Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да се подготвя за монтаж на кухня?
Как мога да отстраня проблема с аспиратора, който дърпа миризми от канализацията в банята, когато е включен без отворен прозорец?
Как да избера подходящ хладилник за моята кухня?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да се подготвя за монтаж на кухня?
-
Как мога да отстраня проблема с аспиратора, който дърпа миризми от канализацията в банята, когато е включен без отворен прозорец?
-
Как да избера подходящ хладилник за моята кухня?
Когато избирате хладилник, вземете предвид размерите на вашата кухня, предпочитанията за дизайн и функционалност и нуждите на вашето семейство. Помислете дали ще бъде свободностоящ или вграден и дали ще съответства на декора на вашата кухня. Освен това помислете за функции като No Frost за удобство при използване.
-
Как да избера подходящи мебели за кухнята си?
-
Как да се справя с проблема с остатъците от фолиото върху гланцовите врати на мебелите?
Или е полиран някак?
Не съм привърженик въобще на колоните, и не знам даже дали е възможно, но - мислила ли си евентуално печка и някой от уредите пералня/миялна да са в една колона, една над друга
Наистина са скъпи, но успях да ги намеря на по-достъпна цена. Просто понякога човек се губи в мислите си, идеите и реалността и е нужно някой да го свали на земята
- за нещата, които се сменят по-рядко, избирай и купувай неща, които наистина са ти на сърце и много-много компромиси не си позволявай

.
Първите варианти с рибя кост само над печката не ми харесват, но на 4-тата снимка (с картина на плота) са чудесни, особено с тази сива фуга!
)) Честно да ви призная дадох си 2-3 дни почивка,защото от много четене и проучване, обикаляне, отсяване и какво ли не... малко прегрях май и загубих в един момент реална представа за някои неща
Затова сега в новата кухня глухият шкаф ще е с издърпващ механизъм. На теб майстор ли ти е казал, че не може да има механизъм?