Плодчето хапни, чайче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 50

• 73 549
  • 804
  •   1
Отговори
# 675
  даааа  Embarassed  Embarassed  Embarassed аз изкарах 10 дни .....но пак съм на същият хал,това захранване 2-3 дни и после каквото видя ми се яде и много преяждам  #Cussing out

# 676
  • София/Испания
Здравейте момичета,утре ще ходя да си купя плодове и мисля да започвам от сряда.Първият ден ми е най-труден,после нямам проблеми.Ще споделям резултати,много ми се иска да сваля 8-10кг. Hug

# 677
janetaes и аз ще се включа да се подкрепяме заедно  Laughing
И така от утре ябълки и чай.

# 678
Присъединявам се с радост към групичката, която открих тук  за подкрепа и споделяне.
Хубаво е човек да си намери съмишленици.

От вчера съм на режима. 600 гр. грозде и 2 кивита и  няколко чая. С  1 кг.вече съм  по-лека.
Първите часове на деня вчера , ума ми отчаяно ме саботираше, искаше да ме подмами: „Хайде да започна от обяд или от утре ”, но после се залисах и забравих. 

Целта ми не е толкова отслабване ( не съм първа младост  и повече от -5 кг. не се отразяват добре на лицето), а по-скоро за обновяване на тялото иусещането за лекота. Имам опит с предишни плодови гладувания (стигам най-много до 12 дни)  и захранване след тях – харесва ми прилива на енергия след режима , а също и вдъхновение и ентусиазъм за работа, и ефекта трае месеци след това.
Съвсем в реда на нещата днес  ден 2 ме боли леко глава , но си знам от преди ,че още ден и ще се изчистят нещата. Струва си усилията.

Успех си желаем! Времето е подходящо - няколко дни преди  пълнолуние и след това, когато луната се стопява и задно с това  се стопяват и ненужните и вредни вещества.

# 679
  • София/Испания
Здравейте,радвам се ,че няма да съм сама и ще се подкрепяме взаимно.Днес се снабдих с плодове-портокали,киви,ябълки.От утре съм на линия.Днес ядох елда с кисело мляко,това и ще вечерям ,за да се подготвя за утре.Успех ви желая и споделяйте. Hug

# 680
И аз с вас ,момичета,от днес!Дано да се получи този път( диетата,де),че положението е отчайващо #Cussing outРеших да пиша тук,защото  в група е по-мотивиращо.Успех на всички! Hug

# 681
  • Sofia
Райските ябълки били много добри за този режим.

# 682
Успех на всички стартиращи от днес! Групичката се събира. Чудесно! Задно ще успеем!

На мен днес ми е 3ти ден. Тъй като виждам,че тук е традиция да се  споменават килограми и аз да споделя- започнах от 71,8 кг. Днес съм 70,1. За два дни -1,7 кг.
Вчера менюто ми беше 500 гр. грозде, 1 круша, 1 киви и 2 фурми. Благословено да е гроздето,  дава ми усещане за ситост. Не спазвам график , спазвам интервал между плод и топла вода/билков чай. Не ползвам мед, пазя го само за  в краен случай, държа край мен и в чантата, ако нещо се почувствам отпаднала.
Болката в главата се изчисти, сега е слязла към лява  плешка и кръста ми е леко попритегнат. Върви изчистваш процес – така се настройвам.
Снощи доста ми престърга стомаха , пих гореща вода през половин час, а после са наложи два часа след като бях заспала да ставам до WC то. Wink Готвих леща за мъжа ми и така ухаеше, че проветрявах, но въпреки това сякаш тази миризма ме преследваше. Обонянието се изостря.
Тази сутрин ми се спеше повечко. Позволих си 1 час повече сън. Пих 1 чаша топла вода и след час закусих с  200 гр. грозде. Не чувствам глад.- това е добре.

Хайде, поискайте си от Висшата Сила, Небето, Вселената,Бог  (според усещането си ) да Ви благослови с воля и издържливост, в добро здраве.
Аз като започнах се помолих (както в житния режим) " Господи, моля те приеми ме в лечебницата на Природата за 10  или повече дни (колкото там искате да бъдат)!

# 683
    Doli, благодаря за идеята. Ще ги пробвам за разнообразие.

# 684
Здравейте и от мен,ден първи засега върви добре, в момента си пия втория чай.Дотук съм на две мандарини и малко грозде, знам, че не бива да се смесват плодовете на едно хранене, но аз лично първите два три дни не се ограничавам до 0.800 гр.и хапвам безразборно плодове, докато привикне организма.На всичкото отгоре съм и в МЦ и корема е като футболна топка Laughing
Zum Mezum с теб започваме от едни и същи кг. долу, горе.Надявам се да постигна добри резултати.
Хубав ден!!!

# 685
Първи ден успешен Heart Eyes!Отчитам "- 1кг".Продължавам смело напред.И да не нарушавате днес,момичета,че е пълнолуние!

# 686
  • Sofia
Райските ябълки били много добри за този режим.
много са вкусни и сладки,но трябва да са добре узряли и меки,иначе са стипчиви и запичат....

# 687
Здравейте, и при мен първия ден мина успешно, само дето кантара ме разби +0.100 гр. от вчера Shocked.Обяснявам си го с това, че си позволих повече от 0.800 гр. плодове и това, че съм в МЦ.Но пък корема ми веднага хлътна така, че продължавам смело напред. Grinning
sisi_35 поздравления, много добър резултат.Щом като днес е пълнолуние се надявам утре и аз да съм с голяям минус.Сега отивам да си направя първия чай за деня, а после ще хрупам ябълки.
Хубав ден момичета!

# 688
Здравейте и от мен
Поздравявам ни за усилията!
sisi_35 - Честито първо минус килце!
с.м.н – , търпението винаги се увенчава с успех!

Днес ми е 4ти ден. За три дни общо – 2,1
Менюто ми е горе долу като предишните дни. Вчера след обед имах някакъв критичен момент, с еретични мисли за различна храна , но го преодолях с 2 фурми и глътка кафе /не пия кафе ,но имах нужда от нещо различно на вкус/– много приятно и после голяма чаша топла вода.
Вече не ми се спи толкова, съвземам се и съм по-жизнена. 

Някой от любезните домакини може ли да посъветва:
- авокадото какво се брои – плод или зеленчук.
- И за зелено смути искам да питам , как е при Емилова,
по време на режима препоръчва ли се?
Остана ми  много магданоз от вилата, въпреки че го раздавах и си мисля дали да не мога да го използвам. засега си правя само запарка от него , с далечен спомен /с повече въображение/за зеленчукова супичка.

Успешен и светъл ден на всички !

# 689

[/quote]
много са вкусни и сладки,но трябва да са добре узряли и меки,иначе са стипчиви и запичат....
[/quote]
Doli, пробвах за обяд две узрели- много ми се усладиха, с лек трапчив нюанс натрая. Супер са!

Общи условия

Активация на акаунт