Мързеливи красавици - 38 /Пролетна/

• 77 673
  • 595
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте , красавици , някога преди около 2 години пишех тук от време на време.От тогава не съм , не знам защо newsm78 сега обаче имам нужда от съвет - ноктите ми са ужасно пожълтяли от непрекъснатата употреба на лак и не знам как да ги оправя.Моля ако някоя знае да помага.Предполагам, че ако спра да ги лакирам ще се оправят , но са много грозни и жълти , което значи , че не мога да изляза без лак.Та ако има друг метод за обезцветяване ще съм благодарна за съвета   bouquet

А ползваш ли основа за нокти? Аз имах същия проблем и започнах да използвам основа под лака,която пази ноктите от пожълтяване.С течение на времето изрязах пожълтелия нокът и продължих да използвам основата и след това.Успех!

# 151
  • София
Здравейте , красавици , някога преди около 2 години пишех тук от време на време.От тогава не съм , не знам защо newsm78 сега обаче имам нужда от съвет - ноктите ми са ужасно пожълтяли от непрекъснатата употреба на лак и не знам как да ги оправя.Моля ако някоя знае да помага.Предполагам, че ако спра да ги лакирам ще се оправят , но са много грозни и жълти , което значи , че не мога да изляза без лак.Та ако има друг метод за обезцветяване ще съм благодарна за съвета   bouquet

А ползваш ли основа за нокти? Аз имах същия проблем и започнах да използвам основа под лака,която пази ноктите от пожълтяване.С течение на времето изрязах пожълтелия нокът и продължих да използвам основата и след това.Успех!

Започнах да използвам , но от 2-3 лакирания , дано има резултат.Благодаря ти.

# 152
До голяма степен нежеланото оцветяване по ноктите ще падне, като почистиш нокътната плочка с полираща пила. След това можеш да пробваш със сок от лимон.
Аз така правя, когато дълго съм ползвала ярки цветове. След това нанасям масло за нокти и кутикули.

# 153
  • при моите деца .....
Да се включа и аз по темата - трябва да се внимава с полиращата пила....
Има избелващи бази....
в лаковата тема ще ти помогнат....
Аз не съм забелязала потъмняване на плочката ми, но винаги ползвам база....

Днес се лакирах с новия ми Golden rose color expert 31 - прекрасен, покри на 1 слой, за акцент на безименния съм с Flormar 392.

Това е от мен.
Хубава вечер!

Последна редакция: нд, 04 яну 2015, 20:59 от * Боби *

# 154
  • при моите деца .....
Добро утро в понеделник !

Моят ден започна в 5.15 - лесно станах.... - 60 коремни преси - време е да се върна на 90....
Време е да направя поне 2-3 разтоварващи дни, но нека да минат януарските празници!
В студените дни кожата ми е станала суха.... кремът, който използвам - на Гарниер - не е достатъчен....
Трябва да съм по-редовна с маските - предложения за ефективна, мързелива, бюджетна грижа  newsm78

Успешна нова седмица ви желая на всички!
Всичко да върви гладко по желания от вас начин усмивката да не слиза от лицата ви!
Спорен Понеделник!

# 155
Здравейте, скъпи момичета и честита нова година с малко закъснение! Да сме здрави, щастливи, обичани и обичащи Hug
Прекарах невероятни празници, сега е време да се връщам в реалността... Разкрасително съм под минимума, ще наваксвам...
Idi, преди време се справих с пожълтелите нокти с избелващ заздравител на ГР и полираща пила.

# 156
Привет дами! Може ли един въпрос- закусвате ли и ако да каква закуска предпочитате? Аз съм от момичетата които всяка сутрин и вечер ползват крем, трудна съм с прически, нооооо основният проблем е да съм сериозна с хапването и спорта! Бях свалила 10 кг миналата пролет и в есенният сезон почвам да ги наваксваме пак ужасно е !Хубав ден!

