Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 226 080
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 4 815
Да се видят настроенията на хората отстрани.
Очаквам да се прочетат и коментарите под статията.

# 4 816
  • София
Какви настроения? Това е плод на нечия фантазия и демонстрира единствено лош вкус.

# 4 817
Our Greek referendum offers catastrophe or absolute catastrophe. Some choice

# 4 818
Какви настроения? Това е плод на нечия фантазия и демонстрира единствено лош вкус.

Ахам, аз се опулих  Shocked, докато загрея, че е измислица.

# 4 819

Ахам, аз се опулих  Shocked, докато загрея, че е измислица.
И аз, на втория въпрос се усетих.

# 4 820
  • София
Моля ви се, пълни са магазините, аптеките също, вчера пазарувахме. Животът поне в курортните градчета не е мръднал.

# 4 821
Аз лично мога да кажа, че Гърция е жива, а България е мъртва. Това е моето твърдение, ние живеем и се борим, вие умирате и не сте способни да се подигнете. Вашите площади са пусти като земите ви, а нашите площади са пълни с хора желаещи да се борят. Вие чакате да дойде някой да ви спаси, ние полагаме усилия сами да се спасим. При вас дори за протест са необходими хора с пари които да го организират, при нас е нужна само каузата.  Ние искаме да живеем, вие искате да печелите, затова ние ще живеем, а вие ще изчезнете, като в най-добрия случай се стопите по света.
https://neverojatno.wordpress.com/2015/07/04/-2/
Ън продължава с лизането на гръцки задници....
Даже статията не е истинска, тоест Веримадъфакис не казвал такива неща... Тоест-това означава-че българки като Ън искат да чуват такива приказки и понеже ги няма си ги търсят в измислени сайтове, което не само е лош вкус, но е признак на загуба на идентичност.

Но такива хора явно не заслужават своята идентичност, която всъщност я нямат...

# 4 822
тъповата си е жената - не може да разбере , че това интервю не е истинско  ,
щом си мисли , че Гърция ще бъде посипвана с милиарди , защото била на стратегическо положение Peace

# 4 823
тъповата си е жената - не може да разбере , че това интервю не е истинско  ,
щом си мисли , че Гърция ще бъде посипвана с милиарди , защото била на стратегическо положение Peace
Ами, както каза Попея-всеки има право да се смята за толкова долен за колкото си иска.
Но е добре, да не намесва останалите.

# 4 824
Моля ви се, пълни са магазините, аптеките също, вчера пазарувахме. Животът поне в курортните градчета не е мръднал.

и аз това казах, но не ми вярват  Grinning
"нямало храна, магазините били празни...." - съобщило нашето Външно министерство  Mr. Green сигурно за да подсетят народа да ходи на почивка на БГ море.... що не идат нашите министри да видят, че например за разлика от нашите лунни пейзажи орасли с бурени и къпинаци  - в Гърция всичко е засято и поддържано и нагласено и цъфти и се полива. Царевицата и слънчогледът им са тройно по-високи от нашите на 50км през границата, доматите и картофите са на същите цени като тук, а с по-добро качество, морето и реките са чисти и са пълни с риба и дори по улиците обикалят коли и продават плодове и зеленчуци.

# 4 825
 може и да не е вярно , но това и аз си го мислех :

Дали пък излизането на страната от еврозоната не е бил основният план на Ципрас от самото начало, пита Саймън Никсън от "Уолстрийт джърнъл". Просто е много трудно човек да не види, че всичките му действия идеално пасват на една такава стратегия, казва авторът.

А дали Ципрас не е планирал излизането на Гърция от еврозоната

# 4 826
Уха дори царевицата и слънчогледа са им по-високи от нашите   Joy Joy Joy
То е ясно ,че от нашите са по-високи ,ма от немските дали? Mr. Green

# 4 827

и аз това казах, но не ми вярват  Grinning
"нямало храна, магазините били празни...." - съобщило нашето Външно министерство  Mr. Green сигурно за да подсетят народа да ходи на почивка на БГ море.... що не идат нашите министри да видят, че например за разлика от нашите лунни пейзажи орасли с бурени и къпинаци  - в Гърция всичко е засято и поддържано и нагласено и цъфти и се полива. Царевицата и слънчогледът им са тройно по-високи от нашите на 50км през границата, доматите и картофите са на същите цени като тук, а с по-добро качество, морето и реките са чисти и са пълни с риба и дори по улиците обикалят коли и продават плодове и зеленчуци.

А с ЧИИ ПАРИ са тия чудеса, моля? И като спре кранчето, колко време ще трябва, за да се превърне каляската на Пепеляшка в това, което е - тиква?

За Ципрас и сие вече съм писала няколко пъти двете възможни версии - или е луд, или хоноруван артист, назначен с цел да извади Гърция от ЕС и да я поднесе на другаря Владимир. Втората версия си битува в публичното пространство отдавна, така че и самият Ц. се наложи веднъж-дваж да отрече яростно такава възможност.

# 4 828
тъповата си е жената - не може да разбере , че това интервю не е истинско  ,

Не съм те запомнила от участията ти досега , но само от начина, по който се изразяваш, се вижда колко си "умновата". Аман от недодялани селяни с големи усти из форумите. Завистливи и комплексирани хорица, които се радват и надяват съседът също да пострада. Не се надявайте, гърците няма да се оставят да ги докарат до нашата просешка тояга.
Гери, не си потъмнявай глупостите, дето ги пишеш, че изпъкват като леке.
И да, права е Попеа, ако си толкова долен, че да предвкусваш радостта от възможно гадно развитие на нещата, не намесвай другите.
Отврати ми се тая тема. Такива гнусни постове не съм очаквала, макар че в този форум какво ли не може да се прочете.... ooooh!
Оставям ви да злорадствате, докато ви стане ясно, че няма за какво. Аз ще си намеря по-приятни занимания.

# 4 829
  • Earth

и аз това казах, но не ми вярват  Grinning
"нямало храна, магазините били празни...." - съобщило нашето Външно министерство  Mr. Green сигурно за да подсетят народа да ходи на почивка на БГ море.... що не идат нашите министри да видят, че например за разлика от нашите лунни пейзажи орасли с бурени и къпинаци  - в Гърция всичко е засято и поддържано и нагласено и цъфти и се полива. Царевицата и слънчогледът им са тройно по-високи от нашите на 50км през границата, доматите и картофите са на същите цени като тук, а с по-добро качество, морето и реките са чисти и са пълни с риба и дори по улиците обикалят коли и продават плодове и зеленчуци.
Потвърждавам. Има всичко по магазините. Но има и опашки поне от 10 човека пред всеки банкомат.
А това , че в Гърция всичко е засято и поддържано е меко казано смешно. Такива блата и развъдници на комари като в Гърция не съм виждала в България. За качеството на доматите няма да отварям дума, за да не ме сметнете за хейтърка.

Общи условия

Активация на акаунт