Лидл ::58::

• 70 990
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
От следващата промоция харесах за каката яке. Ама каква материя ли е. Може би четките .
Това с точките е много актуално.

# 586
Цитат на: Just...a woman
А верото от тази марка /ако има такова/ някой да е ползвал? [/quote
Ползвам верото на W5 и съм доволна! Simple Smile

# 587

А като мултикукър мога ли да го ползвам? Да си готвя в него разни неща?
[/quote]
Не знам, защото не съм ползвала Мултикукър. предполагам, че няма да е удачно, тъй като работата на оризоварката зависи от теглото на поставените неща във вътрешния съд (ориз + вода). Когато се постави вътрешния съд, на дъното има механизъм (подобен на везна), който потъва надолу и уредът включва. След извиране на водата, вътрешния съд олеква, вдига се нагоре и превключва уреда в режим на топлене. По тази причина има изискване за минималното количество ориз, което се готви, за да може да се задейства включването. Дано съм обяснила добре.

# 588
  • Русе
А верото от тази марка /ако има такова/ някой да е ползвал?
Потърси! Скоро имаше мнения за него  Peace
Благодаря,но скоро имаше мнение за таблетките.С търсачката не излиза нищо,освен че има веро от 1 л.,което не се харесва,но нито марка,нито нищо.
Точно това веро се коментираше, дори мисля, че yulmana писа за него че било по-рядко.
А на първа страница zvanche си е направила труда да обясни как да се търси текст. Peace

Потърсих. На 24 януари е коментирано верото и точно yulmana е започнала дискусията.

# 589
  • Щастлива мама на 3 слънца
От следващата промоция харесах за каката яке. Ама каква материя ли е. Може би четките .
Това с точките е много актуално.
Сладко е ама няма коланче не искам да и седи като торба

# 590
  • София
E нали моделчето си е вталено, не вярвам да стои като торба.

# 591
  • София
Отчет и от мен. Не ми харесаха тънките блузки, т.е. тези на рае ми харесаха, но едноцветните - не. Инаме са приятна материя. Взех си 3 черни потника, по ваш съвет един номер по-малки. Изглеждат ми стегнати, за разлика от другите, които според мен ще се отпуснат. Аз пък такива боксерки с шев по средата не мога да нося, много ми убиват.  Mr. Green
Взех и доматки Рома, пак по ваш съвет. По принцип избягвам зимата да купувам несезонни плодове и зеленчуци, но ми се приядоха, а като ги видях се сетих, че казахте, че са хубави. Наистина не са лоши.  Peace
И аз харесах детски дрешки от другата седмица. За каката заплюх якето и може би един панталон, ако са на отделни номера 92, 98 и тн. Че клинчетата са 86-92 и 98-104 и тя е между тях, едните са и къси, другите са и огромни.

# 592
А верото от тази марка /ако има такова/ някой да е ползвал?
Потърси! Скоро имаше мнения за него  Peace
Благодаря,но скоро имаше мнение за таблетките.С търсачката не излиза нищо,освен че има веро от 1 л.,което не се харесва,но нито марка,нито нищо.
Точно това веро се коментираше, дори мисля, че yulmana писа за него че било по-рядко.
А на първа страница zvanche си е направила труда да обясни как да се търси текст. Peace

Потърсих. На 24 януари е коментирано верото и точно yulmana е започнала дискусията.
Ако става въпрос за верото с марка W 5, изобщо не е рядко, а с доста гъста консистенция, измива перфектно и съм повече от доволна откъм съотношение цена/качество.

# 593
mimchoni - това е четката, която купих - под № 4 е
 Peace
 http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=18505

Все пак и в наше село се решем и знаем коя четка за какво е.. Laughing

# 594
  • София
Благодаря за споделените мнения! Peace
Най-вероятно ще купя таблетките да ги пробвам,за верото ще помисля още малко.

# 595
Верото W5 e  доста разредено и смея да го твърдя ,защото съм го ползвала и преди . Не измива така добре като преди.
 Голям плюс е ,че е единственият препарат ,който не ми изсушава ръцете и засега / особено за зимата / си оставам с него ,но подчертавам само поради този факт.
  И ако някъде верото е по -гъсто и тук по -рядко остава въпроса -или това някъде и този някой няма идея какво е било в началото или тук го разреждат или има различни партиди и видите ли аз съм щастливеца до който идва рядкото и не добре миещо веро .
Харесвах това с балсам изчезна вече май беше от 2013 есента ,някъде четох ,че после уж се появило - аз така и не открих . Бях спряла да го купувам и преди Коледа купих зелена ябълка  и се разочаровах от консистенцията му . Преди миеше перфектно ,сега е на ниво нормално веро - нещо като Фея .

# 596
  • In the shadows of my mind
Момичета,
Да питам, ако някой има представа.. Бях купувала на промоция преди 2-3 седмици кърначе Стара планина, не толкова защото го ям редовно, а защото исках да го тествам как е.. И ми хареса. Чудя се дали го има като редовен асортимент или е било само за момента на промоцията?

# 597
  • София
Just...a woman  - от таблетките повече ми харесват, тези които не са всичко в едно(първо взехме от тези, но така и оставих половин кутия от тях недовършена и после минахме на  обикновенните и съм по-доволна).
За веро, най-доволна съм от ДМ-ското -http://www.dm.de/de_homepage/denkmit_home/produkte/produkte_kueche/produkte_kueche_handgeschirrspuelmittel/ тези тумбестите. Лидлските...много бързо ми свършваха, иначе имаше едно  портокалово, приятно. Но тези на ДМ са ми по-икономични и повече ми допадат и на ръцете и хубаво мият Wink

# 598
  • Русе
Момичета,
Да питам, ако някой има представа.. Бях купувала на промоция преди 2-3 седмици кърначе Стара планина, не толкова защото го ям редовно, а защото исках да го тествам как е.. И ми хареса. Чудя се дали го има като редовен асортимент или е било само за момента на промоцията?
По принцип би трябвало да го има, каймата и суровата наденица "Стара планина" са в постоянния асортимент. Аз купих 2 опаковки в повече, замразих във фризера и днес ги извадих да ги изпека за вечерта Wink

# 599
Някой питаше за дънките - мога да дам отзиви за сините, не дънковите, а сините като панталон..

Тип цигара са, да, от коляното надолу са по крака, тесни..Стоят много добре, харесват ми определено.. За другите цветове незнам как са.. Peace

Да похваля отново блузките , които са по две в комплект - супер са, по тялото, трикото е плътно и меко, дължината им е до средата на д-то, тоест доволно дългички са..Абе много готини са.. Grinning
Утре ако има останали от другите цветове, ще си взема още две.

Някой ако е мерил вече тънките пуловери, да каже, моля, по тялото ли стоят или са широчки и торбести.. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт