Фраза, която мразя

• 1 218 014
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 1 035
  • UK
Не обичам да ме питат "как е". Отговарям "добре" и после какво трябва да питам аз, "ти?" не става, "при теб" по принцип е правилно, но ми звучи тъпо. Какъв е проблема да питах "как си?" вместо "как е".

# 1 036
Дано не повтарям накой,но ми е дразнещо като чуя "Слуша майка си","Влияят му хората","Онъз/оня я надъхва" и т.н.

# 1 037
Не повтаряш.
На мен ми е дразнещо като го видя.  Laughing

# 1 038
Аз пък се чудя как елементарни изречения ви дразнят? Crazy

# 1 039
  • София
Аз пък се чудя как елементарни изречения ви дразнят? Crazy
Всъщност не самите изречения дразнят, а логореята, заменянето на "нямам-какво-да-кажа" с водопад от заучени безсмислени фрази.

# 1 040
Логореята е ясна.
Но примерно "Слуша майка си" си е съвсем смислено.

# 1 041
Именно, аз затова казах, че ме дразни не като го чуя или прочета, а като го видя. В действие.  Laughing

# 1 042
Ами за себе си бих казала защо ме дразни фразата"Слуша майка си" понеже моя близка приятелка се разделя в момента с партньора си след дългогодишна връзка и неговите думи са ,че "Тя слушала майка си" и се разделя с него Simple Smile За мен той не може да се примири с това ,че е взела това решение и изцепва тая фраза Simple Smile

# 1 043
Ууупс сега разбрах какво сте имали предвид момичета Embarassed пък аз тръгнах да ви се обеснявам  Embarassed сории  Hug

# 1 044
"К'о ста'а, мо ста'а" като чуя и побеснявам. Другото ми любимо е да се разминавам с някой на улицата и той докато си върви да ми каже "Как сме" и да ме подмине. И кои ние? При все, че вървя сама...  Crossing Arms

# 1 045
"К'о ста'а, мо ста'а" като чуя и побеснявам. Другото ми любимо е да се разминавам с някой на улицата и той докато си върви да ми каже "Как сме" и да ме подмине. И кои ние? При все, че вървя сама...  Crossing Arms

О, да!  - Как сме?
           - Ами мърдаме....  Mr. Green

# 1 046

Класика!!!   rotfImao rotfImao rotfImao

# 1 047
  • Варна
Винаги,когато съм искала съвет от някого и често се случва да ми отговори "Не знам,ти си знаеш." .Не ми помага , ама звучи сякаш и не иска.

Дразни ме много "Това само в България се случва." . Може и да имаме не-малко кусури , но хората го използват като завършек на разговора,защото не им се занимава да мислят.

"Начи ще черпиш"-фраза,която ме дразни изказах на място,което не предполага,че кой знае какво е станало,че да черпя.

Дразни ме и фразата "Ела да тюмкаме" ( демек да се храним) изречено от възрастни хора , на хора , които отдааавна са минали периода "дете".

# 1 048
  • В Космоса
"Само аз ли........?" написано, след като доволно количество народ и той така. Laughing

# 1 049
  • София
Дразни ме думата "завалия", "завалийка". Добре, че само тук я срещам в употреба.

Общи условия

Активация на акаунт