Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 031
  • 713
  •   1
Отговори
# 120
Започни да мериш от утре, за да свикнеш. За този месец няма да имаш достатъчно данни за фоликулярната фаза, но ще свикнеш с меренето и другия месец ще ти е по-лесно.
Мери ректално или вагинално  Peace

Благодаря, Пънче  Hug

# 121
Магнетична - ОК ти е листерията, т.е. нямаш  Peace  Стискам палци скоро да постигнеш останалите две цели  Praynig Много ти е хубава новата премяна  Peace

Моме - какво му е на дребното, че антибиограма ще пускате? Дано да се оправя бързо  Hug Благодаря за инфото за консултациите   bouquet

Ани
- честити сини гащи! Ако не ти харесват, дай ги насам  Flutter Радвам се, че си Ок, а синята слива още повече  hahaha

Пънче
- как като пъпеш бе мила, толкова си хубава  Heart Eyes Е, обстановката е  Stop, ама то нали така било модерно  hahaha hahaha hahaha

Феичке
-  hahaha hahaha hahaha, тия моменти са най- сладки

Абра
- много се смях с клипчето - особено как оная гад все на котките от паничката и пушещата гарга  hahaha hahaha hahaha

Перуничке
- от къде е тоя бисер  hahaha hahaha hahaha

# 122
  • В градината...
Ами момичето цяла тема пуснало за косата на бебето  Thinking

# 123
Пънч, записах с онлайн формата, но там няма графа, в която да отбележа, че чакаме заповед и на следващия ден ми звънна една жена, която ми издиктува " Днес на лекрска комисия разгледахме формата, която сте изпратили и ви записахме час за 17.06. от 16ч. . Вашият случай поема д-р Персенска. Потвърждавате ли?"...тогава поясних, че чакаме заповед и ни трябва тази служебна бележка и т.н., а мадамата рече, че като наближи момента да съм звъннела пък можело да има часове и някак да ме мушнат в графика...попитах дали може консулт с д-р Стаменов, а тя ме отряза като киселица: "Не! Вашият лекар е д-р Персенска"...накрая да не стане от два стола, че на земята...никъде не видях ценоразпис, а останах с усещането, че не хвърлят боб за нас там, като че искам без пари да ни церят...толкова ми дойде до гуша вече и много ми е объркано smile3511
Ани, честити сини гащи!
Де се затри, Фокси?

# 124
Ами момичето цяла тема пуснало за косата на бебето  Thinking

Ахааааа, еми бия те по изравяне на странни теми....в КМ има една дето пита какви дрехи били подходящи за бъдеща майка и съпруга. Била на 23 и искала да изглежда пораснала, а не да и се смеят хората, че приличала на момиченце  ooooh!

Ето линк: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=821218.msg29932542#new

# 125
Извинявам се, не съм ви чела Embarassed Влизам да се отчета Rolling Eyes
Взех си изследванията от холтера и пулсът ми е бил над 105 до 122 почти 24 часа Shocked Според доки е от щитовидната жлеза. Изписа ми най-лекия бета блокер за десетина дни. Поспорих с нея за ехографията и доплер, казах че не искам блокери, но тя беше категорична, че при тези показатели от холтера не може без хапове. Снощи пак не спах от сърцебиене и силни болки в мускула. Затова днес изпих хапчето и за първи път от месец, нямам сърцебиене.

Връщам се да ви чета Hug

# 126
Абра - наминавам, ама не съм компетентна по твоите въпроси и чета консултациите на другите. Пожелавам ти търпение, за да може да намериш най-добрия път към детенцето си  bouquet

Буги - ама как така бе момиче. Ти си изкарала 24 часова тренировка, а кой знае от кога си така ooooh!. И аз знам, че не е хубаво да се пият бета-блокерита, ама ей на - виж какво подобрение. Какво предлагат за жлезата? Ти с Хашимото ли си?

# 127
AбраКадабра, аз исках да направя консултация със Стаменов, попълних онлайн формата и ми записаха час за 12ти юни при д-р Шефкетова... Не разбирам защо нямаме право ние да си избираме лекаря?

