Скъпи майки, жени, момичета и клюкарки ....

• 13 384
  • 145
  •   1
Отговори
# 60
Скрит текст:
Ако съм на твое място бих подарил букет от СЛЪНЧОГЛЕДИ  Simple Smile Simple Smile Simple Smile
,,за най-слънчевото момиче,,... Wink Не е толкова ангажиращо като розите,но е запомнящо се ...и няма да я стресираш толкова,ако не го е очаквала..
Успех!
Наистина твоята идея ми хареса най-много Heart Heart Heart . Оригинална и весела е, но не мога да я приложа за този случай. Може да си помисли че се бъзикам с неяGrinning .

newsm78 Ти нали не си представяш слънчогледи от нивата, готови аха аха да чоплите семки от тях?  hahaha
Ето такъв букет имаме предвид като казваме "слънчоглед". Никой не би си помислил за "бъзик".
Да ти призная точно затова си помислих  newsm78 Grinning . Мерси страшно много, щеше да бъде този букет за който си ми пратила линк, но се оказа че  не са от този сезон Sad . Мерси че ме измъкна от заблудата, наистина си представих слънчоглед ( макар и по налък на размер) с панделка как го подарявам за най-слънчевото момиче и после и прелагам да люпим семки  Embarassed

# 61
Умна съм, всички ми го признават. А ти, ако си 88-и набор, не се ли срамуваш да се наричаш младеж? И като се самоопределяш като леко вятърничав, къде си тръгнал? На тази възраст трябва да си достатъчно социално интелигентен, за да можеш поне да заговориш жена и да знаеш в каква ситуация какъв подарък се прави. И никак не ти е рано да изкарваш добри пари.
И никого няма да впечатлиш с фабрикувания образ на юношата бледен, къде 30-годишен, дето примира от трепети любовни. Нито тук, нито в Тийнпроблем. Най-малко в реалността.
Няма да ти търся тема за Ванко, който иска, да ти намери. Много добре разпознавам различни стилове и веднага мога да позная кое от кого е писано, дори за последно да съм чела нещо от този човек месеци по-рано. Пък под какво име ще го публикуваш, все ми е едно. Това ми е много важна част от работата, затова го мога.
Да не съм мъж. Мразя момчета които живеят с мами и тати, те му помагат къде с пари къде с друго и накрая се удрят в гърдите и викат че са мъже.Мъжът живее самостоятелно, аз живея още с наще, едва ли има жена която да нарече такъв като мен мъж. Колкото за парите, които намеси не съм казал че не изкарвам лоши пари Simple Smile . И никого неискам да впечатлявам  с моите чуства, те са си мои и личност като тебе предполагам че няма как да ме разбере Simple Smile. Единственото което очаквах е да споделите с мен какво би ви харесало ди ви подарят. Колкото за подаръци знам какви подаръци да правя, но когато харесваш някой толкова силно колкото аз започваш да се чудиш какво да подариш, дали ще и хареса. Но ти явно не си изпитвала такива чуства иначе щеше да знаеш как се чуствам Wink . Да си влюбен и разумен не са най съвместимите думи в моя случай.  Разумния в мен ми казва че нямам никакъв шанс, влюбения че ако не опитам ще ме яд много време. Тъй че нека съм смешен и нека любовта му е стил"тийнпроблем" че даже и по зле.

# 62
Не знам ставало ли е въпрос, но за мен лично - карамфилите НЕ са вариант за никакъв празник или щастлив момент!
От малка не ги харесвам, а майка ми ме караше да купувам за първи учебен ден карамфили. Аз все мрънках, че гербера е по-красив и ако толкова държи на карамфил, тя да ги подарява на класната :Д

# 63
  • София
Рози - най-голямата грешка, особено за първа среща. Вие нали не се жените, бе?! А тепърва искате да се чукате, да?
Никакви рози.

Мохабед с рими? момче, ти малоумен ли си, бе?! Днешните еманципирани фукли не мож ги сваля със стихотворения Пушкинови!!

На ти един съвет безплатен: тъй като мацката сигурно вече минимум 10 пъти са й пращали букети подобни на теб палячвоци, за да бъдеш поне мааааааааааааааалко различен, подходи така: щом да държиш да е букет, нека да бъде - само че букет от ... бонбони - фереро роше или рефаело. Хем е стилно, хем е нестандартно, хем е различно. Спокойно, няма да хване диабет.

Успех пък да те видимммм.......... и малко сладникав идваш, възможно е да бъдеш отвян като куцо пиле домат, като сляп делфин шамандура.....

