Нашите кухни-57

• 74 476
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • на Мелмак
Аз ще направя една забележка ,пантите с еграден амортисьор не са изобщо слаби ,а точно обратното.Като номенклатури не ги споменавам ,тъй като 90% от дамите и да им се каже тандембокс или тандем,мовенто ,нищо не им говори ,просто споменавам разликите  между качество и цена.Например Блум за сега нямат механизъм за чекмедже хем с плавно затваряне хем пуш,докато Хетих имат такъв,но цената е в небесата.При блум за да се направи този вариант трябва ел.палци ,но е още по скъпо

А аааа - тези дами имат и мъже , които знаят и разбират и тези дами си цъкат по цял ден и си четат и гледат и се учат на разни неща , тези дами са създали темата , в която Вие пишете и пак заради тези дами , които искат ремонт , смяна , нещо ново - Вие имате работа.
Малко пресилено ми е 90 %  Grinning

# 661
С две думи - дамите и майсторите, които пишат в тяхната тема са си нужни едни на други Peace Аз лично съм много благодарна на Shadowman, защото отдавна ми е направил впечатление на незаядлив, некомерсиален човек, който е готов да даде съвет и обяснява подробно.
Нормално е и спорове да има, но относно марките смятам, че всеки си има предпочитания, основани на добит богат опит. Затова, благодарни сме за дискусията, но останалото е доверие в способностите на майстора. Ако го има доверието, значи си е заслужено.

А по повод разговора по-назад, между момичетата - аз съм на мнение, лично мое си е, че е по-добре да заложа на добри механизми и изработка, отколкото на фасон, който по някакъв начин да е за сметка на гореспоменатите. Въпрос на приоритети. Аз знам, че моята кухня няма да я сменя в близките поне 10 години и искам да ми служи вярно, да ми е супер удобна, да ми коства минимум усилия да готвя и да я поддържам в нормален вид.

# 662
  • на Мелмак
Аз съм се водила по мненията на Shadowman , за което много му благодаря - винаги е бил точен и полезен ,  но кухня 10 г. не мога да издържа .
Моята е на 2-3 г и сега замислям поне вратички да сменя  Crazy

# 663
etty775 Явно дискусията между мен и момчето относно механизмите не е полезна понеже ти/визираш и останалите/ сте напълно наясно .Извинявам се за изписаното.

# 664
  • на Мелмак
etty775 Явно дискусията между мен и момчето относно механизмите не е полезна понеже ти/визираш и останалите/ сте напълно наясно .Извинявам се за изписаното.
Аз не говора за дискусията , а за болднатото

# 665
  • Отвъд алеята зад шкафа
Полезна е дискусията, напротив. Особено е полезно по-често да се обяснява, че скъпият механизъм не означава само да дадеш повече пари, а че има защо.

# 666
Аз не говора за дискусията , а за болднатото

Знаеш ли че с  shadowman всеки ден учим по нещо ново и е добре да си кажем това онова,нещо което вие няма как да знаете колкото и да четете,защото когато ти минава през ръцете е съвсем друго ,виждаш о + и -.
shadowman случайно да си правил гардеров плъзгане с ел.задвижване.Питам  за да микажеш ,ако знаеш цената на механизма.Ако тук не е удобно може и лично.Извинявам се ,ако досаждам

# 667
  • на Мелмак
Ифко , говоря от името на другите и то точно за болднатите 90% знание или незнание - аз съм убедена , че процента е доста по - малък .
Следя темата отдавна - интересна ми е с всички дискусии , обяснения и спорове  Grinning
Затова мога да кажа , че дамите тук поназнайват повечко !
Това ми беше идеята , а не самата ви дискусия  Grinning

Иначе това ,че ти се развиваш всеки ден е чудесно , за мен е нормално , защото аз също съм така .
По този начин човек се задържа на повърхността и в зависимост от КПД - си  върви нагоре или не  Grinning

# 668
Някой беше доволен от евтин сайт за електроуреди? Ако може да го сподели пак?
Бабата счупила котлона и сега трябва да се купува нов за новата кухня, а  мислех поне част от уредите да ползвам  ooooh!

# 669
Ифко , говоря от името на другите и то точно за болднатите 90% знание или незнание - аз съм убедена , че процента е доста по - малък .
Следя темата отдавна - интересна ми е с всички дискусии , обяснения и спорове  Grinning
Затова мога да кажа , че дамите тук поназнайват повечко !
Това ми беше идеята , а не самата ви дискусия  Grinning

Абсолютно съгласна съм. Мисля, че Ифко подценява момичетата (и момчетата  Sunglasses ) тук, и най-добросърдечно бих го посъветвала за в бъдеще да се въздържа да го прави, по-полезно ще му е.

Някой беше доволен от евтин сайт за електроуреди? Ако може да го сподели пак?
Бабата счупила котлона и сега трябва да се купува нов за новата кухня, а  мислех поне част от уредите да ползвам  ooooh!

За вграждане ли ти трябва? В Е-маг имаше евтини газови котлони, но по-конкретно какво ти трябва?

# 670
Аз съм от тези , които не са много наясно с разликите в механизмите , темата ми е много полезна.

Иначе предпочитам да дам пари за хубави механизми , за сметка на по-скъпи вратички ,затова се отказах от МДФ и минах На ПДЧ

# 671
Много си зависи от размерите на кухнята,защото при малките кухни разликата в цената на двата вида врати /не ,че са два,но образно казано / няма да е голяма.Например на една 5 метрова куня разликата ще е около 600 лева,но естествено всеки си знае възможностите.Е ако почне да се принтират врати ще е повече,но това е рядко явление

# 672
За вграждане, керамични, не газови и не индукционни Rallichka
Сега тръшкам онлайн магазините и зяпам
Май основното изискване ще ми е да е тънък плота за вграждане, че някои са по 6-7 см, а ми е много, отдолу имам чекмеджета Rolling Eyes Така беше предвидено заради стария ми плот, който е много тънък

# 673
Много си зависи от размерите на кухнята,защото при малките кухни разликата в цената на двата вида врати /не ,че са два,но образно казано / няма да е голяма.Например на една 5 метрова куня разликата ще е около 600 лева,но естествено всеки си знае възможностите.Е ако почне да се принтират врати ще е повече,но това е рядко явление

Така е , но при нас разликата е 1200 лв ,които изобщо не са ни излишни  Mr. Green

# 674
Не се притеснявай ,общата визия и добра подредба компенсират значително  така ,че залагай на добри механизми ,освен това най важното е да ти е удобна и функционална,че някой път има такива ,че да се чудиш как да си закараш чиниите от мивката до миялната и от нея до шкафа където им е мястото после

Общи условия

Активация на акаунт