ЧЕТВЪРТОКЛАСНИЦИ

• 55 615
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Ако няма, може и синтезатор. Нудълсите са хубава идея за творчество.

# 61
Едни от най-одобрените подаръци за Колeда от дъщеря ми бяха - блутут тонколонка (разнася си я и слуша музика, безчина е, цените варират, нашата е около 40 лв. и е добра), магнитни топчета Nanodots, прави си какво ли не с тях, вкл. и бижута, страхотна "играчка" и за нас възрастните (нашите са от 216 части, взехме червени, а после и на малкия сребърни и сега си ги смесиха), също и играта Kalaha, макар че получи и други тогава..

# 62
Зависи от финансите,които си предвидила.
Щом детето го влече рисуване има интересни комплекти на фирмата Djeco.Има за разлчини възрасти.Не се срещат масово,но биха се харесали според мен.Цената е около 27-35 лева.Има и по-скъпи.
Друг вариант е бижу,чанта подходяща за тази възраст,има различни варинати на Top Models.

Може ли за малко подробности- какво е Djeco, какво е Top Models и в какви магазини да се търсят?От Варна съм, не зная в кой тип магазини се предлагат посочените артикули.

Благодаря на всички за идеите, ако някой има още - с радост приемам предложения!

# 63
  • София
Top Models - Има албуми за оцветяване със стикери и всякакви джунджурийки - портмонета, чантички, чаши, огледалца, несесери...
Djeco - Творческите комплекти са подходящи.
Има ги във веригите за детски играчки и в по-големите книжарници.

# 64
И рисувателната галерия Ravensburger - с полета с цифри, или оцветяване по избор.
Ние предпочитаме с цифрите - всяко поле с точен цвят. Стават като картини, стават за украса на стена.

Можеш и онлайн да поръчаш, за ден-два ще получиш.

# 65
  • София
Браво, че се сети за тях, lorenca, много са хубави. На мен самата ми е приятно да ги оцветявам.
Също така са актуални разните тайни дневници - с катинарче, с код, с парола...

# 66
И рисувателната галерия Ravensburger - с полета с цифри, или оцветяване по избор.
Ние предпочитаме с цифрите - всяко поле с точен цвят. Стават като картини, стават за украса на стена.
На нас са ни ужасно досадни. Миналата година по това време получихме такъв и сега е болна, та започна да го оцветява. Част от смесените цветове се скриват от боята на съседно  поле и трябва да търсиш по схемата какъв ти е цвета. Друг такъв го преподарихме на друго дете, дано му се е зарадвало.

# 67
Не съм се занимавала. И да е имало проблем с кой номер цвят трябва да се положи, май не ползва схемата, преценява си и "замазва", така че да си изглежда ОК.
Подарявали сме 3-4 пъти, децата са доволни, обичат и да рисуват.

# 68
  • София
Момичета, какви са отношенията в класовете на вашите деца? Моят син носи очила и има 3-4 деца (момичета и момчета), които му се присмиват и го обиждат. Каза ми, че едно от момичетата даже му показало среден пръст. Вероятно са се скарали, но все пак ... Беше много разстроен и даже заедно - колкото и да не е правилно, обсъждахме  как да й го "върне" Simple Smile

# 69
Моят син е слаб и дребен.Подиграват му се заради външността.

Две училища смени, навсякъде е този проблем,но в новото у-ще са говорили в класа изобщо за подигравките и мисля,че имаше добър ефект.Засега.

# 70
В градината на нашия син имаше дете със СОП; 1-ви и 2-ри клас-също; преместиха детето в началото на тази година в др. у-ще...предполагам точно заради него, всички са сплотени и си помагат; такъв беше и коментара на класната, която беше впечатлена още първи клас от това.
Разбира се тук-там м/у тях избухват спорове и сръдни, но са за кратко..

# 71
При нас се разбират добре, но те са само 11 деца, сигурно има значение, а и много, много зависи от учителката-нашата от 1 клас много се старае и те са добър клас  Peace

# 72
В класа на моя син няма боища и подигравки,макар че са 7 момичета и 18 момчета,които са доста буйни госпожата се справя с дисциплината доста добре.

# 73
И в класа на сина ми има момиченце със СОП. Напълно споделям написаното от MTV. Децата са много сплотени и си помагат. Имаме и много едри деца, и такива с очилца, и по-дребни, но не знам някое от тях да е обект на подигравки поради тази причина.

# 74
  • София
В класа на сина ми имаше и дете със СОП и няколко деца с очила, както и деца с наднормено тегло. До момента не съм разбрала някое дете да е било обект на подигравка, много зависи и от класната според мен.

Общи условия

Активация на акаунт