БИГ Brother All Stars 2014г. - 4

• 41 000
  • 1 024
  •   1
Отговори
# 345
от един деспотичен мъж с непоносимо мазна визия лека полека се оформи като евентуален победител, и даже логичен:) Единственият, който играе играта както трябва и разбира за какво става ?с.

Е, не съм много съгласна. Все пак избираме любима риалити звезда на България. Що за риалити звезда е Христо? Скука...той ако трябва да направи някакво шоу, то сигурно ще е "лека нощ деца"...

Ами точно това е, че не става дума за шоу звезда, а за реалити звезда. Хора, които могат и да не са от артистичните и шоу среди. Христо не прави шоу, под което може би разбираш сеир, обаче се показа няколко пъти като стабилен мъж.  Не участва във ВИП изцепки, не се забърква в техните скандали,в началото прекара време да стои да им гледа сеира, не пие, не се мотае да задълбава в обсъжданията.. играч е Христо. Досега направи една грешка ( флирта му в самото начало с Пламена) обаче дръпна веднага назад и се усети че е минус за него. Виж Китаеца как нагази в тая нива и сега ах, ох под завивките замислен:))

Катя не знам дали е хитра лисица, но е опортюнистка, използва ситуациите, за да трупа точки. Това е играта в крайна сметка и ако не 'предобри' нещата ще спечели. Виж сега ако се навие твърде много против Петя според мен ще е фатална грешка от нейна страна.

Общо взето Катя и Христо според мен са 2та финалисти. И ако все пак помислим малко, че обикновено не най-яркия печели (или най-заслужилия), а все изплува някой в последния момент ( тип последната седмица на Въргала) нищо чудно Христо да спечели.

# 346
eve# , не еточно така, Катето все пак я познаваме от филм и от телевизионно предаване като водещ на рубрика. Да го кажем, че е популярна.
Позволявам си да те коригирам-не филм, а филми: 22 на брой

УАу! Имаме новина! Сериозно ли има толкова филми? Та те са почти наполовина на тези на Коканова!
Не бих казала, че е много за гордост - толкова филми, а само една запомнена роля (неслучайно не употребих "запомняща се"  Mr. Green).

Аз лично съм я гледала и в театъра, 12та нощ. Но не съм особен фен на бг кино и театър, дори не мога да  спомена много нейни роли, освен Оркестъра и в Брачни шеги, например. И разбира се много време НЛО.
В крайна сметка не всички известни актриси са Мерил Стрийп ( или Коканова:), което не ги прави неизвестни или непостигнали нищо  Laughing

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 00:05 от 10 c`s

# 347
  • София
Скрит текст:

Mwsmunda, аз това имам предвид: кое от поведението ѝ?
Цялото и поведение, шантава и непредсказуема ми е, но не е куку, защото в безпределното и дърдорене се прокрадват доста точни преценки за съквартирантите и. Гледам я почти месец вече и  пак не очаквах това, което направи тази вечер. Идеален персонаж за ББ е Grinning Още в началото на сезона писах, че Петя може би ще се окаже находка за шоуто и продължавам да го мисля. Само тя разклаща въздуха в тази заспала къща...и Тошковият атрибут го разклати веднъж, но то не се брои, защото не е самостоятелен участник Mr. Green

хаха Масмунда, и ти ли си позволяваш все още да харесваш Петя?!... Grinning...то и на фона на влезлите в "нови роли" стари наши герои, няма кой знае какъв избор
 Simple Smile...а относно атрибута на Тошко...  да го бяхме зърнали поне, толкова се изписа за него... Grinning...
Тошковият атрибут не ми е интересен, но се надявам да не е в такъв помръкнал вид като лицето му. А що се отнася до Петя - да взема да се провъзглася официално за неин фен и да отпаднат тези кавички, които всички слагат, когато пишат за феновете и Laughing
Joy Joy Joy

Ох... Месмундичке, благодаря ти.... след днешния ми безкраен ден, ти вля такъв тонус в мен, че сега цяла нощ ще работя и ще се хиля....  Heart Eyes Joy

# 348
  • София
от един деспотичен мъж с непоносимо мазна визия лека полека се оформи като евентуален победител, и даже логичен:) Единственият, който играе играта както трябва и разбира за какво става ?с.

Е, не съм много съгласна. Все пак избираме любима риалити звезда на България. Що за риалити звезда е Христо? Скука...той ако трябва да направи някакво шоу, то сигурно ще е "лека нощ деца"...
кой според теб е звезда в къщата, освен Петя и Катето?

Не ме разбра. Говоря за забавна личност от настоящата селекция на ББ. Единствено Петя се вписва в това определение.

# 349
Катя и Тодор са в една компания. Тодор многократно й е показвал оная си работа, като се напие, както стан ясно и Катето не е му е останала длъжна. Защо обаче като се напи Тодор сега в Къшата и Катята веднага се затръшна, че чак искаше и да излиза? Изигра го обидена, погнусена, не виждала и не чувала.
Да, възползва се от ситуацията. Ок- едни ще й повярват, други обаче- не. 
А бе, толкова елементарно всичко, че чак няма какво да коментирам. Глупости само.

# 350
Все пак да не забравяме и кога са активни тези актриси. Коканова ( сега проверих) е била активна актриса през целия соц от 57ма натам всичко е тя. Има и няклко участия след демокрацията - 4,5.

Катя и Петя все пак имат някакъв старт по време на социализма Петя май печели 86та Златния Орфей., обаче 89 палачинката се обръща спира лесното финансиране и лансиране най-вече и идва пазарната икономика просто няма как да са създали или участвали в нещо смислено, то всичко умря - кино, театър...Оцелявали са. Кой с НЛО„ кой е пял където е пял...

# 351
  • София
Катя Евро е много по известна от Петя Буюклиева, те това е. Нищо, че има участие само в 22 филма  Shocked, Катя, а Петя е печелила май Златния Орфей и една песен има, соло.
Да, Петя беше интересна в началото с онази песен и до там, абе никакво шоу не е.

# 352
Все пак да не забравяме и кога са активни тези актриси. Коканова ( сега проверих) е била активна актриса през целия соц от 57ма натам всичко е тя. Има и няклко участия след демокрацията.
Катя и Петя все пак имат някакъв старт по време на социализма, обаче после като падат кепенците на лесното финансиране и лансиране най-вече и идва пазарната икономика просто няма как да са създали или участвали в нещо смислено.

Е, и?
Георги Христов, Васил Найденов, Лили Иванова, и куп артисти мога да изброя които са от времето на соца и до днес са активни и в театъра, и в киното, и на малкия екран.
Еврото си беше манекенка и като такава участваше във филмите, а не като актриса. А сега е, където и с каквото си намери работа.

# 353
Скрит текст:

Mwsmunda, аз това имам предвид: кое от поведението ѝ?
Цялото и поведение, шантава и непредсказуема ми е, но не е куку, защото в безпределното и дърдорене се прокрадват доста точни преценки за съквартирантите и. Гледам я почти месец вече и  пак не очаквах това, което направи тази вечер. Идеален персонаж за ББ е Grinning Още в началото на сезона писах, че Петя може би ще се окаже находка за шоуто и продължавам да го мисля. Само тя разклаща въздуха в тази заспала къща...и Тошковият атрибут го разклати веднъж, но то не се брои, защото не е самостоятелен участник Mr. Green

хаха Масмунда, и ти ли си позволяваш все още да харесваш Петя?!... Grinning...то и на фона на влезлите в "нови роли" стари наши герои, няма кой знае какъв избор
 Simple Smile...а относно атрибута на Тошко...  да го бяхме зърнали поне, толкова се изписа за него... Grinning...

Тошковият атрибут не ми е интересен, но се надявам да не е в такъв помръкнал вид като лицето му. А що се отнася до Петя - да взема да се провъзглася официално за неин фен и да отпаднат тези кавички, които всички слагат, когато пишат за феновете и Laughing

Joy...понякога, дори и тук, човек можел да се посмее...  bouquet

# 354
Катя Евро е много по известна от Петя Буюклиева, те това е. Нищо, че има участие само в 22 филма  Shocked, Катя, а Петя е печелила май Златния Орфей и една песен има, соло.
Да, Петя беше интересна в началото с онази песен и до там, абе никакво шоу не е.

За мен и двете са известни с по една песен и по един филм  Mr. Green Без значение колко е общата им бройка.
Не искам да им меря "звездността". Нито едната, нито другата подкрепям. Не искам нито една от двете да спечели, защото за мен не заслужава.

# 355
Цитат
В крайна сметка не всички известни актриси са Мерил Стрийп ( или Кокинова:), което не ги прави неизвестни или непостигнали нищо

Съгласна. Ама поне лицата им помним от киното, а не от жълтата преса. Все пак, ако ВИП-славата ти се дължи преди всичко на ВИП-изцепките ти по купони, не бих казала, че е професионална реализация, достойна за титлата ВИП.

# 356

[/quote]
Катя и Тодор са в една компания. Тодор многократно й е показвал оная си работа, като се напие, както стан ясно и Катето не е му е останала длъжна. Защо обаче като се напи Тодор сега в Къшата и Катята веднага се затръшна, че чак искаше и да излиза? Изигра го обидена, погнусена, не виждала и не чувала....

Е, те това е въпроса... Joy

За мен и двете са известни с по една песен и по един филм  Mr. Green Без значение колко е общата им бройка....

Grinning...На кантар е "творчеството" им...че и под голям въпрос... Ох,... Joy

Последна редакция: ср, 10 дек 2014, 00:28 от Karinche

# 357
Катя и Тодор са в една компания. Тодор многократно й е показвал оная си работа, като се напие, както стан ясно и Катето не е му е останала длъжна.

Joy Викаш,личи си че са от една компания Mr. Green Хич не им е скучно hahaha  Кеф ти-свалиш си гащите,прищрака те нещо-вдигнеш си блузката Mr. Green А аз си мислех,че знам как да се забавлявам,йок,дрънци знам  Mr. Green

# 358
Все пак да не забравяме и кога са активни тези актриси. Коканова ( сега проверих) е била активна актриса през целия соц от 57ма натам всичко е тя. Има и няклко участия след демокрацията.
Катя и Петя все пак имат някакъв старт по време на социализма, обаче после като падат кепенците на лесното финансиране и лансиране най-вече и идва пазарната икономика просто няма как да са създали или участвали в нещо смислено.

Е, и?
Георги Христов, Васил Найденов, Лили Иванова, и куп артисти мога да изброя които са от времето на соца и до днес са активни и в театъра, и в киното, и на малкия екран.
Еврото си беше манекенка и като такава участваше във филмите, а не като актриса. А сега е, където и с каквото си намери работа.

Ами всички, които си споменала през последните 25 г са на изживяване.
Васил Найденов направи един страшен хит "Там" ( май не се казва така тази песен) покрай един филм. Лили Иванова "Ветрове"„ Георги Христов дори не го знам къде е, не съм го чувала изобщо. Възможно е да са правили страшна кариера в последните 25 г, но да не съм разбрала Laughing  Нито съм ги чувала по радиото с нови хитове, албуми,  нито по телевизията извън Новогодишната програма. Петя също сега се сетих, че имаше такава изпълнителка.

В това време Катя работеше в телевизията, в НЛО беше в страшен актьроски екип, после се лансира в някакви предавания, факт че е известна. Не казвам че е постигнала някакви чудеса, дори близо до тези на Васил Найденов например, изобщо не,   а казвам, че в последните 25г никак не им е лесно на тези хора и всеки намира начин за оцеляване.

Но да се подценява Катя като актриса, само защото не е на нивото на Коканова според мен е глупаво.
Катя си има своя актьорски талант, комедийна е, забавна е, познават я и млади и стари, харесват я хората.

# 359
  • # супернатурална #
Сега...може и да ми се смеете, но Петя ми се издигна в очите тази вечер. След толкова ритане и плюене по нея, да се изправи и да отвърне на удара...ето така се прави. Вярно, не беше красиво, но явно толкова си може. Освен всичко, успя и да открие главният виновник и да се насочи срещу него, само срещу него, в опит да отхапе главата на змията  Laughing  А че Катето настройва пешките срещу Петя е повече от ясно. Не можа да и прости шегата или "шегата" с лицемерието, щото си е чистата истина.

Общи условия

Активация на акаунт