Нашата сватба през 2015 - тема 2

• 45 856
  • 788
  •   1
Отговори
# 465
audace, браво, много работа си отхвърлила!

Аз точно защото видях, че има махнати снимки реших да обясня на кого пращам паролата. Все пак всеки сам решава какво и за колко време да качва, важното е общуването да ни върви добре Simple Smile

Shantel, ще съм ти благодарна, ако скриеш и моите   bouquet

# 466
  • Варна
Вече всички са скрити Simple Smile

# 467
  • Sofia
Ще ги направя всички така, момичета. Да ги виждаме само ние, защото когато не си вътре с паролата и напишеш линка на снимките се виждат и без да си регистриран. И оттук нататък просто ще знаете като ги качвате да ги редактирате долу.
Audace, браво!   bouquet
И аз след малко ще кача някоя друга снимка от предложението, че нали ви бях обещала  Heart Eyes

Хахах, редактирам се, audace, ме е изпреварила  Joy Браво!

# 468
Момичета имам си ресторнат, окончателно запазен за 30.08.2015 година, управителя ми прати примерно меню изготвено изцяло-имам избор от 4 предястия,десерти, 4 основни и 4 вида салата пюлс подарък стая за младоженци. Мога да си вкарам всичко останало-мезета, ядки, десерти, алкохол. Менюто е страхотно, има голам избор от неща и съм много доволна.Казаха, че могат и да ми сменят кадифените завеси с бели.
 В хотела има и фризьор, гостите ще отседнат там-50 човека приблизително, като аз ще остана и предния ден с моето семйство, че нали не мога да спя в милото.
Обадихме се в гражданското, 50 лева наем на залата, изнесен ритуал 200 лева и само делнични дни-за съжаление ще отпадне тази опция, свекито ще пита и в църквата.
И сега голямата чуденка е какви да са точно часовете? Това е и моето голямо притеснение.
В 16-ритуална залар 17 църква, от 18 до 19 фотосесия и ресторант как е според вас? Аз искам да имам повече време за фото около поне 1 час и половина  Simple Smile

# 469
Ех, момичета красота  audace много са хубави личи си ,че с много труд са правени колко ти излязоха като цена аз искам нещо по изчистено цветенце и по голяма панделка .  Shantel много хубав пръстен много прилича на моя  Mr. Green За обувките аз ще съм на висок ток е няма да е повече от 7-8 см  обичам да ходя на токчета и нямам проблем с това  Grinning , а и нямам много ходене от взимането от в къщи в ресторанта  и до там.

# 470
Алечка, много удобни ми се виждат тези пантофки. Аз съм и без това 1,60, исках поне мааалко токче. Но ако не си намеря удобни, обувам и аз едни пантофки и това е.

Днес ми е едно много сватбено.  Heart Eyes
Украсата ни ще бъде такава. На снимката е и нашия ресторант. Това харесахме от предложените ни варианти.

И моите терзания са с графика на сватбата. Ние ще започнем с църковен брак (14:30), после снимки с гостите(15ч), после нашата фотосесия. Докато тече тя, гостите отиват в ресторанта и има  welcome drink(16:15). После е гражданският брак на терасата на хотела (17ч), поздравления и настаняване на гостите.
Още му се чудя, дали паузата не е прекалено дълга, но пък искам хубава фотосесия. Какво освен халките и снимките реално ни остава след сватбата като спомен. Но не искам това да е с цената на лошото настроение на гостите.

# 471
Прекрасна и стилна украса, в хубав нежен цвят.
Аз пък се притеснявам дали няма да стане много късна моята сватба.
Но пък с оглед на това, че гостите пътуват-евентуално в 6-7 сутринта ако тръгнат ще са към обяд в града и до 16 ч поне да се оправят. Аз настоявам за 15 и 30 поне ама, майка ми се опитва да ме убеди, че е много рано. И не знам сега, а трябва да го решаваме, че да запазваме и църквата и в глражданскато, държа също фотосесията ми да не е набързо.Не се притеснявам особено гостите какво ще правят докато чакат-хотел съм им усигорила, не мога да ги мисля толкова-ще си намерят какво да правят ако не идват всички по църквата.
Там пък в тоя  край "всички" се женели в Събота  #Crazy което също много ме учуди  Simple Smile

# 472
Момичета, всичко, което сте качили е прекрасно! И аз ще се захващам скоро с детайлите, все още черпя вдъхновение относно шампанското, бутониерите, чудя се дали да има кошничка с късмети newsm78, а и ще ни трябва кутия за подаръците. Решили сме вече какви ще бъдат подаръчетата за гостите- една приятелка, която е правила и за други сватби ще направи меденки украсени като булка и младоженец, индивидуално опаковани и надписани с датата на сватбата. Единодушно ги избрахме и харесахме пред доста други варианти, които после само събиратпрах. Предстои да поръчаме тейбъл картичките и номерата на масите, уговорили сме доставката на балони с хелий. Тъй като ще поръчаме само десетина покани ще са ръчно изрисувани най-вероятно, останалите електронни Peace

