Фраза, която мразя

• 1 208 431
  • 20 286
  •   1
Отговори
# 14 640
Ох, много досадно. Особено мразя да се лепнат за мен и да ме следят из целия магазин да помагат. Ужас.
Във веригите с техника и ел.уреди са много досадни тия с лизингите, оф!

Там е лесно с тия по техномаркетите. Само трябва да се ентусиазираш и да кажеш, че много се радваш, че са започнали и на безработни да дават техника на изплащане, защото предишните години все ти отказвали да ти дадат на кредит.

# 14 641
  • FRANCE
Да ама за компенсация когато ти трябва някой продавач (особено в магазините за ел техника) за справка и информация, те изчезват безследно или са супер заети.

# 14 642
То пък и една информация някой път..
Скрит текст:
Последно като избирахме таблет за детето, и помолих момчето от персонала за упътване, беше като в небрано лозе. Че то моят десетгодишен знаеше повече от него- параметри и т. н.
ЛЛ е стара позната. На улицата може да й говоря на " ти" и " здрасти", но в кабинета съм на " Вие" и " Добър ден".
Забелязала съм, че съучениците на сина ми ми говорят на " Вие", както и други деца, де.

# 14 643
  • София
Много им съчувствам на момичетата, които трябва да ме питат. Ясно е, че го правят по задължение, но не искам да съм груба. Затова от вратата се усмихвам и казвам, че ще разгледам самостоятелно, да не се безпокоят. По същия начин и от кол центровете като започнат да ми се обаждат - направо им казвам, че разбирам, че това им е работата, но не проявявам интерес, а със сигурност има потенциални клиенти, които очакват тяхното обаждане.

# 14 644
  • В градината...
Тези с кредитите са много досадни.

# 14 645
Аз ги гледам лошо и бързо ме оставят на мира.

# 14 646
  • Mediterraneo
Да ама за компенсация когато ти трябва някой продавач (особено в магазините за ел техника) за справка и информация, те изчезват безследно или са супер заети.

О, затова съм отсвирила единствената голяма верига за техника в нашето село! Изобщо не им стъпвам.

# 14 647
Дори не е фраза, която мразя...
Една госпожица преди време дойде да ни вземе поръчката в едно кафене и всичко, което направи, беше въпросително да си вирне брадичката към нас с онова широко отваряне на очите, което замества питането.
Идваше ми да ѝ кажа: "Девойче, разнасяла съм таблите много, наистина много лета в кафенета, барове, ресторанти и дискотеки. Била съм клиент в много, наистина много кафенета, барове, ресторанти и дискотеки. Досега обаче такова тъпанарско вземане на поръчка не бях виждала."
Вместо това просто мълчах и я загледах също въпросително, докато ѝ стана неудобно и зададе въпроса какво ще поръчаме... Плюят си и на бакшиша, и на заплатата.

# 14 648
Не е фраза, а дума, която днес ми избоде очите с отварянето на форума - "10 полезни хака..." Ъммм, уат?

# 14 649
Не е фраза, а дума, която днес ми избоде очите с отварянето на форума - "10 полезни хака..." Ъммм, уат?
Хаковете са като китовете. Зор да покажеш колко владееш английския. Yum

# 14 650
Хаковете са като китовете. Зор да покажеш колко владееш английския. Yum

И на мен ми избоде очите тоя хак. Обаче пък не мога да се сетя за българска дума. Мислех за "трик", окаче и тя не е българска.

# 14 651
Съвет направо можеха да използват, трик също е по-адекватно. Ама хак...

# 14 652
Да, вижте ме, та се почудете!
 В  друга тема една дама обяви, че ще зададе лейм въпрос. Бре! Търсих в речника, но значенията не се връзват с въпрос. Та що е то?

# 14 653
Да, вижте ме, та се почудете!
 В  друга тема една дама обяви, че ще зададе лейм въпрос. Бре! Търсих в речника, но значенията не се връзват с въпрос. Та що е то?

Lame го превеждам като "тъп". Дамата има тъп въпрос.

Иначе "съвет" звучи добре, да, но пак не е съвсем точно.

# 14 654
Да, по смисъл и аз си го преведох. Но кому е нужно?

Общи условия

Активация на акаунт