Студ навън вилнее, а АПРИЛчето в коремчето на мама дивее - Тема 10

• 24 340
  • 673
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Васе питай доктора за салбутамол, помага много за контракциите в домашни условия.

Мохита щом шийката не е скъсена си супер!

Олее Карина ужас, ударили сте на камък навсякъде.

# 211
Мохита, на трета ФМ съм на 20-ти и тогава ще пиша, какво ми е казала док.
Маце, ще последвам съвета ти за въглехидратите и сладкото - напоследък доста ми се яде точно тестяно, а преди ненавиждах  Sick.

# 212
От козметиката съм се спряла на A-derma, Uriage или Weleda, като избирам шампоан за коса и тяло. Много ми се иска да опитам вместо бебешко олио да използвам чисто кокосово масло. Някои пробвал ли го е има ли мнение?

# 213
аз съм се насочила към българска козметика за момента Simple Smile Я кажете мами какво е вашето мнение за кръщаване на детето ако се роди на великден ,цветница и т.н. /моят термин е около доста празници и се коментирало че така детето си идва с името ,пък аз не бих искала така да се казва

# 214
Мами от Варна, за тази които са успели да се вредят за ФМ при Балев. Как точно успяхте, струва ми се невъзможно. Записванията стават в петък предишната седмица и часовете се изчерпват точно за 15 минути. Току-що се обадих пробно от 8 до 8.15, всички часове са заети за следващата седмица. До сега все ходих в София, но понеже не ми се пътува в края на седми месец толкова голямо разстояние, реших във Варна при Балев, но е невъзможно. Знам, че повечето от вас няма да ходят на последната ФМ, но мен, за да ми е мирна главата, а и понеже в София ме извикаха за тогава, явно в Надежда така си процедират, следят ги до последно, съм решила да я направя. Та въпроса ми е как точно става записването  Rolling Eyes

Ако не успееш да се вредиш за Балев, мога да ти предложа друг лекар(обаче взима маааалко повече Simple Smile)

# 215
За мамите, които са си харесали Mutsy бях попаднала тук: http://olx.bg/nova-promotsionalna-tsena-na-detska-kolichka-3v1-m … tsy-evo-i65938306   количките са нови и на добра сена, продават и други марки, но нямам идея как е гаранционното обслужване.

# 216
veryy_s , И аз съм на мнение,че детето в такъв случай си идва с името и е редно да се съобразим с това,за Цветница съм го измислила,но за Великден-не, надявам се да прескочим тази дата,въпреки,че моят термин е 29-ти,но понеже са близнаци съм подготвена за изненади всякакви Grinning

# 217
    Относно козметиката , аз се спрях на WELEDA , а количката ще е  TUTEK TAMBERO Peace

# 218
Здравейте! И аз съм в голяма чуденка с количките, въобще не мога да реша каква да е!
С първото си дете ползвах Stokke, и сега съм влюбена в тази количка,но не мога толкова пари да отделя за сега.
И на мен ми допадна на ABC desing ето тази http://kasida.bg/product/30871/abc-design-bebeshka-kolichka-mamb … raphite-2015.html ,но никакви мнения не мога да събера за нея, някоя от вас има ли впечатления?

Козметиката ,която ще ползвам за детето в началото ще е Мустела, с първото дете се бях заредила с Веледа,но не му понесе добре и минахме на Мустела Simple Smile

# 219
Добро утро, записвам се само, за да си видя новата седмица в лентичката и се връщам да ви изчета.

# 220
Маце, vaseto, metlichina как сте, дами?

Благодаря, Рози, добре съм аз засега. По съвет на единия лекар съм спряла магнерота и но-шпа-то и се чувствам перфектно. Но излезна, че имам Candida, в сряда ще пусна още ведбъж микробиология и ако се потвърди почвам да ги лекувам...Дали мъжът ми също трябва да вземе мерки срещу тея гадини?

Видях, че за салбутамол сте писали. Оказах се алергична към него, разбира се това си е строго индивидуално и при повечето няма пробеми, но си имайте едно на ум ако го пиете и забележите нещо нередно.

# 221
И на мен ми допадна на ABC desing ето тази http://kasida.bg/product/30871/abc-design-bebeshka-kolichka-mamb … raphite-2015.html ,но никакви мнения не мога да събера за нея, някоя от вас има ли впечатления?
Много добре изглежда, но гледам, че е малко по-широка /64 см/ - ако имате асансьор ще трябва да го измериш ...  Peace
Благодаря, ще имам предвид мненията ви за Салбутамола.  Hug

# 222
metlichina Аз 2пъти вече лекувам гъбички, но нито един път АГ-то не ми е казала да взема нещо и за съпруга ми, което за мен е безумно, защото така ще си ги предаваме до безкрай.Но аз му взимам Флукорит/флукорик (сега не се сещам как беше точно).То е едно хапченце и е около 5-6 лв.Така поне се надявам да го обезпаразитявам и него  Joy

# 223
Аз като лекувах гъби,докторицата ми изписа лечение и за съпружеското тяло,което според мен си е редно.
Васето,ти имаше ли такива проблеми с предната бременност?Аз с предната нямах и сега ми идва в повечко - то отначало кървене, опасност от вариела,после гъби и стафилококи едновременно и сега - разкритие.  Cry Полежавам си вече доста,което никак не е лесно с малко дете.Добре,че е майка ми да помага поне от време на време - снощи го взе да спи у тях. Татенцето взе пък вече да се изнервя от ситуацията и многото ангажименти,които му се струпаха.
Във вторник съм на лекар и ще видим какво е положението,но сега си намалих дозата на но-шпато,защото нямам сякаш контракции,а той пък може да изглади шийката. Всъщност не знам дали съм права и ако някой има яснота да пише.
Didito-mam,благодаря за информацията.

# 224
  • София
На мен при гъбички винаги ме съветват и мм да се лекува, но ние имаме едно кремче "клотримазол" вкъщи и него ползваме при нужда. Док твърди, че е ок. Да чукна на дърво аз се отървах вече, макар че понякога ми пари, но само това.

Ох, аз обещах от последната лекция за грижи за бебето да включа едно резюме, ама се туткам. А днес ходих и в Щерев на лекцията на ЛЛЛ и съм много доволна. Определено ще ходя пак!
Пожене реших в последния момнт и бях с една приятелка, тотално изключих да питам тук дали някой ще ходи...

Общи условия

Активация на акаунт