Фраза, която мразя

• 1 217 606
  • 20 286
  •   2
Отговори
# 4 410
  • Cyberspace
Най-грозното, което съм чувала за МЦ е от мъж, имащ претенции за висока интелигентност, естествено... Та - "В лютеница"  Sick След реакцията ми, човекът поясни, че идвало от някакъв виц. Не ми дреме откъде идва, грозно е, ако ще и от произведение на Шекспир да идва  Tired

# 4 411
Не ми било писано  Joy
Нищо, мерси  Wink
Ааа, как ще си останеш непросветена  Laughing
http://www.urbandictionary.com/define.php?term=aunt+flo

Научих нещо ново покрай aunt flo - red wings  Sick Кой ме караше да цъкам на линка...

И аз, да не остана по-назад. Sick ooooh!

# 4 412
  • София
и ново научих: "в тампон съм"  Laughing
никакво неудобство не изпитвам да казвам "мензис", "цикъл". какви са тези лелки, червени брегове и прочее.
едно време приятелка на майка ми му казваше "загазих"  Thinking

# 4 413
дразня се,когато паркирам някой да ми направи забележка,че съм оставил голямо разстояние до съседната кола.Обичам да си отварям широко вратите,да има лично пространство.Това е индивидуално решение-гледам да има поне 1м настрани.
И с коя фраза ти правят забележка?  Mr. Green

# 4 414
Аз казвам "дойде ми", това за лютеницата наистина гнусно звучи. От една страна менструацията някакъв отпадък, от друга страна - лютеницата е храна и много неприятна асоциация получавам.

# 4 415
  • София
"Закъсах" се смяташе за бонтон сред тийнейджърките по мое време. Криворазбрана изисканост

# 4 416
"Закъсах" се смяташе за бонтон сред тийнейджърките по мое време. Криворазбрана изисканост

Ако някоя ми каже, че е закъсала или загазила, по-скоро ще си помисля за нежелана бременност, отколкото за менструация.

# 4 417
Който прочел за метода на бързо намиране, прочел.  Laughing

Обсъждали сме я март месец миналата година.  hahaha Явно има нещо в пролетта.

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 13:32 от Вещица в чужбина

# 4 418
  • Австрия
Благодаря за труда, Cuckoo!

И пак не намирам логика в израза/наименованието/евфемизма.. карай.

У наше село се използват: менструация, период, дни. Още съвсем в началото на престоя ми си правих профилктичен здравен преглед и имаше изискване за даване на урина.. та, за да напасне нещата, лекарят ме попита кога са ми дните. Ако не беше контекста на разговора, въобще нямаше да разбера какво ме пита  Laughing

пп. Хъх! Това не го знаех.. въобще не съм обръщала внимание на тези бутончета  Crazy

Благодаря, Вещице  Simple Smile

Бреййй..  Thinking Peace

# 4 419
Вещице, наскоро имаше пак обсъждане на тъй омразната дума с М Laughing , не че е важно Laughing .
И аз като Кукумицинка казвам просто "дойде ми" .

# 4 420
За търсене с различни браузъри при уиндоус поне, за други ОС не съм сигурна, може да се натисне клавишът F3.

# 4 421
  • София
дразня се,когато паркирам някой да ми направи забележка,че съм оставил голямо разстояние до съседната кола.Обичам да си отварям широко вратите,да има лично пространство.Това е индивидуално решение-гледам да има поне 1м настрани.

Нещо за арабин в пустиня не споменават ли?

# 4 422
Ники, и аз да ти благодаря! Hug
Не съм я ползвала тази функция, за да търся нещо в темите.

# 4 423
А, моля, радвам се, че съм помогнала.  Laughing  Hug Аз бях ползвала този метод, когато за стотен път се заговори тук за пазаренето  hahaha и ми стана любопитно колко пъти сме го коментирали.  Mr. Green

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 19:47 от Априлска вълшебница

# 4 424
  • SF
Не е ли време пак да поговорим за пазарене, оценяне, отмаряне? Simple Smile
Кой ги мрази тези фрази? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт