Анонимността във форума

• 42 531
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 315
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Показателни са, освен за явлението "лицемерие", но и за това "идиотизъм". Сиреч в темата със снимка ще изблееш възхищение, после ще завиеш две теми вляво и ще обясниш "таа па, каква е дебела/космата/грозна" и ще си мислиш, че няма кой да доложи на въпросната Joy.

# 316
  • Ямбол
Показателни са, освен за явлението "лицемерие", но и за това "идиотизъм". Сиреч в темата със снимка ще изблееш възхищение, после ще завиеш две теми вляво и ще обясниш "таа па, каква е дебела/космата/грозна" и ще си мислиш, че няма кой да доложи на въпросната Joy.
Този път ми хареса много мнението на Джой.

# 317
  • В Космоса
Цяла верига идиоти сме - пускащите снимки, възхищаващите се и оплюващи едновременно и докладващите. Аз съм от първите. Crazy На вторите и третите, за щастие, не съм попадала до сега. Simple Smile

# 318
  • София
Коато нещо е хубаво ,как да кажеш на черното бяло.

# 319
Не разбирам смисъла да се възхищавам на нещо, което не харесвам. Независимо дали става въпрос за лична снимка, снимка на кухнята, на погачата, на китки в саксия, на кучето, на изгледа от балкона...   33uu  Защо да го правя? Човекът иска да се похвали. Чудесно, негова воля. Със сигурност ще има 10 човека, на които обектът на снимката ще хареса НАИСТИНА, и ще си го кажат. Кому е нужно да го правя и аз? Какво носи подобно действие на всички участници? На този, който уж "харесва", на този, чиито неща "харесват"?
Обяснете ми, питам съвсем сериозно.
Като не харесваш - премълчаваш. Простичко е.

# 320
Не разбирам смисъла да се възхищавам на нещо, което не харесвам. Независимо дали става въпрос за лична снимка, снимка на кухнята, на погачата, на китки в саксия, на кучето, на изгледа от балкона...   33uu  Защо да го правя? Човекът иска да се похвали. Чудесно, негова воля. Със сигурност ще има 10 човека, на които обектът на снимката ще хареса НАИСТИНА, и ще си го кажат. Кому е нужно да го правя и аз? Какво носи подобно действие на всички участници? На този, който уж "харесва", на този, чиито неща "харесват"?
Обяснете ми, питам съвсем сериозно.
Като не харесваш - премълчаваш. Простичко е.

Понякога ти идва отвътре да похвалиш. Правила съм го в няколко ситуации. Но и аз не бих лъгала, ако нещо/някой не ме впечатли. Бих премълчала.

Предполагам, че някои го правят от куртоазия, а не от лицемерие. За мен има разлика между двете. Не зная, защото и аз съм като теб - предпочитам да си премълча.

# 321
Мен пък ми напира да си кажа  Laughing Явно съм наполовина трол.

# 322
От користни подбуди го правят. Ако похвалиш външността на една жена - печелиш я като форумски съюзник. Признаваш ѝ, че е Алфа женска.  Laughing

Освен това когато на свой ред сложиш снимка, редно е да ти върне поглаждането по козинката.

И хвалещите, и мълчащите са ми ок, неприятни са ми обсъждащите външност по други канали и тези, които вадят нечия външност като аргумент в спор (тема изневяра, коментар - а пък ти си грозна, видях те).

# 323
  • Пловдив
И хвалещите, и мълчащите са ми ок, неприятни са ми обсъждащите външност по други канали и тези, които вадят нечия външност като аргумент в спор (тема изневяра, коментар - а пък ти си грозна, видях те).
Това пък е смешно като довод. "Ти си грозна и как грозотия като теб може да прецени, че актрисата Х е грозна?" Ама това, че съм грозна не ме прави сляпа, нали?  Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

# 324
Е, то щом един човек си е преценил да се покаже, значи си се харесва. но много ме дразнят "детективите" мен - тези, които издирват в гугъл и във фейсбук снимки на някой, който е преценил, че не иска да се показва, или поне не конкретно на дадено място, и после размятат такива снимки като компромати на лични.

# 325
  • Пловдив
От друга страна - всяка снимка пусната тук остава в кеша на Гугъл Simple Smile

# 326
Ама това, че съм грозна не ме прави сляпа, нали?  Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Не, прави те злобна, завиждаща комплексарка  Naughty То бива да си от простолюдието и да обсъждаш хай лайфа, ама вече и грозна, и от простолюдието - много нахално  Laughing

Последна редакция: вт, 13 яну 2015, 13:08 от Антигона

# 327
  • Пловдив
Ама това, че съм грозна не ме прави сляпа, нали?  Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile

Не, прави те злобна, завиждаща комплексарка  Naughty То бива да си от простолюдието и да обсъждаш хай лайфа, ама вече и грозна и от простолюдието - много нахално  Laughing
Joy Joy Joy Joy Да, грозна комплексарка, ама пак не съм сляпа Simple Smile И мога да преценя, че публичната личност Х е крокодил в лицето Simple Smile

# 328
И какво ако ми намерят снимки или знаят коя съм.Регистрирала съм се във форум за майки,нещо лошо ли е? Ако форума беше на принципа на Фейсбук всички щяхме да си знаем и кътните зъби  Laughing За това и не се крия! Дошла съм тук точно защото търся съмишленици и да разменим някой съвет с други майки ,какъв е тогава смисъла да търся анонимност.Единственото за което ми се струва приемлива тая опция е ако някой има нужда от пускане на тема от рода на "Мъжа ми ми изневерява" или " Спя с шефа"  Rolling Eyes

# 329
Бела ме подсети как преди имаше опция "Гост". Половината теми за изневери, тъщи, свекърви, братовчедката на стрината на съученичката ми...почваха с "Отдавна съм във форума, но не пиша с ника си, защото не искам да знаят коя съм"  Laughing Един вид, старо куче съм, не е пързалка  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт