Гласът на България - Сезон 3, Тема 2

• 71 692
  • 894
  •   1
Отговори
# 855
  • София
На мен повече ми хареса момичето. На момчето само рекламата му е голяма.

# 856
Никола е прекалено голям талант за нашия шоу пазар според мен, той ще се развие в чужбина.
Да, да, те всички уникални таланти от музикалните формати после жънат грандиозни успехи у нас и в чужбина. И на Славин му предвещаваха да стане световна звезда, ама... Sad

# 857
Някаква драматургия се разигра с Никола - ясно е, че такъв глас не се среща под път и над път, че само заради уникалността му той не може да отпадне. Защо тогава бяха тези игри, защо беше подложен на това унижение?
Много добре казано! Как може ...  .Аз се разстроих много, че си и поплаках! Мъжът ми ме успокои, казва, споко, няма лесно начало!

# 858
След мазната чалга на ФикитУ и "коя там беше другата" си припомних си защо всеки път до сега зарязвах формата. Пф-ф-ф  Tired
Чудя се защо беше нужно да пържат така момчето накрая.  ooooh! Обидно беше както за него, така и за зрителите.

# 859
Чудо голямо, не знам изобщо как сте си помислили, че Никола ще отпадне. Те го гласят за победител сигурно...  Laughing Laughing

# 860
  • Испания
В нашия формат пак има нещо сбъркано.  Sad

В руския се пуска таймер, докато другите треньори мислят дали да откраднат участника. През това време участникът говори /бях го споменала преди/. Времето изтича, водещият благодари на участника, той слиза от сцената и приключва участието си.

В испанския формат - същото. След като напусне сцената, участникът не може да бъде откраднат, защото времето му е изтекло.

У нас - нищо подобно.  Crossing Arms

Никола е добър изпълнител, но в двубоя по-добра беше Зорница. Хубаво е /за формата/, че Поли го открадна, но не мисля, че тя е добър треньор за него.

# 861
Чудо голямо, не знам изобщо как сте си помислили, че Никола ще отпадне. Те го гласят за победител сигурно...  Laughing Laughing
Ние не, но той и роднините му наистина се изпържиха. А на мен като зрител ми беше обидно да ми пробутват този зле скалъпен сценарий. 

# 862
И за секунда не съм си помислила, че Никола ще отпадне. Но като ще правят такива измислени сценки, поне да бяха изпипали сценария, че да е по-драматично, да има съспенс. Това беше на ниво читалищна самодейност.
Аз не мога да кажа кой от двамата се справи по-добре. За мен това беше един страхотен дует. Не битка, а дует.

# 863
Трябва да са луди, да изпуснат момче с два милиона гледания!

# 864
  • Вестерос
И аз съм "бясна". че така унижиха момчето. Много го харесвам. Фаворит ми е.

В ютуб ли има толкова гледания?

# 865
И аз съм "бясна". че така унижиха момчето. Много го харесвам. Фаворит ми е.

В ютуб ли има толкова гледания?

Да, и всъщност какво като има 2 милиона гледания? В детското the voice в Германия имаше едно момиченце, което събра 50 милиона гледания за отрицателно време и отпадна на битките!  Peace Peace

# 866
  • Испания
Да, и всъщност какво като има 2 милиона гледания?

Това няма абсолютно никакво значение в случая.  Peace

# 867
Гледанията показват, че има интерес. Според мен, ако Графа го беше оставил в отбора си, имаше сигурен финалист, та дори и победител. Това момче и Радко според мен ще стигнат, ако не до самия финал, то поне до полуфинал. Никола има нужда от дабър продуцент, а Графа е доказал, че е такъв. Не разбирам защо не го избра. Искрено се надявам да не го споходи съдбата на Славин, Христиана и Невена Цонева. Дано се развие, сцената има нужда от такива гласове.

ПП. Радвам се, че Мариан не продължи. Прекалено много си вярва и голяма звезда го раздава. А дуетът им с Бети (дано не бъркам името на момичето) беше пълен потрес. Идеше ми да счупя телевизора, докато се надвикваха.

# 868
  • Испания
Гледанията показват, че има интерес.

Не исках да го напиша.  Naughty И Джорджано има над милион гледания, ама...

И да обясня, защото пак ще има неразбрали: този интерес, чийто показател са гледанията, няма никакво влияние върху формата.

Не разбирам защо не го избра.

Защото Зорница беше по-добра.

# 869
На мен не ми се стори да е по-добра. Но аз и за това не съм жури де  Laughing

Ясно е, че интереса към Джорджано не е като интереса към Никола  Wink

Общи условия

Активация на акаунт