# 157
  • Пловдив
Таня 2, понякога закусвам, понякога не. Предпочитам соленичко да е, а не сладко. Като цяло закуската ми не е подходяща за човек, който иска да отслабва /сандвичи, банички понякога варени яйца със сирене или кашкавал всеки път е различно/.

# 158
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!

Днес празнувам имен ден - от дете празнувам на Богоявление - та да намина да "почерпя"....

Днес ще работя и на двете работни места... ММ ще приготвя вечерята.....
Това е планът за деня....
Още се адаптирам към работен график - започвам деня с 60 коремни преси, планирам да увелича отново на 90 до 10 януари.

Хубав ден!!!!

Последна редакция: вт, 06 яну 2015, 06:22 от * Боби *

# 159
Здравейте  Blush
Боби, честит имен ден! Бъди много здрава, все така усмихната и позитивна   bouquet
Не съм се разписвала от чист мързел, тоест съм по темата  Embarassed Празниците минаха и заминаха, не съм преяла, не съм препила, правих упражнения всеки ден. За спешно подстригване съм, но в този студ не ми се мърда никъде  Whistling Децата и тях трябва да ги заведа да се подстрижат, но да видим. Утре с приятели ще се поглезим малко на СПА, а днес сина ми става на 5  Heart Eyes
Честито на празнуващите  Hug

# 160
Благодаря за отговора! Честит имен ден на Боби и честит рожден ден на детенце!
При мен са трудни нещата със спортна , като под трудни имам в предвид мързеливи😁 хубав ден!

# 161
Здравейте момичета,
ей това да се разкрасяваш отнема много време. От 3 часа полагам грижи за партито довечера, косми, маски,почистване на лице незнам си какво, и в крайна сметка маймуна ще съм си.

# 162
  • Пловдив
Боби, честит имен ден на патерички! Само хубави нещица да ти се случват.

minana, да е живо и здраво момченцето ти.

Аз се отчитам с лосион за тяло, грим, масло на краищата на косата + обичайните неща преди лягане и мързел...

# 163
  • при моите деца .....
Добро утро, прекрасни!!!

Трудно се адаптирах за работа, беше и натоварено.....
сега в училище има изпитни сесии.... или си квестор или проверяващ....
При нас студът беше голям.... В четвъртък като тръгвах за работа в 8 беше -17  :cold:
Студеното време замрази и активността в темата....

Днес планирам почивка, която да редувам с домакинстване....
Марти има състезание и ще я придружа до училище... иска да я подкрепя...
Това са си любимите ми мигове...
сутрин, когато има възможност, ходим заедно до нейното училище, разказва ми различни неща, държим се за ръце като приятелки.

Днес започнах деня с 80 коремни преси, а от понеделник се връщам на 90.
Трябва да си избера някакъв режим, че и от празниците имам плюс и положението е....  ooooh!

Хубав съботен ден!
Пожелавам ви красиви очаквания, случване на малки хубави нещица,.. мигове, пълни с очарование, за да сбъднете най-съкровените трепети на сърцето...

# 164
Красавици, нещо сме се позагубили напоследък. От много работа или мързел- не знам, но се надявам всички да сте добре и щастливи  Hug
Да ви се похваля, че от понеделник правя 10-дневен детокс със зелени смутита и се чувствам страхотно  Peace След като свърших 90-дневното предизвикателство на Румяна Илиева с тренировки, тя започна да пуска и седмица за седмица и продължавам да тренирам с нея + йога упражнения. Някой от вас правил ли е? И харесвате ли йогата?
И също някоя от вас използва ли е маслата на Икаров за целулит? Не, че имам кой знае какъв, но...да си се мажа, хахах.
А и да ви се похваля освободих си 4 от 6 изпита в университета  Party Остават само два Simple Smile))
И също направих един по-различен пост в блога за целите ми през следващата година. Вие поставяте ли си някакви цели със започването на годината? Не съм от хората, които смятат, че трябва да е специално понеделник или 1-ви, за да започна нещо ново, но започването на Новата година ми дава стимул и мотивация   bouquet Ето и поста:
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт