Ти не знаеш за какво говорим, но не ти казвам, че си неподготвена, защото е от фразите, които дразнят. Всяка тийнейджърка и всеки глупак с беден речник ги използват, когато не знаят какво да добавят. От сорта на: "Тези дънки не са модерни. - Ти пък се изказваш неподготвена!" Сега аз пък на тебе да ти разясня въпросната фраза, която всъщност не отрекох и julia1993 e права. Наистина, ама наистина съм съвсем неподготвена относно това тук коя от къде е, а и да ти кажа честно, няма и да се подготвям. Утре пак няма да ги разпознавам, в която и тема да се засечем. Едната говореше нещо за провинциалистите, оказа се, че е софиянка. Някаква неразбория. Ами... изобщо не се подготвих. Всъщност, аз не твърдях никъде, че тя е от Провадия или от Павликени. Казах, че не ми е симпатична, ама хич.
Те недоразбраха и ме информираха, че тя била от София. Ми... ок. Пак не ми е симпатична. А освен това бях и още по-неподготвена. Доскоро бях останала с впечатлението, че тя е мъж. А на juliа1993 - изобщо пък не смятам да ти се подготвям, преди да пиша. Тук темата не изисква предварително запознанство с юзерите или наизустяване на някакви данни и факти за тях. Но не ти обръщах внимание, защото не ми се обясняваше. Лиляна се намеси със забележки и...... така нататък.
Не мога да разбера защо си толкова остра, след като не видях някой от тези, с които водеше спора да те е нападнал така лично... но явно си имаш свои к.
О, тя така си говори. Явно има проблеми и си ги изкарва на съфорумките.
-
), че на български е правилно да се произнася Ива̀нов, а Ивано̀в било на руски. И понеже, нали, през един определен исторически период всичко руско беше по-правилно от родното българско, се е наложило грешното Ивано̀в.