# 473
С желание бих качила снимки,но за сега освен годежния пръстен няма какво друго да покажа. Днес обикаляхме за ресторант. В понеделник ще питаме на още едно място. Набелязала съм си модел рокля - дано намеря същата. Гражданския ни брак ще е от 17:00, църковният от 17:30, а в ресторанта сигурно ще сме от 18:30

# 474
audace, Имате поща, големи красоти, момичета!

Shantеl и моят пръстен е като твоя Simple Smile

Аз мисля нашият ритуал да е в 15.30 до 17 часа да сме по масите. Малко нито обедна нито вечерна, обаче искам да имаме повечко време за парти.

# 475
  • Варна
Ралица 21 - материалите за 100 бр. бутониери и 50 бр. късмети за хвърляне ми излязоха 32 лева Simple Smile Част от материалите са използвани за украсата на кошницата и шампанското.
Нашата програма е следната :
10:00 - 13:00 време за приготвяне на булката и младоженеца
14:00 - 14:45 откупуване на булката. Решихме да го има като ритуал, но не с пари, а с шоколад и бонбони Simple Smile
15:30 - граждански ритуал
16:00 - 17:15 време за снимки
17:30 - 18:30 коктейл, снимки с гостите, приемане на поздравления и подаръци
19:00 - влизаме в ресторанта и започваме Simple Smile
Поне за сега така сме го измислили. Може би по-нататък ще се  промени малко. Дано съм помогнала на някой.
Имате поща - много хубаво изглежда на снимката Simple Smile и ние сме се насочили към такива стъкленици за масите, но няма да слагаме тишлайфери  Simple Smile

# 476
Всички неща които сте качили са много красиви , ние малко сме изостанали с организацията . Ходих скоро за було , чаши , свещи и т.н. Нищо не купих в крайна сметка , но останах доста изненадана , че има два типа свещи по-дълги и по-къси и много се чудя  newsm78  newsm78в  :chef вие от кои ще взимате ?

# 477
Алечка, много удобни ми се виждат тези пантофки. Аз съм и без това 1,60, исках поне мааалко токче. Но ако не си намеря удобни, обувам и аз едни пантофки и това е.

Днес ми е едно много сватбено.  Heart Eyes
Украсата ни ще бъде такава. На снимката е и нашия ресторант. Това харесахме от предложените ни варианти.

И моите терзания са с графика на сватбата. Ние ще започнем с църковен брак (14:30), после снимки с гостите(15ч), после нашата фотосесия. Докато тече тя, гостите отиват в ресторанта и има  welcome drink(16:15). После е гражданският брак на терасата на хотела (17ч), поздравления и настаняване на гостите.
Още му се чудя, дали паузата не е прекалено дълга, но пък искам хубава фотосесия. Какво освен халките и снимките реално ни остава след сватбата като спомен. Но не искам това да е с цената на лошото настроение на гостите.

Hey...imam edno vaprosche... za carkovniq i grajdanski brak... za da ima carkoven brak trqbva da ima parvo grajdanski nali? Syotvetno izneseniq retual e formalnost predpolagam.... I ukrasata e unikalna. Az sashto mislq za tezi cvetove, zashtoto na tozi resyorant dr cvetova mai ne si otivat. Koga beshe data na tvoqta svatba?
Hey momicheta...znam che sam znachitelno nova tuk, no s radost shte si kacha snimchici v albuma... skoro shte se snimam i s roklqta si. Mnogo shte sym shtastliva ako vu vidq i vas. Ako precenite moje da mi pratite parolata za albumcheto i da mi obqsnitw kak se vliza vatre...

Последна редакция: сб, 17 яну 2015, 23:16 от AnMary

# 478
WesiWasilewa първо е граждански,после църковен, ако разбира се имате такъв.  Simple Smile
Аз май ще трябва да сменя розовото, щото на тоя ресторант не зная дали ще отива точно розово. Чакам да ми пратят снимки от сватби, правени там. Казаха ми, че най-вървяло праскова и шампанско и сега ще започва да се колебая.  newsm78

# 479
Z_A_Q... ideqta ti za medenki e mn dobra.. nie oshte si blaskame glavata kak da sachetaem neshtata i da zapazim chasove... Zashtoto shte se patuva do Pomorie ot Burgas i tova otnema vreme....
Momicheta az si chakam oshte buloto ot ebay...kato doide shte se snimam s roklqta... i ako nqkoi mi obqsni kak da kacha snimka v komentar shte sam super blagodarna Grinning

Общи условия

Активация на акаунт