Анонимността във форума

• 42 276
  • 1 155
  •   1
Отговори
# 1 035
Янтра и Цвети са ми много симпатични, но не мога да изневеря на принците си и ще подкрепя каузата за Сейнт Бартс и биологичния часовник.  Naughty
Кукумицинка, дай някоя по-цивилизована дестинация, с тази ще се смачкате от път и накрая някакво островче.  Tired Сега ти се е паднало на форумски разноски да изкараш меден месец, по-рационално подходи. В Европа може също да си изкараш достатъчно хубаво и скъпо.  Flutter

Последна редакция: чт, 22 яну 2015, 17:37 от Анонимен

# 1 036
Абе, я бягай оттук! По една карта за градския транспорт на хлапетата и Янтра е готова. Баба им все във ванове се е возила...  Crossing Arms
Кукумицинка е с предимство, защото биологичният часовник не трябва да се подценява. Още повече днес, с тази масова психоза и страх от терористични актове. Naughty

Ами да. Представям си как някоя по-изнервена дама се изправя в метрото и крясва "Внимание! Биологичният ми часовник тиктака!", а доброволец-сапьор от другия край на вагона се провикне "Ей сега идвам да ти отцепя района!" И ще спрат движението. И времето.

Nickkie

# 1 037
Бе,то и аз съм стара мома и съм напълно солидарна с Кукумицинка,затова й казах да разкаже по-сълзливо историята ,да събере повече вот  Mr. Green Една да оженим от тоз форум все е победа  Grinning

# 1 038
А аз събирам за кожено палто, дълго, лъскаво, скъпо...... ясно е че не всички ще дарят, но ще обещая да го нося на голо и ще пусна просба в татковци със снимка по бански (фалшива).

кукумицинка няма да спечели, само мамсита вярва в брака, а тя е безработна.
Янтра е реална конкуренция, но пък Лиляна може да скочи с таблица за семейното планиране и аз да поведа с даренията.

# 1 039
Аз съм за Янтрето, въпреки че би трябвало да поддържам старите моми (дълги са ни редиците, ей  hahaha),има 3 дечица, 3ма синковеца...нека да си  ги отгледа добре, със семейно возило да ги кара на уроци, на спортни занимания, да станат достойни хора, като синовете на Популе...изтъчени бизнесмени.
А кукумицинка, ако и спре часовника, винаги може да осинови, хранениче дет се вика.
Янтрините сега имат нужда, а кукумицинка я роди я не... Thinking
Само не викайте мамасита. Praynig

# 1 040
Янтра, ако иска синовете ѝ да станат успешни бизнесмени, да не си ветрее задника по улиците под претекст, че развозва децата, ами да си стои вкъщи като една примерна майка и да пържи кюфтета.  Naughty
Е, в краен случай и чушки може да пълни. Сарми и боб децата ще донесат на връщане от училище - от Билла.   Mr. Green

# 1 041
Не сте прави, за да не се налага един ден да им купува дивани (3 броя) сега трябва да им осигури образование, демек кола за ходене на уроци...
Боб от консерва може и мъжа и да вземе на връщане от работа(много работи този човек Rolling Eyes)...или направо домашната прислужница ще купи пак от Била разбира се, само от Била се пазарува. Mr. Green

Всяка прилика с реални форумни субекти е случайна. Mr. Green

# 1 042
Ей ужасни сте значи!Вече някоя пусна ли линк в СО на Популе. Mr. Green

# 1 043
Не сте прави, за да не се налага един ден да им купува дивани (3 броя) сега трябва да им осигури образование, демек кола за ходене на уроци...
Боб от консерва може и мъжа и да вземе на връщане от работа(много работи този човек Rolling Eyes)...или направо домашната прислужница ще купи пак от Била разбира се, само от Била се пазарува. Mr. Green

Всяка прилика с реални форумни субекти е случайна. Mr. Green
От Била ама да внимава къде спира колата на паркинга,че да не го анкетират набързо  Mr. Green

# 1 044
Ей ужасни сте значи!Вече някоя пусна ли линк в СО на Популе. Mr. Green
Нямаш ли си друга работа. Laughing

# 1 045
  • Ямбол
До Билла се ходи само с децата и задължително се оставят в джиБа. Все пак трябва да се използва паркомястото за майки с деца.

# 1 046
псссст, ало а моето палто? Много ми трябва имам проблем с кожата. Жив дерматолог не може да ми помогне, дреха на гърба си не мога да сложа, в рани ставам и обриви. За зимата кожа на скъп дивеч би ме спасила от съдбата на малката кибритопродавачка, но  моята смърт ще е гротеска и вместо красива история ще бъда описана само във вестник Шок като ''старата кибритопродавачка''. Моля помогнете на една майка и добра душа, на мравката дето път прави ако не е в ПМС да има един достоен живот и детето да не се срамува от нея.

п.п за летните месеци ще мислим после.

# 1 047
псссст, ало а моето палто?
Скрит текст:
Много ми трябва имам проблем с кожата. Жив дерматолог не може да ми помогне, дреха на гърба си не мога да сложа, в рани ставам и обриви. За зимата кожа на скъп дивеч би ме спасила от съдбата на малката кибритопродавачка, но  моята смърт ще е гротеска и вместо красива история ще бъда описана само във вестник Шок като ''старата кибритопродавачка''. Моля помогнете на една майка и добра душа, на мравката дето път прави ако не е в ПМС да има един достоен живот и детето да не се срамува от нея.

Не, на Янтрето кола ще купуваме. Naughty

# 1 048
  • Ямбол
И то джиБ, за да не я запушват пред Билла.

# 1 049
псссст, ало а моето палто?
Скрит текст:
Много ми трябва имам проблем с кожата. Жив дерматолог не може да ми помогне, дреха на гърба си не мога да сложа, в рани ставам и обриви. За зимата кожа на скъп дивеч би ме спасила от съдбата на малката кибритопродавачка, но  моята смърт ще е гротеска и вместо красива история ще бъда описана само във вестник Шок като ''старата кибритопродавачка''. Моля помогнете на една майка и добра душа, на мравката дето път прави ако не е в ПМС да има един достоен живот и детето да не се срамува от нея.

Не, на Янтрето кола ще купуваме. Naughty
това вие двете само, а не се знае може да се появят милостиви души и да ми помогнат.

Общи условия

Активация на акаунт