Какво ще се случи в Гърция, респективно в ЕС?

• 222 883
  • 8 660
  •   1
Отговори
# 90
Какво значение има дали някои премиер е икономист? Че то аз не се сещам за нито един премиер, който да е икономист. Някой може ли да даде такъв пример?
Е, как? Иван Костов какъв беше?
Иван Костов е завършил УНСС със специалност „Политическа икономия“.

# 91
Цитат
Ципрас няма никаква друга квалификация или знания освен да е комунист и да е хубав мъж.

Византиец.

Македонците вече го обявиха за македонец. Mr. Green

# 92
няма нищо по-лошо от популизма за една държава ,
много лошо за Гърция ....

# 93
Ципрас вече обявил, че ще си плаща дълга.  Ще си плаща, къде ще ходи.. Rolling Eyes
Бързо се приземи или го приземиха....

# 94
Кошмарен ден за гръцките банки на атинската борса
Първият ден от работата на новото гръцко правителство се оказа и най-кошмарният за гръцките банки на борсата в Атина.
Акциите на Piraeus поевтиняха с 29%, следват ги National Bank of Greece с 28% и Alpha Bank и Eurobank – с по 22%.

# 95
Нали, ние в Бг отдавна сме загърбили популизма, Mr. Green
Гери ме разсмива, коментарите и са супер смешни.Харесва ми категоричността с която обявява мерките които трябва да се вземат в Гърция.Абе Герри, ти що не се пробваш да дадеш предложение до нашето правителство, виждам , че си много наясно с нещата

# 96
Гери ме разсмива, коментарите и са супер смешни.Харесва ми категоричността с която обявява мерките които трябва да се вземат в Гърция.Абе Герри, ти що не се пробваш да дадеш предложение до нашето правителство, виждам , че си много наясно с нещата
Като гледам нашето правителство сичкото тебе слуша и затова така сме прокопсали.
 Mr. Green

# 97
  • София
Гърция няма да излезе от ЕС, защото е жива загинала без парите, квотите и всички благинки, които получава по политически причини. На всичко отгоре е външна граница с доста интересен съсед. За съжаление нито сама ще излезе, нито ще я изритат. Всичко е предизборен и изборен пиар, за всекиго по нещо от масите.

# 98
Като гледам нашето правителство сичкото тебе слуша и затова така сме прокопсали.
 Mr. Green
А акъл не съм давала,ти си по тая част Mr. Green

# 99
Какво значение има дали някои премиер е икономист? Че то аз не се сещам за нито един премиер, който да е икономист. Някой може ли да даде такъв пример?
Е, как? Иван Костов какъв беше?
Иван Костов е завършил УНСС със специалност „Политическа икономия“.

Да бе, вярно! Аз нашите изобщо ги изпуснах изнапредвид  Laughing - ами супер - начи, е специалист по марксовата теория и сега гърците могат да го купят да им строи комунизъм.    Joy

А сериозно - някой от значимите премиери (на значима държава, имам предвид ) да е бил икономист - че наистина не се сещам.

Къде е казал Ципрас, че ще плаща дълга?

# 100

Къде не знам. По новините обявиха. Немците казали, че за опрощаване и дума не може да става.
Нямало начин.
То си беше и ясно това. Ципрас едва ли е изненадан... Mr. Green

# 101

Къде не знам. По новините обявиха. Немците казали, че за опрощаване и дума не може да става.
Нямало начин.
То си беше и ясно това. Ципрас едва ли е изненадан... Mr. Green

Кои новини - за Ципрас, другите са ясно. Ако го е казал, това е извъртане на 180 градуса. Всъщност, не е казал това, казал е, че няма да фалират - което не е същото. Ако успее да не фалира, като се откаже д аплаща по дълга, задължително е да бъде обявен за най-значимия икономист на всички времена - Нобел ням ада е досатъчен като награда. Бе той направо ще изобрети нова икономика, бе - да не си плащаш дълговете и да не си фалирал!!!! Явно ччовекът разчита 100 %, че кредиторите ще го опростят, иначе няма никаъв смисъл...

http://www.bbc.com/news/world-europe-31016261

New Greek PM Alexis Tsipras says his country will not default on its debts.

Последна редакция: ср, 28 яну 2015, 21:37 от Анонимен

# 102

Кои новини - за Ципрас, другите са ясно. Ако го е казал, това е извъртане на 180 градуса
Ти кво очакваш от един комунист?
И едва ли някой грък чака от него да ги извади от ЕС, за да станат още по-бедни. Също така едва ли някой в Гърция очаква, че ще ги оставят да не плащат само защото са си избрали комунист Wink

Всичкото е опит за блъфиране, пък квото стане и ако стане...

# 103

Кои новини - за Ципрас, другите са ясно. Ако го е казал, това е извъртане на 180 градуса
Ти кво очакваш от един комунист?
И едва ли някой грък чака от него да ги извади от ЕС, за да станат още по-бедни. Също така едва ли някой в Гърция очаква, че ще ги оставят да не плащат само защото са си избрали комунист Wink

Всичкото е опит за блъфиране, пък квото стане и ако стане...

Мисля, че очакват. И че наистина вярват, че така ще стане. Говорил;а съм с гърци, наистиан това мсилят. Нее, не извън ЕС и не извън дори еврозоната - там искат. В главите им да не си плащат по дълга напълно спокойно съжителства с оставане в ЕС и в  еврозоната.

# 104

Мисля, че очакват. И че наистина вярват, че така ще стане. Говорил;а съм с гърци, наистиан това мсилят.
Ще останат неприятно изненадани обаче. Германия едва ли е богата страна, защото си раздава парите на сиртакопроизводители... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт