Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 29 978
  • 713
  •   1
Отговори
# 15
Да се запише и аз ,че да не увяхна  animal037
Пънче ,страхотна темичка   bouquet
Лелеее,колко напред в списъка съм отишла , ooooh! уффф време ми е вече,4г.се застоях Embarassed

# 16
  • В къщурката на хълма на феите
Боже, представяте ли си иронията в цялата тая работа .. на хората, на които им е работа да четат, не го правят, а на тези, на които изобщо не им е работа /тоест ние с вас всичките/, седим по нощите и кълвем чинно всяка попаднала ни информация .. е*а ти живота ..

# 17
Благодаря ти, Перу   bouquet Със сигурност четем повече  Mr. Green Дори Русев се впечатли, че поназнайвам бая  Flutter
Просто ще изчакам и ще говоря пак с Калчев. Иначе Русев каза, че е много хубаво, че вече са ми били Анти-Д гама глобулин след като ми направиха кюртажа, не трябвало изобщо да се тревожа за разминаването в рх. Сега амо остава да нямам високи НК клетки и при ММ ДНК фрагментацията да е добре...  Praynig

Боже, представяте ли си иронията в цялата тая работа .. на хората, на които им е работа да четат, не го правят, а на тези, на които изобщо не им е работа /тоест ние с вас всичките/, седим по нощите и кълвем чинно всяка попаднала ни информация .. е*а ти живота ..

Така се получава, Меци, защото студентите четат просто за да си вземат тапиите, а за нас това е мечта и бихме дали всичко да я сбъднем.   Praynig

# 18
  • В градината...
Хм, коя от нас не се е карала с лекар  Thinking
Бях си наумила да пратя на моя доктор интересни научни статии за терапия на жени с високо ФСХ. ама се спрях. Сигурно е чел подобни. А на един доктор в Русе мисля да му занеса неработещият  ми десен яйчник на ръце, дай Боже да се роди жив и здрав.

# 19
Един хипер уморен запис от мен - ей тъй, да си ви чета... Tired

# 20
А на един доктор в Русе мисля да му занеса неработещият  ми десен яйчник на ръце, дай Боже да се роди жив и здрав.
Аз така на друг доктор мисля да му занеса липсващият ми яйчников резерв, да му оскубе косата, че много обича  hahaha
Фокси, да, ремонт на кухня, че е много възрастна, горката, към 25 годишна...

# 21
  • до едно тепе
Пънче   bouquet
 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 22

Опа, вмествам се...да събирам, и аз не знам за кога  ooooh!

# 23
  • В къщурката на хълма на феите
аз ако трябва да нося Ема, като представител на неработещия ми ляв яйчник, добре, че е само до Пловдив Joy Joy

# 24
  • София
Агарче, той Русев си е така - преподавател е и обича да говори и да му задват въпроси. Общо взето ни се радва, защото четем за разлика от неговите студенти, вероятно  Joy На мен ми беше казал, че ще съм на фракси, а Калчев каза - само на АП. Според Чучумишев също - след като продължих при него. Аз хъм хетерозиготен на 4/г/4г. И още съм на АП.
При мен същото. Явно Русев е фен на фраксито.  Mr. Green

# 25
Агарче, той Русев си е така - преподавател е и обича да говори и да му задват въпроси. Общо взето ни се радва, защото четем за разлика от неговите студенти, вероятно  Joy На мен ми беше казал, че ще съм на фракси, а Калчев каза - само на АП. Според Чучумишев също - след като продължих при него. Аз хъм хетерозиготен на 4/г/4г. И още съм на АП.
При мен същото. Явно Русев е фен на фраксито.  Mr. Green

Хи-хи, ами явно Mr. Green. Нищо де, живот и здраве до там да го докарам, ще пия, каквото ми кажат. а то АП не се ли спира по някое време? ? newsm78

Леле, колко "неработещи" яйчници, а какви прекрасни деца се получават. Някой лекари заслужават да ги биеш и да ги накараш да си изядат дипломата парченце по парченце.  Rage box

Фокси, стискам плаци всичко с лигавицата да е наред, а то не пречи да се видиш и с Василева  Hug

Поспаланче, взимам специално и от твоя прашец  newsm28 newsm28

# 26
 wavey

Пънче мерси за темата!  bouquet

Феичка
Скрит текст:
И аз не вярвах че е такава емоция, но уви. Аз мисюя че избрах торта и трябва да поръчам донато не съм се разколебала, ще то исбор много направо си е трудно работа! И тоалета трябва да довърша.

Момеи аз от кога се каня да заплчна диета ,  ама с тва кърмене (макар к вече неинтензивно ) все ме беше страх , но май ми е време вече...

# 27
  • Варна
Пък моето " кухо яйце " , вместо " мама " , днес цял ден ми вика " тааате, тааате "  Joy
Пънче, благодаря за темата   bouquet

# 28
  • София
Един бърз запис и от мен  Heart Eyes

# 29
  • София
Агарче, Чучумишев ми вика до 30та седмица. Калчев вика спирай. newsm78

Между другото минах да видя Калчев, че ми беше домъчняло. Blush Така ми се зарадва, бил разпитвал за мен в клиниката. Много се чувствам привързана към него. Heart Eyes Ако се наложи секцио, ще бъде той.

Общи условия

Активация на акаунт