Отговори
# 4 605
И аз се насочвам към 8 броя ДЯ. Като ви чета виждам, че 6 са твърде недостатъчни като брой. Някой ползвал ли е Gametia? Донорките били испанки и португалки.

# 4 606
Мера, аз не мога да разбера защо да не кажете името на клиниката? Толкова ли е тайна? Тази група е за взаимопомощ: кой с каквото може - помага. Коя е тази клиника, която ти взима 8 хил лв само за яйцеклетки и накрая получаваш едно нищо?

# 4 607
  • Be realistic - plan for a miracle.
Това е доста обичайна цена за пакет от 8 яйцеклетки, в зависимост от къде в чужбина идват. Поне моите проучвания последната година това показват. Не е необичайно високо…

# 4 608
Мера, аз не мога да разбера защо да не кажете името на клиниката? Толкова ли е тайна? Тази група е за взаимопомощ: кой с каквото може - помага. Коя е тази клиника, която ти взима 8 хил лв само за яйцеклетки и накрая получаваш едно нищо?

Защо, вие по-малко ли плащате ?
Аз все още съм пациентка на клиниката и имам един останал ембрион за трансфер там. Не че разчитам особено на него де. Била съм и в Турция и в друга Европейска държава. 8 хиляди лева наистина не ми се сториха фантастични в сравнение с другите държави.

# 4 609
Това е доста обичайна цена за пакет от 8 яйцеклетки, в зависимост от къде в чужбина идват. Поне моите проучвания последната година това показват. Не е необичайно високо…

Стандартно в България е толкова пакетът с яйцеклетки от чужбина,не ми се вижда нещо странно

# 4 610
  • Be realistic - plan for a miracle.
Ъм, да, това казах и аз.

# 4 611
Да и според мен 8 яйцеклетки е минимумът..при положение, че ние от 8 имахме само три ембриона за трансфер.Понякога може да са и по-малко

# 4 612
Цената дори е топ. В София за същия пакет ще платите с 40% повече.
И никой никъде не гарантира нищо. Надяваш се на успех, нищо повече. И не е за подценяване последния ембрион, щом е замразен- може и да ви изненада.

# 4 613
В една от клиниките в Кипър цената е следната. Няма гаранция за ембриони:

6000 евро донорска програма+1000 евро замразяване (важи до 1вите 3 сламки само за 1 година)+2000 евро трансфер. ПИД по желание на цена от 300 евро на ембрион.

# 4 614
В една от клиниките в Кипър цената е следната. Няма гаранция за ембриони:

6000 евро донорска програма+1000 евро замразяване (важи до 1вите 3 сламки само за 1 година)+2000 евро трансфер. ПИД по желание на цена от 300 евро на ембрион.
Някой има ли опит с Ембриолаб в Солун? Предлагат за 6000 евро пакет свежи яйцеклетки с гаранция за 2 бластоцита. Отделно е замразяването на ембрионите. Консултантката е много любезна и отзивчива. Донорките са до 30 годишни. Много ще съм благодарна, ако някой има обратна връзка.

# 4 615
  • Маями
Не са длъжни, явно клиниката така работи. Незаконно е обаче да ви вземат пари за да ви включат в списък на чакащи. Не съм чула друга клиника да го прави.
Аз бях записана в Селена-Пловдив, чаках повече от 2 г. Когато ми се обадиха, вече ги бях забравила, родила с ДЯ от друга клиника в която не се чака (просто имат развита мрежа от донори).

От коя клиника родихте с ДЯ?

# 4 616
Не са длъжни, явно клиниката така работи. Незаконно е обаче да ви вземат пари за да ви включат в списък на чакащи. Не съм чула друга клиника да го прави.
Аз бях записана в Селена-Пловдив, чаках повече от 2 г. Когато ми се обадиха, вече ги бях забравила, родила с ДЯ от друга клиника в която не се чака (просто имат развита мрежа от донори).

От коя клиника родихте с ДЯ?

Нова радост-Варна

# 4 617
Здравейте,
бях чела в групата, но трудно ще открия отново коментарите за мама, която беше изискала и получила инфо за донорката ( имам предвид медицинска информация- въпросника, които попълват за родствена медицинска история, изследвания, които са правени на донорката, за яйцеклетките не знам правят ли и какви...).  Въпросът ми е: някой знае ли официално, след положителен тест или след раждане на каква информация имаме право.
Например аз си спомням само от телефонния разговор- години, цвят очи и кг. , то само това беше и инфото ( за Испанска банка става на въпрос, чрез БГ клиника).
Утре ми е 12 ден и официалния ден за кръвен тест след ЗЕТ на 2 емриона (от ДЯ), като от 5 дни уринарните са "+". -т.е първи етап го водя успешен, следващите предстои да разбера....
Ще питам и в клиниката евентуално каква информция ще ми предоставят, но тъй като винаги съм срещала трудности да изкопча документи ще ми е полезно да споделите опит.

# 4 618
Здравейте,
бях чела в групата, но трудно ще открия отново коментарите за мама, която беше изискала и получила инфо за донорката ( имам предвид медицинска информация- въпросника, които попълват за родствена медицинска история, изследвания, които са правени на донорката, за яйцеклетките не знам правят ли и какви...).  Въпросът ми е: някой знае ли официално, след положителен тест или след раждане на каква информация имаме право.
Например аз си спомням само от телефонния разговор- години, цвят очи и кг. , то само това беше и инфото ( за Испанска банка става на въпрос, чрез БГ клиника).
Утре ми е 12 ден и официалния ден за кръвен тест след ЗЕТ на 2 емриона (от ДЯ), като от 5 дни уринарните са "+". -т.е първи етап го водя успешен, следващите предстои да разбера....
Ще питам и в клиниката евентуално каква информция ще ми предоставят, но тъй като винаги съм срещала трудности да изкопча документи ще ми е полезно да споделите опит.
Ако става дума за ДЯ от Овобанк, като правих с такива в Токуда, д-р Шефкетова ми даде цялата документация, с която разполагаха, но родствена медицинска информация мисля, че нямаше. Имаше информация за националност, фенотип(кожа, коса, очи), възраст, килограми и ръст, брой деца, списък с изследвания(включително генетични), които са й направени.

# 4 619
Аз взех цялата информация за донорката и заболявания в рода, възраст на баби/дядовци, заболявания и т.н. Но си я поисках изрично от ембриолога. Не съм искала информация какви изследвания са й правени, мисля че те са по закон определени.

Общи условия

Активация на акаунт