С какво ви дразнят мъжете?

• 235 126
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 215
моя също се прибира преди мен и не готви ,но пък от известно време чисти и мие чинии ,разхожда кучето ,и като му кажа да помогне за готвенето го прави

# 1 216
  • София
Моят чисти и мие чинии от много много отдавна, ама го прави примерно 2 - 3 пъти в месеца. За помощ в готвенето - не. Само скара прави, което естествено не е всеки ден, ами пак 2 - 3 пъти в месеца.
Както и да е, дразнител си е. И с лежането си, за което писах преди известно време.

rain_bs, посмях се  Laughing

# 1 217
Бели картофи ,реже лук ,абе ей такива неща ги прави  Rolling Eyes чисти леща , може да свари боб до сменянето на първата вода  hahaha

# 1 218
Можеш да:
1. Го научиш да готви;
2. Да му върнеш въпроса;
3. Да му предложиш да си наемете готвач
4. Да продължиш да му козируваш.
5. Безмълвно да го тресне с чугунения тиган по куфелницата.

# 1 219
  • София

Пълният тиган храни, а празният - възпитава.

# 1 220
  • София
Имах един такъв мамин златен, който не се прибираше преди мен, нито след мен - просто си стоеше вкъщи, защото не работеше. Бях решила да съм толерантна до някаква степен и да проявя разбиране, че доскоро е живял в друга държава (да се адаптира малко), че не се намира всеки път работа от днес за утре, че може би се притеснява, че е на чуждо място (бяхме за един период при нашите) и т.н. Бях го оставила да се включи в нужните дейности, когато пожелае. Неизменната дневна схема стана следната: Сутринта аз излизам за работа, той излиза за по едно кафенце или сяда с компютъра. Вечерта - след десет часов работен ден, с разбити и подути крака и мечтаеща просто да се изтегна някъде, го заварвам на компютъра (абсолютно всеки път), гладен, и нищичко за вечеря естествено. Та от вратата - в кухнята и почвам да готвя, след вечеря измивах и съдовете, ако имаше за почистване - също, и всичко останало, което трябва да се свърши. Нашият принц се примъъъкваше до масата, след като всичко бъде готово и бъде извикан, и демонстрираше елегантно майсторство в ползването на нож и вилица. След което също така елегантно и тихичко като мишка се оттегляше в покоите си.
 Веднъж си бяхме сипали по ракийка и го помолих да донесе едно бурканче кисели краставички от рафта, който е на три метра от него. Е, не донесе - не искал да излиза в коридора...
И така идилично си живяхме...но на мен взе, че бързичко ми свърши толерансът, а на него - мандатът.  Mr. Green

Уау!!! А секс правихте ли!??!?!

# 1 221
  • София
Можеш да:
1. Го научиш да готви;
2. Да му върнеш въпроса;
3. Да му предложиш да си наемете готвач
4. Да продължиш да му козируваш.

Joy Е тогава вече какво лежане ще му удари  Joy Няма да става дори да се храни, ще трябва да му сервирам на дивана, да го храня легнал.  Joy

# 1 222
  • Once there was a Hushpuppy...
Дразни ме с това, че вместо да ме помоли да му купя еди си какви чорапи се събужда сутрин и ме пита - "защо нямам къси или дълги, или ватирани, или тънки , или еди си какъв цвят чорапи?" Crazy Crazy Crazy
Аз, няма как да му отгатна мислите и съчетанията в главата, за да предвидя и да купя всевъзможни видове..пфууу Crossing Arms Да каже, просто е - такива и такива, вземи ми и тн.т. А, не, хоп от леглото и пред скрина се рови и мрънка сутрин що нямал еди си какви за еди си кои обувки Whistling ooooh!

# 1 223
Дразни ме с това, че вместо да ме помоли да му купя еди си какви чорапи се събужда сутрин и ме пита - "защо нямам къси или дълги, или ватирани, или тънки , или еди си какъв цвят чорапи?" Crazy Crazy Crazy
Аз, няма как да му отгатна мислите и съчетанията в главата, за да предвидя и да купя всевъзможни видове..пфууу Crossing Arms Да каже, просто е - такива и такива, вземи ми и тн.т. А, не, хоп от леглото и пред скрина се рови и мрънка сутрин що нямал еди си какви за еди си кои обувки Whistling ooooh!
Преди да тръгне за детската градина ли мрънка така?

# 1 224
  • Once there was a Hushpuppy...
 Joy Joy Joy
Де да беше!
 Laughing

# 1 225
Тогава имаш два варианта:
1. Чугунения тиган по куфелницата.
2. Припомняш му, че си уволнила личната му камериерка и ще има съответните чорапи като си ги купи.
В прилив на благоразположение може да му обясниш, че има едни чудни места, наречени магазини и да му покажеш какво се прави там, след като Мама му явно не е успяла да го информира за тях. Laughing

# 1 226
Четейки поста, и аз помислих, че става въпрос за дете.Погледнах да не съм влязла в друга тема.....     Joy

# 1 227
Четейки поста, и аз помислих, че става въпрос за дете.Погледнах да не съм влязла в друга тема.....     Joy
Ми, дете е. Мамино Златно. Mr. Green На акъл не е на повече от тли годинки.

# 1 228
  • София
Охххх, смея се със сълзи  Joy  Joy
За куфелницата имам тефлонов тиган, но мисля че дъното е чугунено. Абе тежък си е, ще върши добра работа  Laughing  Laughing

# 1 229
  • Варна

Пълният тиган храни, а празният - възпитава.
 Joy Joy Joy
Уиш, посмях се с последните ти постове... И за да съм по темата - моят мъж ме е дразнел с много неща през годините, но все са били дребни и простими. Очевидно, щом сме още заедно... Обаче откакто се роди детето, много ме дразни с репликата: "Ееее, че какво пък толкова правиш по цял ден, че си уморена?"
Спасява го да не му приложа метода с тигана само факта, че много ми помага, когато е в къщи и върши всичко около бебето наравно с мен. Напоследък обаче работи без почивен ден и наистина се прибира пребит. Обаче ай съм посмяла аз да се оплача...  ooooh!
Как да му обясня, че това не е съревнование кой е по-изморен и колко му е по-съществена причината да е така...  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт