АПРИЛчето шава ли, шава и мама с усмивки дарява - Тема 11

• 28 374
  • 775
  •   1
Отговори
# 105
Аз бях твърдо против помпещи гуми, да не взема да спукам гума.  hahaha Но в магазина ми обясниха, че дори и да ми се случи все мога да я побутам още малко и да се прибера така. До колко е вярно ...  newsm78

И аз нямам лични наблюдения, но имам приятелка, която вече втори път вика мъжа си от работа да я прибира, защото е спаднала гумата на количката... Не съм я питала дали е успяла да мине преди това някакво разстояние, но чак пък сама не се е прибрала Simple Smile

А знаеш ли каква марка и модел е количката?

За пазаруването от чужди сайтове, аз пазарувам от : next, gap, jojo maman bebe, marks and spencer, asda И сега се колебая дали да поръчам от ebay малко буйки.  Другата седмица си чакам покупките.  Laughing От магазините тук съм купила само 1-2 роклички за лятото и малко чорапи.

Аз принципно съм много за опазването на околната среда и се стремя да живея така. Но не ми се получава постоянно и за всичко. Но съм на мнение, че като имам бебе не означава да спре другия живот за мен и да се върти само около бебето. Затова не ми се прекарва времето в пране на пелени(каквато и пералня да имаш и препарати да използваш, без предварително почистване не става), еднократните са едно голямо улеснение за мен.

# 106
Рози,не съм от Младост.Живея извън С-я в другата посока(на запад),но всеки ден пътувам,защото работя в София.Вчера си търсих някакви дрехи,че станах много голяма и с туники и клинове не мога да се понасям.Вече съм +18кг.Как е, а?
Благодаря на Ада за мнението ,относно пеленките.

# 107
Шльоки то е ясно че ние с първите дати от април няма да изтраем най вероятно до април но аз не бих се местила в друга тема, тук си ми е многооооо хубаво   bouquet
И аз така бях сигурна, че няма да изтрая да термин с всичките проблеми, които имах първия път, ама ей го - даже преносих три дни /въпреки, че си ходих с 4 см разкритие повече от седмица/. Така, че не е сигурно сигурно ли е.  Whistling  hahaha И аз не бих се преместила от тази тема.  Peace
Моника, много благодаря!   bouquet
Шантел, Марселото я бях харесала още в началото и аз , обаче после реших, че ми идва скъпичка, та сега ще избираме нещо друго февруари-март ...  newsm78
На старата ни количка постоянно имаше забит я пирон, я болтче в гумите, та и според мен е по-добра идея да не са помпащи ако може.  Peace
Мисля, че са достатъчни по 5 бр. от всеки вид дрешка. Пък и особено като започва да става топло. Аз сега като разхвърлям дрешките на баткото ще ги броя и ще подарявам тези, които няма да ползвам.  Peace

# 108
Да питам варненските мами за каква сбирка се разбрахте, ако сте се разбрали за някаква. Аз фейсбук нямам  Embarassed и няма как да ви следя там. Ако сбирката е по темата в четвъртък аз със сигурност няма да мога да дойда, защото тогава съм на друга лекция  Simple Smile

# 109
  • Враца
Мамите поръчвали онлайн бебешки дрешки от чужбина - колко горе долу излиза доставката до БГ? И за колко време пристигат.. newsm78

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 14:55 от Maya*the*Bee

# 110
Да се включа в новата тема, докато не е изписана Laughing. Моето голямо момче днес го изписаха от болница. Гадна вирусна инфекция с много висока температура. Измъчи се милото. И ние покрай него.

# 111
Аз докато стигна до лаптопа и тя темата ехеййййй......
Благодаря Моника  bouquet

Аз от хайманосване два дни не успявам да чета.....Ама с това време навън не се сдържах, напазарувахме някои неща, но без дрехи....Ваничка за къпане, помощна поставка, шишета на Авент, козметика на Бюбхен .....добре че беше приятелката ми с мен, че иначе щях да си откарам по пет часа в магазините Rolling Eyes

Връщам се да чета....

