Кои търсеха мъже?

• 28 714
  • 792
  •   1
Отговори
# 645
Ако не си забелязал, точно агресивните, нахаканите и заплашващи мъжкари вече твърде успешно ги контролираме- и то така, че дори не могат да се усетят.

Не само че можеш да бъдеш контролиран, ами и няма да го усетиш. И сам ще съдействаш. Ще си мислиш, че си свободен.

Чак такава женска фантазия, не съм и предполагал че съществува. Трябва да се замисля, дали и моята жена не ме контролира, а пък аз да си мисля, че съм свободен?
Х5, я обърни малко внимание на Мамасита, че аз тръгвам извън офиса, а като гледам, нея я избива малко на бандитизъм. Сложи я, където и е мястото, че ако аз го направя, като нищо ще ме остракират.

Мамасита съм я признал за пич   bouquet
Контолират ни и още как. Хубавото е че ни контролират за дребни неща.
Тук-там някой от нас се измъкне и бяга към 13-та зала. Дава всичко, на палатка ще се изнесе но иска свободата.

Другите вече са по местата си, не смеят да се обадят Simple Smile

# 646
Както е казал Лао Дзъ,като си в най-ниското, нищо не може да те събори.

Та аз съм си на мястото- у дома, с бебето. Правя храна, пера, чистя. Кариера не гоня. По-ниско от това не мога да падна.

И въпреки това хейтвам някои породи мъже, защото са си безобразни.

Хайде, поставяйте ме на мястото, пък да видим...

# 647
  • София
Благодаря Popule   bouquet Кажи какво да ти донеса от Дания?
Ужасно е, някак си... отчайващо...
Дано си остана толкова луд колкото и сега, лудостта те държи млад Simple Smile

Чай. По датчанки не си падам. Twisted Evil

Лудостта...зависи накъде ще избие...

Добре че не е вино, трябваше да го изпием заедно Simple Smile Което с бг-мамма си е опасно а кастрацията - задължителна Simple Smile
И аз не ги харесвам. Всъщност всичко женско на запад от Унгария за нищо не става, нищо женствено нямат, нито като визия, нито като излъчване нито като поведение.
Аз съм от истинските луди, все им е весело, по-лесно и по-успешно се преодоляват проблемите

То като че ли пък и чаят не може да го изпием заедно. Wink Особено ако му добавим и малко коняк - Арманяк. Да стопли зимният ден и студените сърца...Веселбата ще дойде от самосебе си. С годините все повече стават нещата, които сме опитали, а все по-малко тези, които не сме. Всичко е въпрос на енергия и желание човек да я изразходва за смислени неща (смислени за него си). Що да си губим времето в дрънкане едни с други, като можем да го употребим далеч по-качествено! Grinning

# 648
Благодаря Popule   bouquet Кажи какво да ти донеса от Дания?
Ужасно е, някак си... отчайващо...
Дано си остана толкова луд колкото и сега, лудостта те държи млад Simple Smile

Чай. По датчанки не си падам. Twisted Evil

Лудостта...зависи накъде ще избие...

Добре че не е вино, трябваше да го изпием заедно Simple Smile Което с бг-мамма си е опасно а кастрацията - задължителна Simple Smile
И аз не ги харесвам. Всъщност всичко женско на запад от Унгария за нищо не става, нищо женствено нямат, нито като визия, нито като излъчване нито като поведение.
Аз съм от истинските луди, все им е весело, по-лесно и по-успешно се преодоляват проблемите

То като че ли пък и чаят не може да го изпием заедно. Wink Особено ако му добавим и малко коняк - Арманяк. Да стопли зимният ден и студените сърца...Веселбата ще дойде от самосебе си. С годините все повече стават нещата, които сме опитали, а все по-малко тези, които не сме. Всичко е въпрос на енергия и желание човек да я изразходва за смислени неща (смислени за него си). Що да си губим времето в дрънкане едни с други, като можем да го употребим далеч по-качествено! Grinning

Страхотна идея Simple Smile Ще се включа с украински коняк, не ме питайте откъде го имам Simple Smile
С годините можем само да усъвършенстваме нещата, които на младини са ни харесали...
Човек е стар когато остарее психически а тук такива няма  Hug

# 649
Както е казал Лао Дзъ,като си в най-ниското, нищо не може да те събори.

Та аз съм си на мястото- у дома, с бебето. Правя храна, пера, чистя. Кариера не гоня. По-ниско от това не мога да падна.

