С какво ви дразнят мъжете?

• 234 740
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 110
Е не познавам геймърка, дето да не си поглежда децата за да цъка, то и аз играя, ама не си зарязвам приятеля или задълженията за целта.

# 1 111
Може да не е точно геймърка, имах предвид по принцип пристрастена към нещо, което поглъща времето й, ако ще да е кафета с приятелки, фитнес, магазини, професия.
Скрит текст:
Иначе познавам и геймърка, даже се разведе, защото си хвана друг геймър покрай тези игри Laughing

# 1 112
Леле колко хубаво би било и аз да успея да го направя ,но уви.... при нас нещата са много далеч от това. Моят мъж е изцяло отдаден на себе си , а  ако ние успеем да се уредим с внимание би било нещо невероятно и веднага ти давам пример: Връща се изморен от работа (сякаш аз не съм работила по цял ден и после съм обиколила целият град,за да взема децата от училище и детска градина) и започва да търси какво да хапне преди изобщо да успея да приготвя масата за всички ни , и след това блажено се изляга и взима лаптопа и така до към един часа през нощта без да го интересува нищо. А аз нали съм си наивна и трябва да показвам уважение към другите както са ме възпитавали започвам да оправям маса,легло ,деца и като си легна имам чувството ,че нещо така ме е задушило от изтощение....,но както казва моята свекърва "Ами и ние сме били като теб и ще търпиш, а той като реши сам ще ти помогне!". За огромно съжаление някой неща се научават като дете ,а когато си възпитаван да получаваш всичко без да даваш е много лошо за човека до теб, на когото естествено му се отварят очите доста късно Sad

# 1 113
  • София
Леле колко хубаво би било и аз да успея да го направя ,но уви.... при нас нещата са много далеч от това. Моят мъж е изцяло отдаден на себе си , а  ако ние успеем да се уредим с внимание би било нещо невероятно и веднага ти давам пример: Връща се изморен от работа (сякаш аз не съм работила по цял ден и после съм обиколила целият град,за да взема децата от училище и детска градина) и започва да търси какво да хапне преди изобщо да успея да приготвя масата за всички ни , и след това блажено се изляга и взима лаптопа и така до към един часа през нощта без да го интересува нищо. А аз нали съм си наивна и трябва да показвам уважение към другите както са ме възпитавали започвам да оправям маса,легло ,деца и като си легна имам чувството ,че нещо така ме е задушило от изтощение....,но както казва моята свекърва "Ами и ние сме били като теб и ще търпиш, а той като реши сам ще ти помогне!". За огромно съжаление някой неща се научават като дете ,а когато си възпитаван да получаваш всичко без да даваш е много лошо за човека до теб, на когото естествено му се отварят очите доста късно Sad

Ти сериозно ли бе, душа?! Защо не се срещахме по-рано  Joy
Ами сама си си виновна, вдигай тупордия от утре. Не от утре, от веднага.

# 1 114
Лелее, как пък няма да търпя мамин льольо да се сети да ми помогне, абе жена, ти малко самоуважение нямаш ли? Ма той не е луд който яде баницата. Спираш да чистиш да месиш и да носиш и толкоз.  Никой няма да умре ако не оправиш масата и леглото. Вземаш децата, отивате да вечеряте навън, а готованеца като е гладен, да се оправя.. Много бързо ще му светне, че има проблем, той ся всичко му е 6, рахат, ти върши всичко, той само си играе.  Лелее, как ли пък няма да отглеждам възрастен мъж, нито съм слугиня, нито съм му майка.  ooooh!

# 1 115
  • Deutschland
И защо търпиш? Как ли няма да дундуркам някой такъв, че и да слушам глупостите на майка му. Когато Негово величество реши, може да помогне  newsm78 Тая твоята свекърва сериозно ли?

# 1 116
Знаеш ли колко съм го "церила " с всякакви методи и ми се струва ,че даже му е по-добре така ( напълня за отрицателно време с 10кг и си пусна коремче от ядене през работно време).  От няколко месеца угаждам само на децата и съм го изолирала,но най-интересното е ,когато сам реши да помогне на някое от тях и те милите се споглеждат учудено.....

# 1 117
Добре де, ти не го ли видя това нещо преди децата?
При гостувания не ти ли направи впечатление в какво положение е майка му и отношението й към това? Въобще нещо, което да ти подскаже за тормоза, на който ще си подложена в бъдеще. Ти направо си за съседната тема...

# 1 118
И да зададем въпроса на деня - и за какво ти е по-конкретно този екземпляр, че не си го зарязала още, като нито от добро нито от лошо разбира?

# 1 119
  • Deutschland
Щом децата са момчета, не прекалявай и с угаждането към тях. Сещай се защо....
А мъж ти така е научен. Вероятно и с техните живеете  newsm78

# 1 120
  • София
не, едв али живеят с техните, щото някой щеше да й помага все пак.
Та, към мацката - що не съпрреш всичко сега и веднга?! Какво, ако не му сготвиш сам ли ще си сготви?! Ако не му почистиш и изпереш чорапите, сам ли ще го стори?

Бе, да, зарежеш всичко - значи всичко бе, жена! Не само креватните задължения.

Ми не ти вярваме, че си го изолирала от известно време, щото щом яде, спи, и има изгладени и изпрани дрехи, начи пак му угаждаш!

# 1 121
Интересното е ,че майка му не се държи лошо ,но съветите от нея ми звучат налудничаво за този век.
Да разбира се ,че видях някой от недостатъците му преди децата,но ми изглеждаха напълно поправими и не ме дразнеха толкова,за да стигна до край на връзката. Нали знаеш ,че колкото повече годините минават ,толкова човек спира да се прикрива и наистина късно разбрах ,че сестра му и майка му много са му угаждали за всичко...., а той явно си мислеше ,че тази роля трябва да я поемам и аз. Отдавна съм здраво стъпила на земята и то благодарение на мои близки хора,които като теб се учудиха как съм допуснала всичко това и ми отвориха очите. Благодаря все пак на всички ,които изказват мнението си по моя въпрос Simple Smile

# 1 122
Първо поговори с него. Обясни му, че от днес нещата се променят. Разясни му, че той е възрастен човек, глава на семейство и има две деца. Времето, когато е стоял само пред телевизора и друг се е грижил за него, отдавна е минало. Кажи му какво искаш от него и най-вече му обясни, че не го молиш, а искаш от него да се държи като възрастен. Ако след всичко, което ще му кажеш, пак продължава да лентяйства го изхвърли от "списъка" със задачи, които трябва да свършиш. Не му готви, не го пери, не го глади, въобще забрави за всичко, което касае него. Дано му просветне нещо, успех.

# 1 123
не, едв али живеят с техните, щото някой щеше да й помага все пак.
Та, към мацката - що не съпрреш всичко сега и веднга?! Какво, ако не му сготвиш сам ли ще си сготви?! Ако не му почистиш и изпереш чорапите, сам ли ще го стори?

Бе, да, зарежеш всичко - значи всичко бе, жена! Не само креватните задължения.

Ми не ти вярваме, че си го изолирала от известно време, щото щом яде, спи, и има изгладени и изпрани дрехи, начи пак му угаждаш!

Живеем в моето семейно жилище и все пак точно от креватните задължения не съм го лишила, но за готвенето е интересно,че ако съм решила да не се подготвя за вечеря той наистина си прави сам, което разбира се прави и дори ако яденето всеки момент ще е готово(просто иска да яде на момента човека). Виж за прането веднъж много бях му набрала и му го оставих сам да си го изпере ,след което той си го изпра и даже си го простря на терасата. За гладене и дума да не става Laughing Laughing Laughing,той с ютията е скаран.

# 1 124
Първо поговори с него. Обясни му, че от днес нещата се променят. Разясни му, че той е възрастен човек, глава на семейство и има две деца. Времето, когато е стоял само пред телевизора и друг се е грижил за него, отдавна е минало. Кажи му какво искаш от него и най-вече му обясни, че не го молиш, а искаш от него да се държи като възрастен. Ако след всичко, което ще му кажеш, пак продължава да лентяйства го изхвърли от "списъка" със задачи, които трябва да свършиш. Не му готви, не го пери, не го глади, въобще забрави за всичко, което касае него. Дано му просветне нещо, успех.

Благодаря ти за мнението ,което изказа и ще опитам отново да го "вразумя",но ако върна лентата назад и видя какви опити съм правила ......,но ще се пробвам няма как.

Общи условия

Активация на акаунт