В момента чета... 35

• 49 073
  • 738
  •   1
Отговори
# 555
Започвам "Сняг вали". Нямам големи очаквания, само искам да ме отведат в снежната приказка. Simple Smile

# 556
Аз спирам "Последното бягство" на Трейси Шевалие. Не, че не ми харесва как пише авторката, по-скоро историята и героинята не ме грабва, за да продължа. Очаквах повече или нещо различно, явно.  newsm78

Продължавам с "Тайната на семейство Рей" от Татяна дьо Роне  Peace

# 557
Аз започнах Най-накрая поредицата Милениумна Стиг Ларшон и толкова много ме завладя ...не мога да се отлепя от книгата.Авторът пише много увлекателно и докато се усетя съм прочела 50 страници.Все още съм на първата книга към края , и нещата вече станаха доста заплетени и интересни.Определено поредицата ще  намери място в любимците ми Simple Smile

# 558
Аз започнах Най-накрая поредицата Милениумна Стиг Ларшон и толкова много ме завладя ...не мога да се отлепя от книгата.Авторът пише много увлекателно и докато се усетя съм прочела 50 страници.Все още съм на първата книга към края , и нещата вече станаха доста заплетени и интересни.Определено поредицата ще  намери място в любимците ми Simple Smile
Изключително добра поредица и най-вече първата книга от нея. Тя ми е фаворит сред скандинавските трилъри.  Peace

# 559
  • Кърджали
Аз направих рязък завой от това, което четях напоследък и започнах "Лолита" на В. Набуков.

# 560
Аз направих рязък завой от това, което четях напоследък и започнах "Лолита" на В. Набуков.

Набоков  Peace.

Прочетох Балада за Георг Хених- бях подготвена за голям рев, но книгата не успя да ме разплаче. Историята ми хареса много и въпреки цялата нищета, на моменти ми ставаше едно такова толпо, мило. Препоръчвам.
Започнах Мидълсекс.

# 561
  • Кърджали
FSS, приемам забележката.Пиша от телефона и понякога не обръщам внимание, че ме е поправил пак на своя глава Simple Smile

# 562
Чета 11/22/63 на Ст. Кинг. Много ми хареса. Бях се отказала от Кинг преди години, че много ме натоварваше психически, но книгата няма нищо общо с психо трилърите, които съм чела. Научавам много нови неща за американската история(все неща към които иначе едва ли бих проявила интерес).

# 563
Аз приключих с "Джойленд" на Кинг. Хареса ми много. Главният герой ми беше изключително симпатичен. С удоволствие я препоръчвам.

Ще започна "Повикът на Ангела" на Мюсо. Това ще бъде втората книга, която чета от този автор.

# 564
За мен само едно "хареса ми" или "не ми хареса" не е достатъчно. Достатъчно сме различни, за да харесваме напълно противоположни неща, така че само тези две определения никак не ми помагат.
Та, искам да апелирам към всички пишещи, да не се отказват от темата и от своите коментари. Темата се изгражда от всички нас, не се определя само от един или двама.

Напълно споделям това мнение на Елинка. Peace Надявам се повече хора да пишат повече за книгите, които хресват.

# 565
Аз чета "Немезида" на Несбьо Simple Smile
Не ми се получи с "Тъмната кула". Издържах до свалените пликчета и чинията (wtf ????) в "Трите карти" и се отказах. Изобщо нямам този усет и търпение за Кинг, каквито имах като тийнейджър и повече няма да се опитвам.

# 566
Е, сега ще ти се получи, Уитчи, гаранция!  Heart Eyes

# 567
А, да! Получава се и още как.
Благодаря на добрите души, които я направиха достъпна в ел. вариант Simple Smile

# 568
Единствената книга на Грегъри, която харесвам. Но това е най-вече, защото любовта на Елизабет с Дъдли е безкрайно вдъхновяваща.

Ух, аз с такова желание я почнах, но нещо се разочаровах. 1/4 съм прочела, дано натам си променя мнението...

Не четете, ако не сте я минали  Peace
Скрит текст:
Любов не виждам, даже директно си беше написано, че обича жена си. Всичко е за пари и власт. Прекалено много са повторенията за опасностите за кралицата, разбрахме вече, ама да отлепят и да започне някакво развитие вече.

# 569
  • USA, Steak State
Започнах

Общи условия

Активация на акаунт