Фраза, която мразя

• 1 218 003
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 1 020
"Е, ама ти си си най-добре!" обичат да казват колегите на работа  Laughing Малко се дразня, особено когато съм затрупана с работа.
Добавям "'еех кой е като тебе, цял ден лежиш" - примерно.  Ама защото ми е било лошо или съм с високо кръвно ,но това кой го зачита! Или решила съм веднъж в годината да отида на спа и веднага ще се намери някой да ми каже " еех живот си живееш ти" ," лесно ти е на теб"  Grinning

Ей да, ей това и мен ме дразни. Отида някъде и веднага ще се намери някой да ми каже, че видиш ли,аз живот си живея.  ooooh!

# 1 021
  • SF
Най-мразя "Разкажи нещо за себе си."

# 1 022
  • София
Най-мразя "Разкажи нещо за себе си."
  Много ме разсмя   bouquet това ми е като -Какви са бъдещите ви творчески планове?

# 1 023
  • UK
Много ми е неприятно да помоля някого за нещо и да ми се отговори с "Нямаш никакъв проблем."
Също ме дразни следното изказване: "Този как се уреди на тази работа/позиция?" Страшно завистливо и комплексарско ми звучи.

# 1 024
  • Варна
Много ми е неприятно да помоля някого за нещо и да ми се отговори с "Нямаш никакъв проблем."
О, да! Това го бях забравила... Като го чуя и съм сигурна, че ще има проблем!  ooooh! Rolling Eyes

# 1 025
  • София
Моя позната има един лаф, който повтаря през пет минути: Мноу ясно! ooooh! Ами дразни!

# 1 026
  • Пловдив
Аз много се дразня, когато някой ми каже "миличка".
Това обръщение ми е супер противно.
Още повече от хора, за които знам, че не съм им хич миличка.

# 1 027
Аз се усещам, че напоследък някой като ми благодари, пита или обяснява нещо кратко и аз накрая отговарям с "Няма проблем" Shocked Дразни ме, а не мога да се отуча ooooh!

# 1 028
  • София по рождение
А, знаете ли какво означава в началото на някакво обяснение "Ей тук, тъй на.................................."

# 1 029
  • София
"Разкошен" човек. За мен в превод означава, че ти е толкова беден речника, че не можеш да опишеш с какво някой ти харесва.

# 1 030
  • София
"Разкошен" човек. За мен в превод означава, че ти е толкова беден речника, че не можеш да опишеш с какво някой ти харесва.
Същото като уникален - мнооого модно напоследък. Grinning

# 1 031
  • В Космоса
Не ми харесва като благодаря на някого да ми отвърне "За нищо!".

# 1 032
  • Сф
Това ми напомня за един познат , който много се дразнеше от "Глупости"
Много често отговаряме така и не си даваме сметка.......

# 1 033
  • В Космоса

# 1 034
"Здраве да е!" - като го чуя и си представям "Пий една студена вода!" Close
И двете фрази мразя!  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт