Отговори
# 165
здравейте  нова сам тук.Успех на всички тук та да се представа на 24 год сам с диагноза изчерпан яичников резерв менструациая ниамам .Имам 2 опита  с донотрска яицеклетка по една на трансферите  аз сам в чужбина не сам бг имали момичета които са горе долу като моят  случеи какви лекарства приемате преди трансфер след трансфера и от зна4ениелие 4е нямам меструациия.Колко трябва е дебелината на матката преди трансфер. Благодаря  предварително .
Преди трансфер се пият хормони за лигавицата на матката, обикновено естрофем, утрогестан вагинално и каквото още там прецени лекарят. Около и от 10 мм нагоре е добре, но съм чела че и на по-малко правят трансфер, това док го преценява. Лекарствата се приемат по определена схема.
От значение е цикъла, по-горе ти бях отговорила, че се пие ХЗТ(хормоно-заместителна терапия), за да има цикъл и да се поддържа лигавицата на матката. Аз пия фемостон и то непрекъснато-всеки ден, без почивка между циклите.

# 166
  • гр.София
Аз пак имам въпрос  Embarassed
За Надежда - когато има донор за теб обаждат ли ти се да ти кажат??? Или чак, когато се извадят Я?

Електра, на нас ни се обадиха, когато вече бяха извадени

# 167
Аз пак имам въпрос  Embarassed
За Надежда - когато има донор за теб обаждат ли ти се да ти кажат??? Или чак, когато се извадят Я?

Електра, на нас ни се обадиха, когато вече бяха извадени
Мерси bouquet
Все нещо изниква за питане, човек като е притеснен... ooooh!

# 168
благодаря Електра13 не сам влизала и сам пропуснала да про4ета коментара ти.Аз пия ПРОГУНОВА 2 мг по схема 3 седмици преди трансфера ги по4вам и продължавам след това.Но моят доктор не ми обеснява по4ти ни6то ако не питам аз 4естно казано мисля да се прибера  в бг тази година и да по4на от на4ало но имам последен опит с една яйцеклетка и край пребирам се в бг. Tired

# 169
Вижте какво хубаво стихче намерих в една друга тема, позволявам си да го копирам тук:
 "Две малки ръкавички
на простора
ще слагам зимата...
Ще ти притоплям мляко
посред нощ..
и щом заспиш
над детското креватче
ще бдя загрижена,
заслушана във равното ти дишане,
притихнала, обичаща...
Мечтая те!
Ще дойдеш ли?
За да е истина..."

# 170
Хубаво е, и ще стане истина Hug

# 171
Здравейте момичета, присъединявам се към вас с огромно разочарование от себе си. Опитахме всичко да се случи с мои Я, но за жалост не се получава. Вече дори не помня броя на пункциите, стимулациите и трансферите. Бих могла да направя още 2-3 опита, но доктора вече отказва. Сега ни е оставил да вземем решение и когато сме готови да се върнем за опит с ДЯ.

Тъпо се чувствам и е излишно точно на вас да обяснявам това, но предполагам, че ще свикна с идеята. Плана е да ми сложи блокаж и след това да започна с естрофем за лигавица. Та исках да се ориентирам как се случва това във времето. Блокажа е към 20 ден от цикъла, след това чакам цикъл и после какво? Още от втория ден на цикъла започвам с естрофем, така ли? И колко време така? Докато се обадят за трансфер?

Виждам, че повечето успявате от 1-2 опита с ДЯ, това поне е обнадеждаващо  Peace

# 172
  • гр.София
Здравей Папая,
при вас подхода ще е по-различен. На мен не са ми били блокираща инжекция. Обадиха ни се от болницата, когато вече имаше извадени яйцеклетки за нас. Оплодиха ги и замразиха ембриончетата. После направихме един неуспешен ЗЕТ, сега съм след втори трансфер и чакам да дойде време за тест.
Успех ти пожелавам Hug

# 173
Да, нас явно ни гласи за пресен трансфер. Трябва да успееш този път, просто не искам да чувам и за втори неуспех с ДЯ. Нали уж е панацея това с тези донорски.... Ако първия неуспех с ДЯ е малшанс, втория е едва ли не гарантиран. Така че, очаквам положителен резултат при теб. Кога ти е теста? Ще те следя, че вече сериозно се вълнувам от темата.

# 174
Здравей Папая,
Аз ще бъда с трансфер със свежи ембриони сега съм на декапептил 0.1 за 14 дни и чакам да ми дойде цикала, но не знам какво следва

# 175
  • гр.София
Трансфера ми беше в понеделник на 5-дневен бластоцит. Мисля другия петък да направя тест (на 12-ти ден би трябвало вече да показва има ли имплантация или не). Благодаря ти много за подкрепата Hug

# 176
Mimi_demi стискам силно палци всичко да бъде наред
Колко ембриона върнаха

# 177
  • гр.София
Благодаря ти Маня Hug
Имахме замразени два 3-дневни ембриона. Размразиха ги, но единия спря да се развива и отпадна. Върнаха ми един на 5-ти ден. По-добре щеше да са два, но дано последния да ни е на късмет Praynig

# 178
Е значи той е борецът ще видиш как ще се хване.Кажи моля те колко бяха всичките ДЯ който получи

# 179
  • гр.София
Бяха 5. Оплодиха се 4

Общи условия

Активация на акаунт