иииии подготовката за Коледа продължава! Още едно попълнение в кутията със сладки: шоколадови бисквити с парченца шоколад

http://www.supichka.com/2014/12/shokoladovi-biskviti-s-shokolad.html

# 384
Понапълних си очите с последните страници с рибоци  Shocked . Браво дами и на Вас господа!
Относно споделянето на рецепни: който иска-споделя, който не иска- не споделя и това е Simple Smile . Всеки си има право на избор  Peace

От мен една проста мусака с гъби и кориандър. Мислех да не я показвам, че не е кой знае какво, но не мога да подмина кукитата на Гисчо. Превъзходно изглеждат. Сочни ли са? Защото изглеждат много сочни. Напомнят ми на купешките SoftKing
https://www.dropbox.com/sc/jgx518glwmdd54p/AAAK6KvzL2kXsZeKjMymMXPVa

# 385
При цялата тази красота и професионализъм ,малко ме срам да качвам мои снимки  Embarassed
 Ще пробвам и дано не развалям интериора  Simple Smile
 Една питка от вчера
Скрит текст:
/не съм много доволна -фурната май не пече добре /
  и тук парченце 
 и
Арменски сладки / благодаря за съветите на Пепчо / и Люси в блога й /

И моля за извинение за не дотам естетичните ми снимки.

# 386
  • Варна
Телешко задушено с гъби

Омайният кекс на Venetta с парченца шоколад

# 387
# 388
  • Варна
Страхотно вкусно,красиво и апетитно от всички...ухае и на Коледа
Благодаря и за идеята за много сладки направени от всички...ще се постарая да ги пробвам
За днес пилешко с наденичка,картофи и салатка,баница половината със спанак и със сирене и един тутманик

# 389
  • DE
Шницел и зеленчуци днес

Общи условия

Активация на акаунт