# 112
Здравейте бъдещи мамита Simple Smile приемате ли нови членове към темичката? Simple Smile

# 113
lady_vanila, добре дошла.  Hug

Synni__, моето предложение за среща беше лекцията на "9 месеца", но не пречи, ако има повече желаещи да се видим и някой друг ден.
Четвъртък 9:30 пред българската кухня (до ескалаторите), ако някой ще идва да пише, че да знаем колко да чакаме там.

Последна редакция: нд, 18 яну 2015, 19:02 от Миринда

# 114
  bouquet Благодаря за хубавата темичка ! Дано наистина да е пълна само с хубави новини.

Аз също ще съм Март най-вероятно към 27-29 . Че трябва да е 10-15 дена по-рано от термина,че ще съм секцио. А сестра ми ще идва да ми помага и може само от 1 до 10 Април... тогава малкия ми племенник е във ваканция. И така се очертава при нас. Важното е да е след 15 март Simple Smile за да сме в 9-ти...  Praynig Но в никакъв случай няма да се местя в Мартенската тема. ... Много ми е приятно с вас, мн.добре се разбираме и не се караме с изключение на 2-3 случая. Благодаря за което   bouquet

Рафи, честито да ви е легълцето! 

Момичета и тук да се похваля , аз вчера бях много щастлива . След като ММ реши,че ще ме води в Плд, в магазина на Чиполино и направихме едно пазаруване на тъмно, че им правиха профилактика на тока, но успяхме да напазаруваме. А и също има все още намаление на дрешки за бебчета от 0 до 9 м. Холандски . Блузки,панталонки и др.  намалени от 28-30 лв. на 3-6 лв
А ММ като се запъна за една количка,че ще бъде тя 3в1 обаче 1600 лв. УЖАС! На мен лично ми се вижда много скъпа.. е да има екстри комфортна е с големи гуми, тип триколка както искахме, но толкова пари незнаммммм.... Trio Activ 3 - Chicco
lady_vanila, добре дошла  bouquet

Еееее много сме несериозни ние от Плд и Асеновград. Хайде давайте дати и предложения за среща.....поне един път да се съберем ....преди да родим  Hug

# 115
Благодаря! Само да вметна, че съм от Пловдив. Момичета, как си избрахте/избирате количка...на мен това направо ми се струва като мисията невъзможна ???

# 116
Благодаря! Само да вметна, че съм от Пловдив. Момичета, как си избрахте/избирате количка...на мен това направо ми се струва като мисията невъзможна ???

Добре дошла! И аз имам този проблем с количката, в крайна сметка приех факта, че няма да е 100% това което искам Simple Smile

# 117
Здравейте и от мен в новата тема.Ние вече взехме количка на Candy 3в1. С дрехите сме назад имаме само 3 бодита с къс ръкав,но тези дни мисля да си наваксвам. Ако може някои мами да ми предложат магазини в стара загора за хубави и достъпни дрехи. И ако мойе да ми дадете мнение за хубави матраци за кошара.  Simple Smile

# 118
Последните 2 теми ги чета в движение, а така ме сърби да напиша нещо по-обстоятелствено. Но на таблет не мога Sad Само за обличането да кажа, че на мен ми е било най-удобно с боди с къси ръкави, и отгоре цял гащерзон. Ританките не ми допаднаха като вариант. Аз също съм разочарована от магазина на Нескст,  Окаиди ще плучават неща за новордени, дано да ми хареса нещо и да не е безбожно скъпо, че още нямам нищо за изписването.

# 119
Добро утро! Честита нова седмица  Wink за покупките да си кажа,че ние май всичко вече сме си взели,освен умишлено пропуснатата ваничка със стойка...просто за да не ни пречи все още,ММ е наясно каква ще е и ще я купи докато аз и бебетата сме в болницата  Wink
Иначе,вчера от АЙКО си купихме спалното бельо,пълни комплекти,отделни чершафчета и пликове и страхотни одеалца,много неща бяха и намалени,така че ви препоръчвам да го посетите.

Общи условия

Активация на акаунт