Любов, вино, бонбони и цветя - с нежност сбъдваме нашата мечта- 168

• 30 068
  • 713
  •   1
Отговори
# 240
Мец,аз не съм имала никакви стимулации,и това ми е странно,другият вариант е просто неизмерен правилно фоликул,то с толкова доктори вече не знам ThinkingНо решила съм отдавам се на мнооооггооо лИбов поне един ще има щастлив от това  Mr. Green

# 241
Миленка - дано да е било неправилно измерването и да продължите. Не съм много компетентна, ама ми се струва вероятно фоликул да лутеинизира преди пика на LH. Може би ще дойде някакъв ановулаторен цикъл, ако се потвърди намаляването на фоликула. Peace

Отивам да тренирам, преди да ми е гръмнала тотално главата от мислене и главоблъскане ooooh!

# 242
Фокси, дишай мила. Hug Много е изнервящо и честно казано вече става симптоматично това отношение.  С риск да засегна феновете на клиниката мисля, че Надежда с пълна сила върви по пътя на Щерев с лекари, които няма как да прегледат всичките си пациенти качествено, пък камо ли да отговорят подробно на въпросите им. Скачането директно на определени скъпи процедури и т.н. Всеки човек си има лимит, това важи и за лекарите. Крайният резултат е некачествено свъшена работа, независимо колко добри специалисти са по принцип.  Peace

Мец,аз не съм имала никакви стимулации,и това ми е странно,другият вариант е просто неизмерен правилно фоликул,то с толкова доктори вече не знам ThinkingНо решила съм отдавам се на мнооооггооо лИбов поне един ще има щастлив от това  Mr. Green
Миленка,  Hug  Е как само един  Mr. Green Всичко ще си дойде на мястото. Ти при различни лекари ли прави фоликуметрия?

А пък на мен ми излезе имунологията  Confused : Заключението е:
Повишени „утеринни” НК клетки.
За вливане на 6 мл Интралипид 2-4 дена преди овулация и повторно 2-4 дена след положителен тест за бременност.
Аспирин протект х1тбл преди и по време на бременност

NK-клетки   CD3-56+   11.48   2 - 13
% CD16-NK от всички NK   CD3-CD16-56+   17.39      6.5 – 13.5
NK клетъчна активност       7.2   N<10%
NKa в присъствие на IVIg      5.7   Понижение на активността мин. с 10%
NKa в присъствие на Intralipid      4.4   
Тромбоцитно-левкоцитни агрегати (небременни)   CD41a+CD11b+   1.32   1.07% – 1.56%
Тромбоцитно-левкоцитни агрегати (бременни)   CD41a+CD11b+      2.17% – 3.16%

Общи Т-лимфоцити   СD3+      72.7            67 – 76

Последна редакция: пт, 23 яну 2015, 16:43 от Agar86

# 243
  • В сърцето на любимия човек
Фокси - колко мм ти е фоликула и колко лигавицата?

Миленка - пиеш ли някакви добавки? Ако не може да си вземеш Инофолик и Неоксид - няма да ти навредят  Peace

Агарче - права си и мисля, че точно заради това от клиниката са започнали да взимат мерки като отказват да записват нови пациенти за д-р Стаменов и променят графика, за да могат лекарите да са отпочинали.
Между другото ми казаха една клюка за Тимева - нейни до скоро доволни пациенти са започнали да се оплакват от отношението и, претупвала ги и допускала много пропуски. Колежката ми, която е в майчински се е запознала с нейна пациентка на детската площадка и тя и се била оплакала (първото им детенце било от ин-витро при нея и явно искат още едно).

# 244
Дано, Пънче. Това най-много ще ме зарадва, ако вземат мерки.  HugА Тимева е класически случай на прехвален и претоварен лекар, който се превърна в златна гъска за Щерев. И резултатът е на лице.

# 245
  • NE
За Джак Ръсел Сизар беше кавал, че е "голямо куче в малко тяло", т.е. имат страшно много енергия, която ако не изразходят, се превръща в бели. Иначе са големи сладури.

Близък приятел е горд собственик на един джак. Аз дето съм енергичен човек едвам му насмогвах на енергията на това куче. Няма не за него и ... да разруши апартамента му. Mr. Green Ама това правило се отнася и за всяко дете. Laughing

Веси На мен ми дойде на 20-ден при един анулативен цикъл. Ако бях мерила БТ щях да откача. ooooh!

# 246
  • София
И аз съм на същото мнение за клиниките...Имам много познати и близки, които са им пациенти. Напоследък май всичко е само бизнес...Жалко.

Цветенце, дано е това....
Да ви кажа, мислех че след као вече имаш едно детенце, си по--спокоен, ама при мен не е. Нито съм престаряла (на 27 съм), нитоо сме пробвали кой знае колко, ама мен си ме познавате...Винаги търся какви ли не причини...

# 247
  • София
Агарче, няма нищо страшно - ще направиш две вливки и по едно АП вечер, голяма работа.  Hug

# 248
  • В градината...
Агарче, моите НК клетки бяха 19 - вливаха ми 3 пъти интралипид по 5мл. /50лв. е вливката/.

# 249
  • София
На мен ми вливаха и Октагам, който беше 450лв. Но той май беше заради антифосфолипидните.

# 250
  • София
Близък приятел е горд собственик на един джак. Аз дето съм енергичен човек едвам му насмогвах на енергията на това куче. Няма не за него и ... да разруши апартамента му. Mr. Green Ама това правило се отнася и за всяко дете. Laughing
И аз имам познати с джак, ще ме прощавате ама едно дете не може да изгризе половин врата докато си на работа. Twisted Evil
Весе, отпусни се и дишай, малко си като пренавита пружинка. Hug
Агарче, аз се радвам на резултати, независимо добри или лоши, поне се движиш в правилната посока. Heart Eyes
Фокси, аз съм за Василева, но аз съм пристрастна. Днес бях при нея, страхотно внимание и отношение, доста неща е запомнила, което й прави чест. За Надежда също те разбирам, но аз така или иначе имам особено отношение към тази клиника точно. Embarassed
Миленка, честита ти нова работа, какво ще работиш? Другия месец хубав фоликул. Praynig
Пънчита, вие до къде я докарахте?
Вече съм кайсийка. Heart Eyes
Кашмирче, ти подхващаш пети, аз четвърти. Laughing

# 251
  • София
Агарче, и аз нямам понятие от изследванията ти. Но поне вече ги имаш.
Ани, съвсем си права. Ама аз съм си такава. Не знам дали мога да го променя. А и нали ви разказах какво ме притиска.

И още нещо да питам. Предполагам е нормално при ановулаторен цикъл да имам доста оскъдна менструация?

# 252
И аз минах през вливка за 600 лв. + 8 месеца на ежеднвено фракси - вече съм ги забравила!

# 253
момичета,  благодаря ви. Hug
във вторник ще се видя с Русев и с Калчев и ще видим какво ще ми кажат. Другото да е наред, парите за вливките няма да ни се опънат.

# 254
  • NE
И аз имам познати с джак, ще ме прощавате ама едно дете не може да изгризе половин врата докато си на работа. Twisted Evil
или да ти накъса диванЯ. Laughing
Весе Сега си погледнах записките, но не виждам да е било по-малко, но при мен не беше обилен цикъл по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт