За изневярата

• 111 237
  • 1 610
  •   1
Отговори
# 1 485
В днешно време мъжете станаха по-продажни от жените. Ама нали на жените им е излязло име... Rolling Eyes
2-3000 години трупана репутация трудно се оправя. Пък и всички медии ги държат мъже. Една пиар кампания дори няма как да направите, жалните Simple Smile

И за какво да правим ПР кампании като има мъже на тоя свят, а те както сам знаеш са най - доброто средство за постигане на женските цели.

# 1 486
Познавам много двойки, които са заедно по любов, друг е въпроса, че някои мъже след определена възраст ги хваща криза и търсят млада плът... Simple Smile, то пак е любов, но физическа.

# 1 487
  • Sofia
Познавам много двойки, които са заедно по любов, друг е въпроса, че някои мъже след определена възраст ги хваща криза и търсят млада плът... Simple Smile, то пак е любов, но физическа.
И някои жени след определена възраст, опит, огорчение и разочарования ги хваща своеобразна криза и търсят нещо ново като тръпка, по пак си е любов, но телесна, а понякога и емоционална.
Възможни са страсти, искри, огън и подновено усещане за младост и щастие.

# 1 488
С по 0 стотинки в джоба и той, и тя?
Без недвижима собственост?
Без родители с недвижимо наследство или осигуряващи месечни финансови инжекции?
Без професии и доход?
Колко отговарящи на тези условия младоженци познавате?
    Много
Затапи ме. Единственото, което мога да кажа, е "да ти имам познатите...".

Аз съм старомоден човек, възпитаван от старомодни, консервативни родители. Те ми казваха - първо хляба си осигури и бъдещето, учи, напредни в професия, натрупай нещо. Чак тогава брак.

Така уча и аз моите хубостници.

# 1 489
nofelet, едно е да проучиш човека, да знаеш какво има той и семейството му, да инициираш запознанство и т.н. И съвсем друго да си паднеш по някого и да да започнете връзка без да се разпитвате какво имат родителите ви  Laughing сериозно ли не познаваш от вторите?

И някои жени след определена възраст...

Peace

# 1 490
В днешно време мъжете станаха по-продажни от жените. Ама нали на жените им е излязло име... Rolling Eyes
2-3000 години трупана репутация трудно се оправя. Пък и всички медии ги държат мъже. Една пиар кампания дори няма как да направите, жалните Simple Smile
И за какво да правим ПР кампании като има мъже на тоя свят, а те както сам знаеш са най - доброто средство за постигане на женските цели.
Златна ти уста.

Винаги съм казвал, че каквито и цели да има една жена в живота си, само като започне да ти ги разказва и все ще спомене някой мъж, някъде по някое време, замесен в изпълнението им. Я татко ще даде за жилище, я Пенчо ще даде сперма за дете, я сина ще те закара до болницата....

Та така де. Радвам ти се на искреността. Повечето жени предпочитат на черното бяло Simple Smile

# 1 491
Пенчо ще даде сперма за дете  #Crazy А мъжете без жени как ще се появят  Mr. Green

# 1 492
nofelet, едно е да проучиш човека, да знаеш какво има той и семейството му, да инициираш запознанство и т.н. И съвсем друго да си паднеш по някого и да да започнете връзка без да се разпитвате какво имат родителите ви
Започването на връзка без сметка е напълно оправдано.
Сключването на брак без сметка си е пълна глупост.

Любовта е необходима за връзките. Тя няма пряко отношение към брака.

Брака е нещо съвсем друго. То е юридическа, законова сделка. Именно за това за него е нужно да има сметка.

То и именно, щото много хора не откриват сметката, затова си стоят във ВРЪЗКА, но не сключват БРАК.

Та, да бъда разбран правилно, нямам нищо против връзките и любовта. Имам против брака без сметка. До много сълзи и разходи за адвокати води.

# 1 493
  • София
Това са пълни глупости нофелет  .
Няма никаква логика . Мъжа ми беше причината да имам дете , ако зависеше от мен щях доста повече да изчакам .
Бившия ми приятел също не спираше да ми говори, колко много иска дете..
"Мъжете не искали деца " hahaha

# 1 494
Това са пълни глупости нофелет  .
Няма никаква логика . Мъжа ми беше причината да имам дете , ако зависеше от мен щях доста повече да изчакам .
Бившия ми приятел също не спираше да ми говори, колко много иска дете..
"Мъжете не искали деца " hahaha
Не знам. Чудя се дали да приема личния ти опит за предствителна статистическа извадка или да се облегна не нещо по представително.

Май ще избера второто Simple Smile

Еdit: И понеже родната социология предпочита да се занимава, предимно с глупости, ще трябва да се облегна на някоя, която си дава повечко зор. Примерно, тази в САЩ. Какво сочи тя.

Повече жени осиновяват сами дете, отколкото сами мъже.
На всяка една възраст родителите дете жени са повече от бащите за същата възраст.
Средна възраст за първо дете - почти 4 г. по-малка при жените отколкото при мъжете - 25 - жени, 29 - мъже.
И още много много цифри....

Виж, може би някога, някога ще дойде онзи миг, в който мъжете повече ще искат и мечтаят за деца от жените....

Но поне сега е доста далеч.

Последна редакция: вт, 30 юни 2015, 19:45 от nofelet

# 1 495
Златна ти уста.

Винаги съм казвал, че каквито и цели да има една жена в живота си, само като започне да ти ги разказва и все ще спомене някой мъж, някъде по някое време, замесен в изпълнението им. Я татко ще даде за жилище, я Пенчо ще даде сперма за дете, я сина ще те закара до болницата....

Та така де. Радвам ти се на искреността. Повечето жени предпочитат на черното бяло Simple Smile

А мерси, мерси, че поне някой оценява, че съм искренна.

# 1 496
    Затапи ме. Единственото, което мога да кажа, е "да ти имам познатите...".
     Внимавай какво си пожелаваш.  Laughing
     Тези хора нямат капацитет да се развиват, но имат право да са щастливи по свой си начин. Тяхната сметка е вярна - да създадат семейство със себеподобни, защото шансовете им да излязат от средата си, са пренебрежимо малки.
    Не е добре човек да е толкова вторачен в собствената си среда, че да няма очи да се поогледа.

# 1 497
  .
    Не е добре човек да е толкова вторачен в собствената си среда, че да няма очи да се поогледа.

Абсолютно, аз за това все се стремя да излизам от моята и да гледам гобално на нещата. Много си права, много.

# 1 498
Има ли някоя неженена мома тука със хубави доходи, да я вземам.  hahaha

# 1 499
Има ли някоя неженена мома тука със хубави доходи, да я вземам.  hahaha
   Изневеряваш ли? Отговорът играе фейсконтрол в темата.  Mr. Green
    А ти какво предлагаш? Нали четеш мъжовете? Браковете са по сметка, ама взаимна. И за да няма заблуди, от чисто алтруистични подбуди питам. Не съм мома.

Общи условия

Активация на акаунт