Нашите кухни-57

• 74 406
  • 755
  •   1
Отговори
# 420
Шадоу златен, златен
Благодаря много

# 421
  • На брега
NovaTema, видях чертежа, сега ако ми припомниш къде точно се чудиш дали да сложиш шкаф-килер, равна няма да имаш Mr. Green Остарявам ли, изморена ли съм...ама забравям със сигурност Joy[/color]
Нищо подобно! Млада, в кондиция си и цъфтиш Wink! Просто аз не съм споменавала. Още не съм решила какво точно ще правя. Чакам си архитектите и си харесвам разни неща, които пускате. Вероятно кухнята ми няма да е на една линия, защото не мога да се събера на едната стена. Редактирах си снимката в стария пост. Нещо такова се очертава де е... Трябва някъде да събера и диван и ТВ. Не искам да съм с гръб към прозореца. Вероятно там ще е ТВ, а дивана вдясно или Г-образен.

# 422
  • Blondeville
за хладилниците да се изкажа- не видях никой нищо да спомене за Gorenje, че аз се запънах за ретро хладилника им  Tired
не, че не го купихме, после ме хвана яд, защото го взехме от тук за 1310, и след 5 дена попаднахме на магазин за стоки внос с транспортни дефекти, където същия би бил 900 лева  ooooh!

иначе- това ни е кухнята, чакаме другите електроуреди /фурната отново Gorenje ретро/, ширма е Elica, съдомиялна Gorenje /за вграждане/

Скрит текст:

mini_79, много хубава се очертава кухнята

# 423
  • Раковски
Ситуациите около уредите са такива, че вече не се правят за да изкарат много. Правят ги да изкарат гаранцията и още малко па мое и повече. Тези уреди които са на над 10-15 години и все още работят са направени по-друг начин, положението с колите е същото. Робуването на дедени марки с добро има не значи, че закупения уред ще е сполучлив, всичко е на късмет и дано сервиза е наблизо. Също така за нашата мила родина уредите са направени с нискокачествени (нямям предвид калпаво, но да кажем второ или трето качество) материали в страни с по-нисък жизнен стандарт (все пак по-висок от нашия)за да може крайната цена да е приемлива. А има и друго, че и повечето добри марки катп грундик, телефункен и ред подобни ги има само като марки а като стока са турско производство.
 С казаното не казвам, че съм 100 % точен, но клоня поне на 90.

# 424
  • Варна
Къща в Австралия
Lady April, еха!
В тази кухня има сериозна опастност от загаряне на манджата.
Ааа не!  Naughty При такъв плаж навън ще съм само на салати, слаба и почерняла.  Joy

# 425
Хайде и аз да се похваля имам си проект за кухня ! Simple Smile Joy Joy
http://samodelia.snimka.bg/architecture/home.853276.34851200

# 426
samodelia, различно е, много ми допада! Изчистен стил, но и функционален Peace Съдомиялна има ли някъде?

# 427
Естествено,че има Grinning в ъгъла вградена от малките 45 см. Всичко необходима за всекидневната- аз си исках повече да е кухня, но така е доста по-красиво Simple Smile

https://www.facebook.com/mebeliKremenov?ref=ts&fref=ts
ето го и майстора

# 428
Може ли между плота и гърба да няма тази лайсна. Много са ми грозни  Sick

# 429
  • Русе
Аз един малко страничен въпрос, че не можах да намеря инфо на сайта на Блум, така че разчитам на Шадоу за мнение, имат ли Блум механизми за гардероби, не само чекмеджета, а издърпващи и смъкващи лостове (за спалня)? Или да търся на Хетих (такива бях намерила в Русе, сега се опитвам да издиря Блум в Русе)?

# 430
  • Раковски
Аз един малко страничен въпрос, че не можах да намеря инфо на сайта на Блум, така че разчитам на Шадоу за мнение, имат ли Блум механизми за гардероби, не само чекмеджета, а издърпващи и смъкващи лостове (за спалня)? Или да търся на Хетих (такива бях намерила в Русе, сега се опитвам да издиря Блум в Русе)?

Блум нямат такова производство, но в техните магазини се предлага такъв лост на Солидо и струва 100 пари, като съм разглеждал всички маркови са около 100 пари, китайските и турските са горе-долу по 50-60.

# 431
  • Раковски
Може ли между плота и гърба да няма тази лайсна. Много са ми грозни.

Тази лайстна пази от влизане на вода между гърба и плота, има по-малки водобрани от тези триъгълните. Ако стената е с плочки може да се избегне водобрана.

# 432
blue_water сигурно може с други лайсни.Всеки сам си решава...
Чакам въпросния дърводелец, да си ми направи вградения гардероб (като за тест) и ще му поръчам обзавеждането...за сега много съм ентусиазирана и доволна...и цените са доста приемливи за цялата стая около 3200 лв...ама докато не стане и не инсталират...
shadowman си е доказан Simple Smile на една приятелка и прави кухнята и е прекрасна...

# 433
  • вятърничава
Къща в Австралия
Lady April, еха!
В тази кухня има сериозна опастност от загаряне на манджата.
Ааа не!  Naughty При такъв плаж навън ще съм само на салати, слаба и почерняла.  Joy

Чудих се на акъла на архитектите-за какво и е на такава къща кухня?Да има къде да си нарежеш салатата!Не видях барбекю,но мъжете със сигурност ще събират тен край него!

# 434
  • Велико Търново
Хайде и аз да се похваля имам си проект за кухня ! Simple Smile Joy Joy
http://samodelia.snimka.bg/architecture/home.853276.34851200

Страхотен е! Можеш ли да ми кажеш ориентировъчно размери на двете страни, като за дългата ме интересува до фурната. Благодаря, предварително!

Общи условия

Активация на акаунт