Специална ще е Коледа за нас - Декемврийчето ще гушкаме в този час!

• 39 664
  • 744
  •   1
Отговори
# 180
Мименце, да ви е жив и здрав! Чакаме разказ и име   bouquet

Цвети, аз също не съм се молила на никого, просто си работя от години..нещо не те разбрах какво имаш предвид

# 181
Честито на Мименцето и Мелина за новите попълнения в семействата! Да са ви живи и здрави!  Heart Eyes  bouquet

# 182
Честито на мамите Мелина и мименцето 123! Да са живи и здрави бебчетата,бързо да се възстановяват и скоро да се гушкат в къщи.Виждам,че се вълнувате по въпроси майчинство и надбавки,дано ситуацията се разреши по възможно най-благоприятния начин,че то и без това нещата в бг са толкова объркани. ooooh!

# 183
Момичета минавам само да ви кажа, че снощи в 18:20ч със секцио се роди нашият дългоочакван син Никола, тежащ 3.000кг и висок 49см.Добре сме и всичко е наред, щастливи сме безкрайно много Simple Smile

# 184
mimenceto123, честито Hug Да ви е жив и здрав! Честито бебече и  на  natalia85   bouquet

# 185
  • София
Честит син на  mimenceto123!   bouquet
 Да е жив и здрав и много щастлив! И да радва майка си и татко си!

Ох, ние също още не сме се спряли на име! Трябва да го хвана ММ тази вечер и да поставя ребром въпроса.... да не стане така, че да се разправяме в болницата...  Simple Smile

natalia85, честит Никола и на вас! Да е жив и здрав и да расте много щастлив! Бързо възстановяване на теб!    bouquet

# 186
Мелина, Мименце, Наталия - честити  бебоци!

# 187
Бебета, бебета... валят като из ведро! Joy bdbaloni
Днес мамата си пише болежката, утре гледаме - родила!...
Чак ме хваща страх, следващият пример да не съм аз!
А имам още да  newsm75 wash hang 1ironing knit

# 188
Ехаааа, Честити бебенца на Мелина, mimenceto123 и natalia85newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Да са живи и здрави и много да ви радват.А на вас бързо възстановяване и адаптиране към малките сладки същества Simple Smile
Да напиша и тук за днешния преглед Simple Smile
в 37 седмица: След предишното изоставане и измерване 2 100(това беше на 14/11), днес док.каза,че е ок.отговаряме си на седмицата,измери ни 3 199 кг., била с дълго краче и голямо коремче . Плацентата също е ок, коремчето си е нависоко,не ми спря хапчетата(магнерич) обаче,каза още да ги пия .Нещото, което леко ме притесни е,че док.,каза,че бебка не е в много добро предлежание за нормално раждане, тъй като била с гръбчето в дясно, и гледала към мен(Тилно предлежание, в дясната част на корема). В това положение на бебето е нужно да се завърти на 180 гардуса, за да премине през извивката на родовия канал – доста по-трудно, отколкото, ако е разположено в ляво.Също така е с Лицево предлежание(гледа към мен),а трябвало да е с тилно предлежание, при което е обърната по-скоро с гръб към майката с тила напред.И това всичкото водело до по-трудно и болезнено разждане.....но ми каза да лежа(спя) повече на ляво и да се моля да се обърнела в ляво имало време....и че пак ще говорим и ще вземем решение.

whiteflower
, все се каня да те питам....защо искат да ти предизвикат раждането в понеделник?

# 189
  • Prague Czech Republic
честити бебоци. да са живи и здрави и много щасливи

# 190
natalia85 честита радост! Бързо възстановяване и скоро у дома. Честито  newsm51  ylinfant

# 191
Да се отчета и аз-днес ми беше последният запис на тонове преди секциото Shocked Това беше..Спирам фраксипарина, магнезия, продължавам си панадола и капките за нос. Не мога да повярвам, че вече съм на финала и мина толкова много. Записът беше добър, бебо не спеше, а една акушерка ме пита дали са близнаци Shocked, толкова ми бил голям корема. Вярно бебо върви напред, ама чак пък за двама ли...Живот и здраве ще го видя съвсем съясем скоро....

# 192
  • София

.Нещото, което леко ме притесни е,че док.,каза,че бебка не е в много добро предлежание за нормално раждане, тъй като била с гръбчето в дясно, и гледала към мен(Тилно предлежание, в дясната част на корема). В това положение на бебето е нужно да се завърти на 180 гардуса, за да премине през извивката на родовия канал – доста по-трудно, отколкото, ако е разположено в ляво.Също така е с Лицево предлежание(гледа към мен),а трябвало да е с тилно предлежание, при което е обърната по-скоро с гръб към майката с тила напред.И това всичкото водело до по-трудно и болезнено разждане.....но ми каза да лежа(спя) повече на ляво и да се моля да се обърнела в ляво имало време....и че пак ще говорим и ще вземем решение.

Joanab, и моята бебешорка е така! Надявам се в понеделник като ходя за тонове да се е обърнала!

# 193
Честити бебчета да са живи и здрави и растат щастливи!  Много хубави килограми са всички браво! И аз нямам търпение вече още няколко дни и другара седмица съм ба операция.

# 194
Честити бебчета и на Мименцето и Наталия. Да са им живи, здрави и много послушни. А на тях бързо възстановяване.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт