В момента чета... 36

• 48 653
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Дочитам си 18% сиво на З. Карабашлиев, която съм започнала още миналата година  ooooh!. Но я почнах на пдф, след което се зарибих пак по ПЗОИЛ, после по Ф. Грегъри...и чак сега я дочитам. На мен ми е приятен стила на автора, остава финала да е интересен и ще съм очарована.

# 211
Чета "Гръцко кафе" и съм към края.На мен книгата ми харесва-историите са интересни и стилът на авторката ми допада,въпреки някои повторения.

И аз днес я започнах.Още съм в началото,но засега и на мен ми допада  Peace

# 212
  • Берковица
 И на мен ми хареса, дадох и 4 звезди, защото имаше повторения, които ме издразниха.

# 213
  • Варна
Приключих с "Напълно изгубили себе си". Според мен книгата е надценена, вероятно въздействаща и може би вълнуваща, но аз не я усетих така. И на фона на всички страшно високи ревюта и оценки, имах съвсем различни очаквания.

# 214
  • София, България
Приключих с "Напълно изгубили себе си". Според мен книгата е надценена, вероятно въздействаща и може би вълнуваща, но аз не я усетих така. И на фона на всички страшно високи ревюта и оценки, имах съвсем различни очаквания.

Напълно съм съгласна с теб. И аз очаквах много повече от книгата. Не беше лоша, но не ми въздейства кой знае колко много.

# 215
Прочетох "Защото те обичам", и съм доволна. Романът не е шедьовър, но се чете бързо и лесно. Историята е интересна и трогателна, героите също. Това е трета книга, която чета от Мюсо и за момента смея да твърдя, че ми допада стилът му на писане.

Започнах тази:

Взела съм още една книга от същия автор. Първа среща със скандинавската литература.

# 216
  • Варна
Аз започнах снощи "Вила с басейн". Много ударно начало!

# 217
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Започвам

# 218
Приключих "Хартиеното момиче". Първа среща ми е с Мюсо, не бих казала, че съм супер впечатлена  Blush Предвидима ми беше, доста лековат стил, но пък лесна за четене. Ще дам втори шанс на Мюсо да ме впечатли след време  Peace
Започнах "Приказка без край", след хубавите думи прочетени тук  Hug

# 219
Преборих "Истината за случая "Хари Куебърт"".
Наистина ли това е най-доброто, което излиза във френско-езичния свят?  newsm78

# 220
  • Belgium
Мне, разбира се  Laughing

Това е най-забавното за мен.

За сериозен сблъсък с френската съвременна литература, виж Уелбек.

# 221
Лу, благодаря.
Въпросът ми беше риторичен. Laughing

# 222
  • Belgium
Знам аз, ама си викам да препоръчам  Laughing

Не че съм чела и чак толкова много френскоезични автори, но Уелбек буквално "маха глави". За едни в добрия, за други в лошия смисъл.

# 223
Като се замисля аз в последните години само Мюриел Барбери съм чела.
Уелбек само съм го сложила в "за четене". Но ето повод да го прочета Simple Smile

# 224
  • София, България

Вместо "Чичо Томовата колиба" реших да прочета първо тази книжка , защото много хора има добри отзиви за нея, пък после ще си почна "Чичо Томовата колиба". Чета си я онлайн и съм на трета глава, интересна е за сега, но е прекалено рано, за да мога да дам адекватно мнение все още.

Общи условия

Активация на акаунт