Китайски капсули за отслабване - 11

• 165 961
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
https://m.nl.aliexpress.com/item/32297542072.html?aff_click_id=3 … mp;aff_platform=y
Това е продавача от който последно поръчахме. Всеки път поръчваме от различни продавачи заради цената. При поръчка на 3 опаковки 1 безплатно. Сега чета, че вече им сменили опаковката, но не е проблем.Дано да съм била полезна на някого. 😃

# 586
Mama be, много си мила, благодаря за инфото. Да те попитам още нещо, разбрах, че си доволна от Гарцинията, това означава ли, че си свалила с нея някой друг кг? А също така ползвала ли си други продукти поръчани от АлиЕкспрес?

# 587
Mama be, благодаря за информацията. Поръчах ги сега ще се моля да пристигнат по- бързо и може да си споделяме резултати Grinning. Дано има този ефект и при мен, както знаем всичко е до организъм. Гледала съм ги и преди в алито, но не знаех точно  на кои да се спра  Hug Благодаря още веднъж.

# 588
Mama be, много си мила, благодаря за инфото. Да те попитам още нещо, разбрах, че си доволна от Гарцинията, това означава ли, че си свалила с нея някой друг кг? А също така ползвала ли си други продукти поръчани от АлиЕкспрес?
До сега съм пробвала какво ли не, по само няколко продукта имаха ефект при мен. Единият беше Редуктил, другият Сиофор и сега тези хапчета. Рекламират ги като Гарсиния Камбоджа, но аз си залагам главата,че в тях има сибутрамин и нищо друго. Имам странични ефекти,като сърцебиене, безсъние, главоболие и нервност. Когато пиех Редуктил имах същите оплаквания. За радост бързо отшумяват ( поне при мен). Но пък съм съгласна да изтърпя малко неразположение за да се видя с 20кг по слаба. Други продукти съм пробвала като кремове и пластири за корем,но без резултат.

# 589
Хора, защо просто не си купувате Редуктил? Тук в Швеция се продава - в който и фитнес форум да влезеш има секция с проверени продавачи, предлагането е огромно - разфасовки от 15, 20 и 25 мг на различни проверени и изследвани лаборатории. Отзивите на купувачите също отсяват фалшивите хапчета, които  чисто и просто са захарни хапчета. В България не вярвам да не се продава също Редуктил.

# 590
Не би трябвало никъде да се продава! Сибутраминът или още известия Редуктил е официално забранен и изтеглен от аптечните мрежи в цяла Европа! Всичко, което се предлага е незаконно. Аз живея в Белгия от много години и в момента за да мога да си купя тези капсули от Китай, моя приятелка от Холандия ги поръчва там (понеже там даже и марихуана е легална) а после пътува 2 часа с кола за да ми ги донесе до вкъщи. Тук ( Белгия) е забранено даже и хранителна добавка да се доставят по пощата, а няма да ви казвам какъв е контрола върху лекарствата в аптеките!

# 591
Това ми е пределно ясно, че сибутраминът е забранен в Европа, но в Азия не е - има десетки лаборатории, които го произвеждат. Но може да се закупи от доставчици, поне тук в Швеция. Различните доставчици работят с различни лаборатории като преди да пуснат даден продукт правят проверки на препаратите, които ще продават. Единственото условие е да използваш криптиран имейл акаунт.

Последна редакция: сб, 14 яну 2017, 00:00 от Анонимен

# 592
Здравейте, момичета, искам да ви попитам дали е намалял влошения сън при вас, и след колко време. Аз всичко друго го понасям виене на свят, сърцебиене,леко главоболие,на мен ми се и гади, апетита намаля, но не е изчезнал, пак ми се преяжда сладичко(много обичам).Проблема със спането при мен е ужасен, поради факта, че имам едно малко таласъмче на 1.8, което и без това ме буди посред нощ. Двете ми идват в повече.
Ще се радвам да споделите.
Пия лида в шише от 3 дни.

# 593
За мен това е плюс така че не искам да отминава, доволна съм Laughing и трета скоро ще поръчвам.

# 594
спя на пресекулки, а иначе нямам проблем със съня, даже много обичам да си поспивам, но.......

# 595
  • Sofiq
спя на пресекулки, а иначе нямам проблем със съня, даже много обичам да си поспивам, но.......

Съветвам те да ограничаваш кафето, ако пиеш. Също аз примерно си взимам мента глог и валериан на капки или таблетки и си спя много добре.

# 596
  • ...на безопасно
Минах 10 дена, действа.
Спя и аз на пресекулки малко повече от обикновено Grinning. Буденето сутрин ми е много трудно.
Пия 2 кафета.

# 597
Пиех само 3 в 1-по 1 на ден сутрин, но и него го спрях, дано отмине.Иначе апетита не ми е изчезнал нацяло, хапва ми се, но като ям, започва да ми се гади. Дано отслабна, че след раждането съм +15. Днес 4 хапче-700гр.Пих едно зелено кафе, което въобще не ми подейства Crazy Crazy Crazy

# 598
Ако страничните ефекти са твърде силни, приемайте капсулите след закуска, а не на гладно. Особено ако имате учестено сърцебиене.

# 599
И краткия сън изчезна при мен за 2 седмици някъде. Сега пак заспивам бързо и ставам трудно  Laughing

единственият страничен ефект, който ще ми липсва  Laughing

Кафе пия само сутрин и не ми е създавало проблем. Сърцебиене имах, вече много рядко го усещам.

Общи условия

Активация на акаунт