Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 761
  • 788
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Пумпалче, благодаря за информацията! Сега си спомних, че бях чела твоя пост - автоматично отпада Глория Палас вече Simple Smile

# 751
И аз имам подобна чуденка:

гражданския сме го фиксирали за 15ч. като след него ще приемаме поздравления и ще се снимаме с гостите и чак след това е църковния - чудя се дали 4ас и половина е малко при 20мин граждански ритуал, 15мин. максимум време за транспорт до църквата и остават около 50мин. за снимки и поздравления от около 110 човека.

# 752
Ние запазихме 15 в манастира и 17 за ритуала. В манастира ми казаха,че венчавката ще 30- 40 мин., после половината ни фотосесия ще там(40мин), до ресторанта имаме 15- 20 мин.път . И сме оставили време, защото не може все пак веднага да тръгнат гостите и ние да си направим фотосесията,а ако останат тези 20 мин. ще ги използваме за снимки с гостите. След гражданския ритуал, уелкъм дринк и приемане на поздравленията. Докато гостите се настанят -20 мин. останалата част от фотосесията в хотелския комплекс.
Да попитам и аз за албумчето... Blush

# 753
За съжаление при нас няма по-ранен час от 16:00 часа за сключване на брак. Казаха ни, че в краен случай могат да направят компромис. Ако можеше поне от 15:30 да сме в ритуалната нямаше да се притеснявам толкова. Добре, че поне църквата е съвсем близо, може би на 5 минути пеша. Аз мисля нашите снимки да са след църковния брак и точно за това, ако той ни е от 5, а ресторанта от 7 не знам дали ще успеем да се вместим във времето. newsm78

Kisses{P}, прави сметка, че може би няма да дойдат всички 110 човека на подписването.
Цялата ви фото сесия ли ще бъде между ритуалната и църквата, защото ако е така ми се вижда малко времето от 50 минути за приемане на поздравления и снимки?

SilverTear, дано да успеете да се вместите в часовете.

# 754
Аз за сега мисля да направим изнесения ритуална една крепост към 15:30ч. ( дано не вали) след това поздравления, снимки с гостите и фотосесия и към 18-18:30ч да сме в ресторанта и да започва купона. Малко се замислям дали да не направя подписа от 15ч. за да имаме повече време, защото от ритуала до ресторанта, който е на едно мн красиво място в планината са си 40 мин, момчетата казаха да си отделим 2часа за фотосесията и пътя, защото ако харесат нещо по пътя за снимки ще спираме. Не мога да преценя колко време да си отделя за поздравления и снимки с гостите, които ще са към 130 човека, но едва ли всички ще са на самия ритуал. Днес мерих няколко ролки- мн ще ми е трудно. Хубави са но нищо не ме грабна така, че да кажа "Това е моята рокля". Започвам малко да се притеснявам и да си мисля, че това ще бъде най-трудната част от организацията.

# 755
Привет и от мен, много хубава темичка, записвам се да следя "клюкички".
Иначе нашата сватба е на 06.06.2015г в София, за сега сме резервирали само ритуална и църква, но се радвам , че успяхме да съчетаем часовете и да няма големи дупки или пък бързане.
Сега сме в търсене на ресторант за порядъка на 60-70 човека (по първоначален списък....).
Иначе покани и тейбъл картички ще си правим сами, пък да видим до къде ще я докараме.

# 756
BlackRose10, добре дошла в темичката.
Би ли споделила часовете, които си избрала за ритуална и църква? Решили ли сте кога ще ви е фото сесията?
Спокойна подготовка!  Simple Smile

Момичета, каква е темата на вашата сватба? В голяма чуденка съм и нищо не мога да измисля засега.

# 757
BlackRose10, добре дошла в темичката.
Би ли споделила часовете, които си избрала за ритуална и църква? Решили ли сте кога ще ви е фото сесията?
Спокойна подготовка!  Simple Smile

Момичета, каква е темата на вашата сватба? В голяма чуденка съм и нищо не мога да измисля засега.

Ами понеже залата и църквата са сравнително близо , в залата сме в 16:20, а в църквата 17:30ч. По принцип и на двете места ще правим снимки с и без гостите, но за фотосесия за сега обмисляме да е в друг ден , примерно из стария град в Пловдив (аз съм родена там,макар да не съм живяла никога там и си ми е слабост).
А за тема - мисля да е дантела - покани, тейбъл картички, букет, украса на масите(която също вероятно сами ще правим), цвят се колебаем, имаме няколко фаворита, но може би кралското лилаво най-ни допада за сега.
mariq91 разгледай чуждестранните сайтове, това мога да ти препоръчам, нашите са пълни с безвкусни неща, от които почва да ми се повръща вече. Това си е мое мнение де, но е факт че на запад са светлинни години по-напред и идеите пристигат при нас със закъснение и завишение на цената.

# 758
Чудесна идея! Обожавам дантела и лилаво също.  Blush
Като се замисля винаги съм си представяла, че сватбата ми ще бъде в лилаво. Притеснява ме това, че напоследък този цвят е доста актуален и често използван, но в крайна сметка това не би трябвало да ме откаже. Simple Smile
Можеш ли да ми препоръчаш някой сайт, за да разгледам?  Simple Smile

# 759
И ние искахме тъмно лилаво, но залата не го позволява, тапетите са бордо и златисто, пердетата златни...само отана лилаво и ромбове и точки да сложа  smile3555

# 760
Зала-15 и 30р църква-17р от 17 и 45 до 19 фотосесия и 19, най-късно 19 и 15 ще сме в ресторанта.
Как мислите, всички ми казват, че е добре и масово се правят така вечерните сватби.
Аз държа да имам достатъчно време за снимки. Можем да изместим църквата в 16 и 30, това не е проблем.
Относно темата-моята е винтидж или нещо подобно на това, цветове праскова за сега. Ще има перли, свещи и цветя,  фенери и много дантела или така поне си го представям  Simple Smile
Момичета, кажете за поканите ви какви ще са? Аз много харесвам покани под формата на рокля и костюм.
Свекито е направила примерна и сега я гледам точно и много ми допада.
Избрах си и кутия за парите-сърце в бяло с къдрички, дантела и рози.

# 761
И аз имам подобна чуденка:

гражданския сме го фиксирали за 15ч. като след него ще приемаме поздравления и ще се снимаме с гостите и чак след това е църковния - чудя се дали 4ас и половина е малко при 20мин граждански ритуал, 15мин. максимум време за транспорт до църквата и остават около 50мин. за снимки и поздравления от около 110 човека.

И ние ще се по същия начин в 15 часа ни е гражданския а в 16 и 30 църковния мисля , че е достатъчно като време за предвижване .

# 762
Нашето гражданско е от 15:40, после мислим да направим кратка фотосесия с роднините, след това нашата фотосесия, за която сме отделили дооооста време и влизаме в ресторанта в 19:00. Доста време сме си оставили, но искаме повечко време за снимки Flutter Момичетата от София мислили сте къде да ви е фотосесията, ние сме в голяма чуденка.

Тема за сватбата за сега нямаме, но тези дни ще се срещам с една декораторка, ако си допаднем ще сме с нея, ако ли не ще си правя всичко самичка Simple Smile

mariq91, ако искаш ще ти копирам да видиш нашия текст. Не е кой знае какво, но за нас е мн личен Simple Smile

# 763
Лелеее хора.. Много харесвам групата Deep Zone. За тези които не са я чували... правят кавъри на бг парчета на БТР и подобни. Имат и собствени парчета. Таааа... Свързах се с тях да ги попитам за около 5 песни за сватба колко им е хонорара.... И ми съобщиха цифрата 3300 като отделно плащам и хотелите и пътните от Сф.... Много се разочаровах, защото така исках да си направя този подарък
.....
Но вече прескочихме определения бюджет поне с 1000... (бюджета беше 10000) Няма как...
Момичета, аз съм запланувала ритуалната зала да е от 14:00
Църквата от- 15:30
Фотосесията да е преди ресторанта, който ще е от 19:00ч.

# 764
Пак малко са ти поискали , Миро ( от каризма ) иска 5000 отделно хотел и транспорт  ooooh! и ние се отказахме . Иначе прави страхотно шоу , била съм на една сватба с негово участие и беше супер .

Общи условия

Активация на акаунт