Последна редакция: вт, 27 яну 2015, 15:09 от ronaldd

# 64
Не изчетох подробно назад и може да дублирам идеята.

Гледам на бюрото си една орхидея в саксия и си мисля, че пред букет предпочитам някой да ми подари такова нещо.  Crazy

Идеята за букет от шоколадови бонбони също е интересна!

Други подаръчета не смятам, че са уместни на този етап.
Зависи дамата от какво се впечатлява, де.

# 65
Рози - най-голямата грешка, особено за първа среща. Вие нали не се жените, бе?! А тепърва искате да се чукате, да?
Никакви рози.

Мохабе с рими? момче, ти малоумен ли си, бе?! Днешните еманципирани фукли не мож ги сваля със стихотворения Пушкинови!!

На ти един съвет безплатен: тъй като мацката сигурно вече минимум 10 пъти са й пращали букети подобни на теб палячвоци, за да бъдеш поне мааааааааааааааалко различен, подходи така: щом да държиш да е букет, нека да бъде - само че букет от ... бонбони - фереро роше или рефаело. Хем е стилно, хем е нестандартно, хем е различно. Спокойно, няма да хване диабет.

Успех пък да те видимммм.......... и малко сладникав идваш, възможно е да бъдеш отвян като куцу пиле домат, като сляп делфин шамандура.....
Май забравих да пиша че и бонбони ще има.   Има една бонбониера която има от двата вида( фере руже и рафаело). За букета си прав това е пречината и да се чудя.Колкото за последното описание, да си призная е много точно за моя случай Grinning Grinning

# 66
  • София
Скрит текст:
Никакви рози.

Мохабе с рими? момче, ти малоумен ли си, бе?! Днешните еманципирани фукли не мож ги сваля със стихотворения Пушкинови!!

Успех пък да те видимммм.......... и малко сладникав идваш, възможно е да бъдеш отвян като куцу пиле домат, като сляп делфин шамандура.....
Май забравих да пиша че и бонбони ще има.   Има една бонбониера която има от двата вида( фере руже и рафаело). За букета си прав това е пречината и да се чудя.Колкото за последното описание, да си призная е много точно за моя случай Grinning Grinning

Ужас, ужас, абе я земи й поръчай една кутия с 24 различни доната, а? Остави цветята за по-нататък.

# 67
Според мен си на грешен път!

Доколкото разбрах, планираш букет от цветя, нещо със Сваровски и бонбони...

Множко е, да ти кажа. Ще направиш по-скоро обратното на целеното впечатление. Особено, ако дамата ти не се впечатлява от такива неща /материални и показни/. Не, че има нещо лошо в подаръците, но в някои случаи могат да отблъснат.

# 68
О, много е!
Стъпка по стъпка бих казала, но то и това си до човек, едни ще се отблъснат от толкова изненади вкупом, други ще припаднат от кеф! Зависи от човека и от настроението!
Успех, но не прекалявай и не включвай от първи опит СПА екскурзия и плюшено мече!
Букет от бонбони с предложение да ги хапнете, докато пиете ароматно кафенце в приятна, тиха и арт кафетария Wink например, би свършило работа ако има дамата мераци и желание към особата ти Simple Smile

# 69
Добре демнай наистина е малко множко. Тогава букета ли да махна или бонбоните. Колието не е вариант да се махне, защото ще ми е малко тъпо да си го задържа за бъдещ случай Grinning Grinning

# 70
Ами махни това, което за теб не е вариант, а другото го обедини! Както ти казах, подаряваш бонбонен букет и й предлагаш да го изконсумирате заедно в приятно заведение Simple Smile
Изпийте по едно кафе, но по-късно след 16-17ч  и използвай ситуацията да й предложиш вечеря, като споделиш колко си гладен и какъв приятен ресторант знаеш в района, на която да й  подариш колието Wink
Стъпка по стъпка Simple Smile

# 71
На първа среща не е добре да се подарява нито цвете, нито подарък. Подаръците са подходящи за следващи срещи и то когато има повод. Например за рожден ден, 8 март, Свети Валентин.

# 72
5 часа вечерта кой ти пие кафе, че и с бонбони? Ако го видя, ще падна от смях, седнали двамцата с букета и го хапват Sick

# 73
Дано да не четат много мъже тук. Ще решат, че жените ненавиждат цветя, но още повече мразят подаръци. Това ли е целта на темата?

# 74
Е, човека е твърдо решен да подарява от всичко, затова ми хрумна такъв сценарии!
Какво лошо има на кафето след работа?
След 19ч. вечеря, за да има време за нещо след това : боулниг, кино, секс и т.н. , а и да има време да се наспи 23:00-0:00 най-късно в леглото за сън, че на следващата сутрин е на работа, да не ходи като парцал!

Общи условия

Активация на акаунт