# 128
  • В сърцето на любимия човек
Абра - мерси, явно са доста бързи, браво на тях.
За д-р Стаменов не записват нови пациенти от доста време. В клиниката работят 3-ма репродуктивни специалисти, а есента случайно дочух една от администраторките, че пациентите на клиниката са 27 000, а половината от заповедите на фонда са за Надежда (от останалата половина 1/2 са за Щерев и останалата 1/4 се разпределя между другите клиники). Така че час за юни е направо екстра.

Д-р Стаменов чисто физически не може да поеме повече пациенти, понякога даже се учудвам как и тримата успяват да се усмихнат и да бъдат мили и внимателни в 6 вечерта, след като са започнали деня с  поне 10 пункции, после са минали през операции, а след това цял ден са преглеждали пациенти. Случвало ми се е да съм номер 68 и след мен е имало още хора...
Имаме близки роднини, които са пациенти на Стаменов от няколко години - жената е минавала на преглед в 00:30 вечерта след 16 часово закъснение в графика, защото е имало много тежка операция сутринта, която е продължила до обяд, а д-р Стаменов е държал лично да я прегледа.

Мисълта ми е - не се сърдете, и тримата лекари работят на ръба на физическите възможности (по моя преценка). Няма друга толкова натоварена клиника, аз не бих могла да работя на такъв ритъм, понякога даже и в почивния си ден са на работа.

Последна редакция: вт, 20 яну 2015, 00:07 от пънче-мънче

# 129
Буги ох какви лекари  ooooh! какво и коства толкова да ти даде направление за ехокардиография, като че ли тя ще го плаща. Поне вижда, че има проблем и че си младо момиче, не е да се пуска без покритие.

Абракадабра и аз кат Фоксито, хич не съм наясно с нещата дет се случват около теб и затова само следя, но както казват всичко бързайки, човек се забавя!

Пънче ама мн ми хареса на мен прическата ти  Hug Аз бях преди с такава и се опитах да си я направя скоро сама  Mr. Green ама не ми се получи  Mr. Green

А пак последните два дена на мен сърцетупа ми се върна, незнам дали пак сега не сме намалили мн тсх-то, въпреки че само от две седмици съм на двойна доза.

# 130
  • гр. София
Пънчолета, ще ти дам аз един пъпеш.   341uu Много си хубава.  Hug

# 131
  • В къщурката на хълма на феите
Пънчита много си хубава Heart Eyes довечера ще те покажа на Мецан, да не рони повече сълзи, щото така си още по-хубава от преди .. той е малко старомоден по тия въпроси и е на мнение, че жената е създадена, за да ходи с дълга коса, но мисля, че ще се съгласи с мен Hug

# 132
  • В сърцето на любимия човек
Благодаря ви, момичета, много сте мили  Hug

deedeetu - Прочетох какво си преживяла и искрено съжалявам Sad Какво ви предложиха лекарите?

Сервирам едно кафе и закуска и ви пожелавам хубав и усмихнат ден   bouquet
Скрит текст:

# 133
  • София
Пънче, много си хубава... Heart Eyes
И този месец ще е неуспешен за нас...а така се надявах третият да имам успех като предните пъти....

# 134
Пънче, за съжаление още си го преживяваме. В понеделник се връщам на работа и сигурно ще ми се наложи да обяснявам отново и отново какво се е случило...
Лекарите вдигат рамене - било си притиснало пъпната връв и затова му е спряло сърчицето  Shocked Аз имам завишени нива на тсх и си ги поддържах с лекарства през цялата бременност. Изследвах се за тромбофилии и според мен не усвоявам фолиевата и б12, но като дадох изследванията на следящия ме лекар, ми каза, че нямам проблеми  #Crazy За профилактика през следващата бременност да съм била пиела аспирин протект и магнерот  newsm78
В петък съм на преглед при друг лекар, дано там да ми каже нещо по-различно.
А за протокола от аутопсията, по-добре да не започвам... първо, че нищо не разбирам и второ, че като чета какво му имало, ми звучеше много зле... Показвам протокола на лекаря - детето било здраво  Shocked

Общи условия

Активация на акаунт