Анонимността във форума

• 42 594
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 345
  • Kопенхаген
Обсъждането на знаменитости е едно на ръка.

Какво мислите обаче за казуса "много пълна жена дава съвети за здравословно хранене и отслабване"? Т.е. външността е в пряка връзка с темата и дадените съвети.

Най-фрапиращото за мен беше когато доста грозни женици обсъждат поредната миска и се възмущаваха, тя колко е зловеща. Но тя знаменитост и е друго...

Цонке, и теб сме те виждали... Добре дошла в клуба!  Laughing

# 346
Красотата е запазена марка само за групата обсъждащи, не и за обсъждания. Леле, тая колко е злеее... И гъза и голям, и циците и увиснали. Пфу!

# 347
  • вятър в маслините, вятър над хребета
И какво се очаква от мен,когато някой ми каже "ти си грозна,виждам ти снимката"?
Знам какво не се очаква- да подминеш с мълчание. Затова и това е най-добрата стратегия Laughing.

# 348
а аз минах анонимно, така ли  Crossing Arms

Поправила съм се, минута преди да се разсърдиш  Flutter

# 349
Аз съм секси. Педро може да го потвърди. Потъвайте без мен. Whistling

Трима хамалина ми намигнаха, така че ако обичаш не ме наранявай!

# 350
Аз, може ли, ако имам грозни криви крака, да кажа за някоя знаменитост, че има грозни криви крака?

# 351

Joy Hug

понякога много ми се пише анонимно
в доста спорове и дискусии не мога да участвам, защото все ме подозират, че взимам нечия страна; ако кажа и личното си мнение, става ужасно  Confused

# 352
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз, може ли, ако имам грозни криви крака, да кажа за някоя знаменитост, че има грозни криви крака?
Не може. Но пък знаменитостта не може да има и един косъм по себе си, така че пак ти си на далавера Mr. Green

# 353

Joy Hug

понякога много ми се пише анонимно
в доста спорове и дискусии не мога да участвам, защото все ме подозират, че взимам нечия страна; ако кажа и личното си мнение, става ужасно  Confused

Е, модераторите нямат ли право на мнение?  Confused Пък и ако някой ти се изрепчи може да го заметеш  Joy

# 354
Веднага трябва да покажеш своите крака, за да можем да се съвземем от връхлетелия ни ужас. Леле, тая и ходи по земята с тия крака. Кой спи с нея, бре, кой?

# 355
  • Kопенхаген
Красотата е запазена марка само за групата обсъждащи, не и за обсъждания. Леле, тая колко е злеее... И гъза и голям, и циците и увиснали. Пфу!

В тона на дискусията която тече в момента по този повод не бих си позволила в прав текст да нарека някоя: грозна, дебела, тъпа и т.н. определения.

Дори и в темата ми за Миската не си позволих подобни изрази. Но както се вижда, от твоя ,,богат,, речников запас за теб е абсолютно типично.

# 356
Джо, нищо не разбрах.  Mr. Green Освен, че евентуално ме обвиняваш в космати грозни криви крака?  Laughing

Има нова тема в Развлечения, ако някой иска да упражнява Анонимност.  Mr. Green

# 357
Е, модераторите нямат ли право на мнение?  Confused Пък и ако някой ти се изрепчи може да го заметеш  Joy

имат, но си го пазят, защото най-честия довод за каквото и да било е "ти си пристрастна"; най-забавно е, ако и двете страни те обвиняват в пристрастие към другата - смееш ли да кажеш какво реално мислиш?  Joy

# 358
Трябва да ме разбереш, не мога и да съм секси, и с речников запас. А и не е нужно!

Догодина ще се кандидатираш ли за най-красивата?

# 359
Веднага отивам да видя   animal037

Речника на Цонна е достатъчно богат,да не говорим,че иронията и сарказма който понякога използва не са за всяка съфорумка.Има и нещо което тя владее и се казва самоирония ама това е висш пилотаж!

Цонне,   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт