Тромбофилия

• 171 344
  • 769
  •   1
Отговори
# 60
Сигурно ли е, че са изтекли водите? Ако е така, сигурно ще родиш съвсем скоро.
Хубаво е, че слагат инжекции. На мен ми ги слагаха 2 дни и когато на третия родих, синът ми дишаше съвсем сам и е бил на кислород само за 1-2 часа първата сутрин. Той се роди 1,800 кг.

Спряха ли фраксипарина? По колко пъти на ден ти слушат тоновете/правят запис? Рискови бременности като нашите трябва да се наблюдават още по-внимателно.
Стискам палци! Секциото не е страшно.

# 61
Фраксипарин и клексан са два различни препарата с едно и също действие Simple Smile

А за нова тема не се чака одобрение, явно някой те е докладвал на модератор и са я махнали, въпреки, че желанието ти е благородно, т.е не продаваш лекарствата.
Жалко,ако е така. Още по жалко,ако лекарствата си останат така неизползвани.

# 62
  • Варна
Сигурно ли е, че са изтекли водите? Ако е така, сигурно ще родиш съвсем скоро.
Хубаво е, че слагат инжекции. На мен ми ги слагаха 2 дни и когато на третия родих, синът ми дишаше съвсем сам и е бил на кислород само за 1-2 часа първата сутрин. Той се роди 1,800 кг.

Спряха ли фраксипарина? По колко пъти на ден ти слушат тоновете/правят запис? Рискови бременности като нашите трябва да се наблюдават още по-внимателно.
Стискам палци! Секциото не е страшно.
Сигурно е, че мехурът е пукнат. Водите не са изтекли изцяло, текат малко по малко, най-вече като стана и при някакво движение (а се старая да са наистина минимални).
Приеха ме на обяд, тонове слушаха два пъти, нощната смяна също ще правят.
Фраксипарина казаха да не спирам за сега.

# 63
Тайганче, минавам да те проверя само.

# 64
  • Варна
Ей сега мина лекарят, до края на работната седмица ще ме оперира, въпрос на няколко дни.

# 65
Пак е нещо- ще влезеш в 33 седмица и малко. Всеки ден вътре е важен. Михова навремето ми каза- един ден в матката е равен на 5 дни в кувьоза.

# 66
  • Варна
Я ми напиши пак, че секциото не е страшно, че ми се разтрепериха ръцете.

# 67
Секциото е най-приятната част от цялата ми бременост. Моето продължи точно 17 минути. От рязането до последния бод. Ако можех да раждам още деца, бих родила още 5 така.

# 68
Не е страшно секциото. Трябва да имаш позитивна нагласа и да ставаш колкото се може повече още първите дни. С всяко ставане и раздвижване болките ще намаляват.
Вторият път поисках да ме вдигнат още същия ден след раждането и тъй като вече знаех, че няма страшно, се възстанових дори по-бързо от първия път.
Леко раждане и здраво бебе ти желая!

# 69
  • Варна
Те тук така или иначе раздвижват на шестия час.
А дали имам някакъв шанс за кърмене с толкова ранно раждане?

Държа се и стискам юнашки, обаче явно от напрежение, сълзите са ми на края на очите и мисля да се нарева днес.

# 70
Аз изцеждах кърма, която се даваше с тръбичка. Истинското кърмене стана към третата седмица от раждането, когато сукателните рефлекси бяха достатъчно развити. После кърмих повече от година без проблем.
Щом имаш едно дете, сигурно имаш опит с кърменето и би следвало да се получи, ако ти дадат шанс. При мен успехът се дължеше на опита от първото ми дете и на дадения шанс от болницата.
Наплачи се, няма лошо. Съвсем нормално е да си притеснена и по-емоционална.

# 71
Тайга , естествено че ще кърмиш. Ако не ти дават в началото, ще са дни. Все пак бебчо е над 2кг, ще видиш. Цедиш се през това време и после нямаш грижи. Ще потръгне. Те бебетата да не са глупави, да изпусне мама, заради шише с АМ Simple Smile

# 72
  • Враца
Тайга, как си? Стискаш ли още? Надявам се всичко да е наред и скоро да ни се похвалиш.

# 73
  • Варна
Стискам аз, но наистина ще е още малко.

# 74
  • Враца
Тайга, Честито бебенце. Да ти е жив и здрав и бързо да се стабилизирате и двамата и да ви изписват Simple Smile Надявам се, че всичко е минало успешно и сте добре Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт