Нашите кухни - 56

• 100 462
  • 739
  •   1
Отговори
# 630
Този фриз от ест. камъни не се ли поддържа по-трудно  newsm78 Или е полиран някак?

Петя, ти, ест. ще направиш това, което на теб ти харесва, но тъй като питаш за мнения, си позволих да споделя моето. Тези плочки, за които попита първоначално също не са никак евтини, до колкото знам, а декорните им - още повече.
Ако се сещам правилно, говорейки за плочки - паве имаш предвид тези, нали?
Скрит текст:

Тук много приятно и ненатрапчиво е направено фризче.

Пепи, в такъв случйа по-удачно е без, наистина  Wink Не съм привърженик въобще на колоните, и не знам даже дали е възможно, но - мислила ли си евентуално печка и някой от уредите пералня/миялна да са в една колона, една над друга  Rolling Eyes

# 631
Раличка, точно тези са плочките и точно тази снимка гледам и аз от сутринта - ценя всяко мнение.  Благодаря   bouquet Наистина са скъпи, но успях да ги намеря на по-достъпна цена.  Просто понякога човек се губи в мислите си, идеите и реалността   и е нужно някой да го свали на земята  Joy

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 14:00 от pettia2

# 632
Раличка, точно тези са плочките и точно тази снимка гледам и аз от сутринта.
Laughing Чудесни са! От мен съвет и споделям как процедирам аз, че ми е на дневен ред всичко - правим баня, кухня и всичко за което можеш да се сетиш в един апартамент  Crazy - за нещата, които се сменят по-рядко, избирай и купувай неща, които наистина са ти на сърце и много-много компромиси не си позволявай  Wink  Наистина, на 1-во четене плочките и фризовете не са евтини (чак 10лв не съм виждала, ама може), Но пък колко количество ти трябва - имаш 4.20 л.м. кухня - това, умножено по 0.6м (колкото е станд. височина на гърба) прави 2.5 - 2.6 кв.м. плочки. Разликата в цената няма да ти е някаква съществена сума -ти и пдч гръб да избереш, пак по-малко няма да дойде. Така, че според мен си угоди на душичката и го направи така, че да ти харесва възможно най-дълго време  Hug

# 633
  • Под Сините камъни

Пепи, в такъв случйа по-удачно е без, наистина  Wink Не съм привърженик въобще на колоните, и не знам даже дали е възможно, но - мислила ли си евентуално печка и някой от уредите пералня/миялна да са в една колона, една над друга  Rolling Eyes

Рали,не става мила  Rolling Eyes С моя ръст от 1,58 ще ми идва високо  Mr. Green.Колона ще имам може би над пералнята,с  2 чекмеджета ,място за микровълновата и шкафче нагоре  newsm78.А печката я сменях скоро свободно стояща е на Горение с керамичен плот два на ток и два на газ,не ми се купува нова  ooooh!

# 634
Ооо, естестено, че няма да купуваш нова  Hug Добра ти е идеята за колона с микровълновата, поне нея да не я мислиш на плота. А така няма ли да трябва по-висок плот (заради свободностоящата печка) , или и в стандартна височина ще стане?

# 635
  • В сърцето на любимия човек
Раличка, точно тези са плочките и точно тази снимка гледам и аз от сутринта - ценя всяко мнение.  Благодаря   bouquet Наистина са скъпи, но успях да ги намеря на по-достъпна цена.  Просто понякога човек се губи в мислите си, идеите и реалността   и е нужно някой да го свали на земята  Joy

С тези плочки преди няколко теми имаше чудесни предложения за подреждане без декорни плочки и стоеше много интересно - имаше подредени на "рибя кост" и т.н. , което определено не стой скучно, а точно обратното. Ще се поразровя и ще си допълня поста  Peace

Намерих ги, пускам ги в следващ пост  Peace

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 14:41 от пънче-мънче

# 636
  • Под Сините камъни
Ооо, естестено, че няма да купуваш нова  Hug Добра ти е идеята за колона с микровълновата, поне нея да не я мислиш на плота. А така няма ли да трябва по-висок плот (заради свободностоящата печка) , или и в стандартна височина ще стане?
Ами печката е на височина с пералнята.Даже ми се струва,че ще се наложи да я повдигнем малко за да се изравни с плота  newsm78

# 637
Рали, философията ти е чудесна. Както се казва "I like your style!"  newsm44.
Ще се опитам и аз да потърся назад за вариантите с комбиниране на плочките.

