Смешки от форума - 17

• 103 213
  • 740
  •   1
Отговори
# 30
Ох, забравих, бях толкова заслепена от последната част, че забравих първата. Цели 4 часа, как ли е устоял. Трябвало е да си намери любовница за тези 4 часа, та това си е безобразие.

# 31
  • София
Не ми се мисли какво ще прави тоз левент като й свърши майчинството и почне работа. Сигурно ще я кара да си долита в обедната почивка.

# 32
  • Ямбол
Не ми се мисли какво ще прави тоз левент като й свърши майчинството и почне работа. Сигурно ще я кара да си долита в обедната почивка.
Може да е свикнал и той когато е храненето - на 3 часа.

# 33
  • София
 hahaha Ама хич не разБирате значи! Тя жената искаше да подчертае, че 4 часа я е нямало, че е била до града, предполагам на шопинг го е ударила, мхмммм... То това основното. Пък вие едновременно , та едновременно.

# 34
  • 2860 км северно от Екватора
hahaha Ама хич не разБирате значи! Тя жената искаше да подчертае, че 4 часа я е нямало, че е била до града, предполагам на шопинг го е ударила, мхмммм... То това основното. Пък вие едновременно , та едновременно.
Шопинга всеки го може, но виж "едновременно", не всеки... hahaha

# 35
Ема много ви е бедно въображението значи... Колко усилия се изискват да си вдигнеш блузата и полата едновременно... Mr. Green

# 36
  • Плевен
И мен ме копирахте значи.Исках да кажа,че на всеки му е мъчно за мен и всеки си тегли към него си.Стана ни смешно с мъжа ми,че и двамата се нахвърлиха върху мен като невиждали.Ходих по доктори,по изследвания,за това ме нямаше толкова време.Естествено че моя ме изчака да накърмя малкия,просто си направихме бъзик  че всеки ме иска за него си.А  вечерта като заспа детето мъжа ми ме имаше само за себе си   Heart Eyes

# 37
Толкова време? 4 часа?! Аз ли нещо не съм добре, но за мен 4 часа не са чак толкова много време.  Mr. Green А и ние не сме и предполагали, че действията са се случвали едновременно  Mr. Green

# 38
Цитат
това е съвременият знак за илюминаторите

# 39
Цитат
това е съвременият знак за илюминаторите

http://vbox7.com/play:fa7ef585

# 40
  • където ми харесва
Илюминати=илюминатори е като мултикултурализъм=мултикултуризъм Wink
Та те така.

# 41
Да не намесваме излишно илюминатите  Laughing

# 42
Аз загледах една дама преди няколко дни в един бар. Беше млада, атрактивна и елегантна брюнетка, а аз можех да си позволя кратък флирт, тъй като не бях под зоркия поглед на орлицата ми тази вечер.
Загледах се и и хареса. Намерих си повод за разговор.
Така и се случи обаче, че дамата, при все, че беше употребила хубав парфюм, но мишниците й воняха ужасно. Смрад нещо средно между социалистическа яхния, пържена цаца, ферментирали домати и силен лъх на разгонен козел.  Sick Sick Sick Sick Sick Запазих самообладание и усмивката на лицето си, но не задълго, защото заради очевидно чувствителният ми нос започна да ми се повдига. Жената остана без да е почерпена с коктейл, а аз под претекст, че ще се върна след малко се забих в противоположния ъгъл на заведението. Така че хубаво е жените да се погрижат освен заглеждането да е приятно, също така й помирисването да е такова.
То миризми, то чудо ...
Горкия момък, жив да го ожали човек.  Laughing

# 43
То мъжете, щото много чисти. Снощи ми идваше един такъв да го натикам под душа.

# 44
  • Плевен
Е какво?Пак ли ще обяснявам защо се скараха моите мъже за мен?Много ме обичат и не могат без мен!Някакъв проблем ли има?М?

Общи условия

Активация на акаунт