И въпреки това хейтвам някои породи мъже, защото са си безобразни.

Хайде, поставяйте ме на мястото, пък да видим...

Ама че работа! Тъкмо тръгвах, ама коментарът ти ме върна. Виж, това че си на ниско е много похвално за теб, а и това че не гониш кариера още по добре. Но, не даваш да те набием, не разрешаваш да се напием (тези които въобще не пием), хейтваш мъжете! E, сега вече съм напълно объркан. Не знам, дали да те заобичам, или да те набия (виртуално)?

# 650
Мъж си, умен си- проумей гатанката:)

# 651
  • Под липата
Темата не беше лоша, ама пак се е стигнало до същото от много (вече) други теми, където пише Херкулес.

Отегчително е... по дяволите!
 Tired

Херк, опитвах се, брат, да те разбера..., ама вече не мога.
 Виждам и нова ''звезда'' се е появила...
Имайте милост!

# 652
А отговорът на загадката е следният: седя си у дома без притеснения, защото имам мъж, на когото едва ли ще му пука, ако искам да работя или ако се изявявам повече. Обаче имах един период, в който търсеха да ме вземат ей такива мачовци, за които щеше да е въпрос на чест да ме държат у дома, дори когато не е наложително. Ей така, за спорта и за идеята. И за да ми покажат "къде ми е мястото". Един дори си направи заявка: "Искам като кажа, че ми се яде супа, да има супа!"

Needless to say, номерата им не минаха. Просто защото им личеше, че някак се чувстват застрашени, че са несигурни в себе си и ще искат да се чувстват значими на мой гръб.

Затова си взех мъж, който си намира по-добри полета на изява, в които да се чувства значим. Но със сигурност не би се гордял, че седя у дома, нито ще си подхранва така усещането за мъжественост.

# 653
Maни кво се закачаме тук и пишем глупости ма готвенето е неблагодарна работа.
Ше ми кисне до печката вместо да я метна на кухненския плот и да ,,злоупотребя,, с нея по доста по-приятен начин...

# 654
Само внимавай като я награбиш, плотът да е разчистен от случайно разпилени вилици и ножове...

# 655
Само внимавай като я награбиш, плотът да е разчистен от случайно разпилени вилици и ножове...

Новата, Девата е прибрана. Дори не мога да намеря къде е пакета с кафе.
Това жена да ти влезе в къщата (а тя само остава, дано не се пренесе) и вече нищо не можеш да намериш. А после ние сме били разхвърляни

# 656
  • София
Темата не беше лоша, ама пак се е стигнало до същото от много (вече) други теми, където пише Херкулес.

Tired

Имайте милост!
Аз мисля, че двамцата доста си паснаха и предлагам да се вземат! Чудесна двойка ще бъдат, а проблемите им с жените ще се решат генерално. Flutter Mr. Green

# 657

Tired

Имайте милост!
Аз мисля, че двамцата доста си паснаха и предлагам да се вземат! Чудесна двойка ще бъдат, а проблемите им с жените ще се решат генерално. Flutter Mr. Green

Елицо, марш на плота усойнице Simple Smile
Ние проблеми с жените нямаме, гледам вие имате с нас Simple Smile
Само 2-ма мъже имате тук и не знаете как да се оправите Simple Smile

# 658
  • n/a
Двамата, не сме решили - не сме ви оправили.  Mr. Green
И вместо да се радвате тихомълком на това не-
типично (уверявам ви) благоразположение, се-
га гледам сте почнали леко да прекалявате. Да
се смята за официално предупреждение  Sunglasses

# 659
Двамата, не сме решили - не сме ви оправили.  Mr. Green
И вместо да се радвате тихомълком на това не-
типично (уверявам ви) благоразположение, се-
га гледам сте почнали леко да прекалявате. Да
се смята за официално предупреждение  Sunglasses

Ако беше толко лесно за толко години да са ни оправили Mr. Green

Между другото тук е по-интересно и приятно от мъжките форуми.
Оценявам и благодаря.
Обещавам да не правя повече така Embarassed

P.S.Усойницата Елица си знае... Stuck Out Tongue

Общи условия

Активация на акаунт