Фраза, която мразя

• 1 207 538
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 6 030
  • Пловдив
Аз и от ястията им половината не мога да разбера какво съдържат, но си викам да не пиша и за това, че може аз да съм некомпетентна.  Grinning

# 6 031
Добре, че не гледам ТВ. Crazy

# 6 032
  • Вече в моята си приказка...
Доколкото съм запозната, полентата се запича във фурната, а качамакът - е, той се приготвя в тенджерата на котлона. Май само това е разликата. И между другото полентата е адски вкусна /ама без бекончето или пръжките/

# 6 033
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
пак се сещам за разликите между полента с бекон и качамак с пръжки  Mr. Green
Едното е много обикновено, а другото е по-фешън, или има и друга разлика?  Sunglasses

все тая е, но е по-така да се тагнеш  Rolling Eyes с "полента с бекон"и да те лайкнат  Rolling Eyes всичките ти познати и някой непознат  Sunglasses

# 6 034
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
 JoyРазсмяхте ме рано сабалем с тия луци и поленти. Joy
Но не сте съвсем прави - шалот и селъри са различни сортове лук и целина. И за "хоби" готвачите не е едно и също точно какъв сорт лук ще турнат в засуканата си манджа. Joy То ние и картофите не различаваме, обаче майсторите и тях ги потребяват съответствено на сорта.
А пък общото между полентата и качамакът е царевичното брашно, иначе е различно ястие. Може и със захар да се приготви полента.
И пръжки и бекон не е съвсем едно и също. Joy

Аз пък да се оплача, че се дразня като питам едно, пък ми отговарят друго. Примерно, питам: Какво правиш? и ми отговарят : ми добре съм. Или питам "как си?" и получавам отговор "ми бачкам". не че не се разбираме, но някак ми се ще да получа отговор на това, което съм питала, не на някакъв друг въпрос.
Но най-много ме дразни мъжът ми, който на въпрос: гладен ли си, искаш ли да обядваме? отговаря: един и петнайсет е.
Бе аз часовник имам, не питам колко е часът. Joy Joy Joy

И на Добри да кажа, че "полента с бекон" звучи загадъчно, интересно и екзотично даже. Не знаеш точно какво да очакваш и те гъделичка предстоящата среща с непознатото. А "качамак с пръжки", извинявай, Добри, ама дори да не си ял преди това, вече си подготвен за страшна селска проза. Joy Joy Joy

# 6 035
 Mr. Green "...страшна селска проза"!  Mr. Green
 Hug но приемам забележката Hug

надувките ми идват в повече.
колежка се пъчеше така: не е засадила двуцветна теменуга, а виола биколор! Rolling Eyes грамофончетата и бяха ипомеи; даже и мушкатите и не бяха мушкати, а пелагрониуми Mr. Green

Mr. Green как да не я бъзнеш, че в двора си имаш хелеборус ориенталис  Sunglasses

# 6 036
Mr. Green "...страшна селска проза"!  Mr. Green
 Hug но приемам забележката Hug

надувките ми идват в повече.
колежка се пъчеше така: не е засадила двуцветна теменуга, а виола биколор! Rolling Eyes грамофончетата и бяха ипомеи; даже и мушкатите и не бяха мушкати, а пелагрониуми Mr. Green

Mr. Green как да не я бъзнеш, че в двора си имаш хелеборус ориенталис  Sunglasses
Хич не ми се фукай, аз имам ацер палматум атропурпуреум Joy Joy Joy
Даже имах два, ама единият нещо се бастиса.
(Отивам да видя какво е хелеборус, че колежката ти не можа да ме шашне с прости биколори и пеларгониуми, обаче ти успя. Joy Joy

Аууу, Добри видях го и се влюбих. Твоят какъв цвят е?

И аз много се дразня на превзети и префърцунени приказки.

Последна редакция: пн, 06 мар 2017, 11:12 от svetal4o27

# 6 037
 Joy онзи беше вишнево червен кукуряк Mr. Green

Скрит текст:

сега имам нови два незнайни на цвят  Peace

# 6 038
Благодаря, Добри. Откъде ги взимате тия "круши"? Joy

Дразня се от ей такова говорене:
Разговор, подслушан неволно на спирка в едно село до Сливница. На спирката чакат две стари баби, един дядо и моя милост с една приятелка. Приближава се една важна госпожица и казва на едната баба:
- Извинете, бихте ли ми дали информация за разписанието на автобусите?
- Що рече? newsm78
- Пита та в колко ше доде рейса - обади се дядото.

# 6 039
- за коя дестинация искате билет?  Mr. Green

# 6 040
  • София
пак се сещам за разликите между полента с бекон и качамак с пръжки  Mr. Green
а мамалигата с какво си "ходи" Simple Smile

# 6 041

със спържа? Crazy

# 6 042
  • Euskal Herria
Айде, плейтвайте пръжките и полентата, че да оплакнем око  Joy.

# 6 043
Със "цуйка"  Mr. Green

# 6 044
  • София
Вече се бъзикам със спечелилите от лотарии и т.н., които до един са си "закупили билета"
Така е с хора, които не знаят кое къде върви и си умират от страх да не се изложат.

Както се смея винаги, когато питат ММ при запознаване: "Това сигурно е съпругата ти/ви?"

Общи условия

Активация на акаунт