# 638
  • В сърцето на любимия човек
Ето различни варианти, които намерих в интернет:

Скрит текст:

# 639
Уау, гледай ти  колко свежо могат да стоят белите плочки  Heart Eyes Първите варианти с рибя кост само над печката не ми харесват, но на 4-тата снимка (с картина на плота) са чудесни, особено с тази сива фуга!

Петя, Hug Много добре разбирам подобни колебания, защото самата аз разполагам със силно ограничен бюджет и да не се повтарям, но там където няма чаак такава разлика, винаги решавам в полза на това, което ми харесва   bouquet

Пепи, може да ти направи майстора някаква стъпка от материала на корпуса, в/у което да стъпи печката  Wink

# 640
Здравейтеее,отдавна не съм влизала и толкова много се е насъбрало да чета Simple Smile)) Честно да ви призная дадох си 2-3 дни почивка,защото от много четене и проучване, обикаляне, отсяване и какво ли не... малко прегрях май и загубих в един момент реална представа за някои неща Simple Smile

Моля ви за съвет, тъй като ето тук вече се изчерпах и седя и гледам и не мога да си представя какво може да се направи в случая.
Какво да правя в с този ъгъл? Толкова много исках чекмеджета, а накрая се оказа,че няма място за тях. Дори и под мивката няма да имам тези,които исках..... малко място.Но вече свикнах с новите идеи.
Но този ъгъл.....
http://media.snimka.bg/s1/4264/034773026-big.jpg?r=0
отваря се с вратички и вече не знам дали може да се сложи някакъв механизъм или мястото си е достатъчно малко ( 1,34см) и ще мога да стигам навсякъде в този шкаф... Просто се страхувам да не се наложи да изкарвам всичко,докато стигна до определено нещо......

pettia2, и ние сме със същата комбинация - тъмна слонова кост/ или крем се води при модекс/ , корк,а за гръб - термоплот - има различни цветове....

# 641
escarlata, ние сега имаме такъв ъгъл, който се затваря с вратички и навътре няма никакъв механизъм -за мен е ужасно да го използвам и определено се налага да дрънча, вадя нещата най-отпред. За мен е най-неудобното нещо в кухнята ни, но просто беше заварено положение Grinning Затова сега в новата кухня глухият шкаф ще е с издърпващ механизъм. На теб майстор ли ти е казал, че не може да има механизъм?

Ето варианти, като сигурно има много производители, не е нужно да са турски или китайски:

http://www.rosi.bg/koshnitca-za-gluh-shkaf-s-plavno-pribirane--- … -900-mm-4546.html

http://www.rosi.bg/mehanizam-za-vgrajdane-za-sliap-agal-4156.html

http://www.rosi.bg/koshnitca-za-gluh-shkaf-450-mm-1909.html

# 642
Имам ъглов глух с вратичка 45 см, 60 см дълбок шкаф под мивка, с 1 рафт.
Всичко си стигам. Най-навътре са неща, които май почти не вадя  Mr. Green Предимно консерви, зеленчуци, препарати.
А събира много, реално е два реда по 100 см ширина и 60 дълбочина.
Но и не е наблъскан с високи неща, така, че с леко разместване си намирам всичко.
Сигурно е от дължината на ръцете  Twisted Evil

# 643
escarlata, аз за ъгъла няма май да мога да дам мнение, защото моят нарочно го поисках без механизъм. Но ми е интересно - кой цвят на Модекс избра и му казваш "крем" ? Всяка вечер заспивам с карнетките на ръце и гледам ли гледам, още не мога да реша Rolling Eyes

# 644
Какъв е смисъла да стоят и заемат място неща, които не се вадят? Не смятам, че съм ниска, нито пък висока - 167 см съм висока, но най-навътре ми е откровено неудобно да вадя неща. Пък и нямам нищо, което да не ползвам там, че да не пука Grinning
Нашата дълбочина също е 60, тя реално си е стандартна при плотовете.

Общи условия

Активация на акаунт