С какво ви дразнят мъжете?

• 235 162
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 230
Кали,след като ти помага, пропусни тигана. Човек като е преуморен става раздразнителен и говори без много, много да мисли.

# 1 231
  • Once there was a Hushpuppy...
В интерес на истината не е мамино синче. Работи от 18 годишен и се грижи за семейството ни вече 16 години. Може би, е моя вината, че все нося и пазарувам Blush
И на акъл е доста зрял, да допълня.
Но, ето има си такива едни трески.
Надали вашите не правят нещо, с което са ви дразнят Peace

# 1 232
В интерес на истината не е мамино синче. Работи от 18 годишен и се грижи за семейството ни вече 16 години. Може би, е моя вината, че все нося и пазарувам Blush
В такъв случай, лошо си го научила, а отучването е неприятен процес. Peace
Все пак, обмисли опцията "чугунен тиган".

# 1 233
ММ помага - зарежда миялната, пуска прахосмукачка, разхожда кучето и т.н., но само, когато той реши или когато изрично го помоля. В другото време се смята, че по рождение домакинските задължения са моя отговорност...  Sick Това е, което ме дразни. След като и двамата ходим на работа и по цял ден ни няма вкъщи, не приемам аз да съм отговорник по домакинството изначално, а той - когато си реши. И поне да не ми държи сметка кое как правя. Защото като реши да помогне, винаги се изтъква как той правел нещата и как аз. И винаги се очаква едва ли не да го аплодирам. А аз като го правя всеки ден?!

С две думи излиза въпреки всичките ми старания, че винаги има нещо, което не му е достатъчно на моето домакинстване, пък той винаги е перфектен.  Crossing Arms

# 1 234
  • Варна
Кали,след като ти помага, пропусни тигана. Човек като е преуморен става раздразнителен и говори без много, много да мисли.
Права си. Обаче го казва вече не веднъж и започвам да се дразня, че не схваща идеята на разпределените задължения. Някак моето оплакване, че съм изморена, го възприема един вид като твърдение, че той не е. А не е глупав мъж и се дразня, че не мисли какво говори...

# 1 235
  • София
Надали вашите не правят нещо, с което са ви дразнят Peace

Аз ако започна да изброявам всичките неща, с които ме дразни, ще обсебя темата  Laughing.
Така едно по едно ще ги подавам.

Още нещо, с което ме дразни. Еййй, този човек най-много се изморява. Той колкото е изморен, никой не е. А като го заболи нещо - най-силно го боли. Па като запъшка, па като затърси лекарства. Недай си боже да му изтръпне лявата ръка (от лежане естествено), веднага подозира прединфарктно състояние. Физиономията му посърва. Веднага се мери кръвно, преравят се кутиите с лекарства  ooooh!

# 1 236
  • Варна
А като го заболи нещо - най-силно го боли. Па като запъшка, па като затърси лекарства. Недай си боже да му изтръпне лявата ръка (от лежане естествено), веднага подозира прединфарктно състояние. Физиономията му посърва. Веднага се мери кръвно, преравят се кутиите с лекарства  ooooh!
Хахахаа, много позната история. ММ е признат хипохондрик и тези неща са ежедневие в къщи. На всичкото отгоре е хипохондрик с подчертан интерес към медицината. От ученик го е влечала и много чете, ама от мързел ли от що ли, не е записал да учи... Та ако знаеш какви екзотични диагнози си е самопоставял...  ooooh!
Първото лято след като се оженихме, той остана без работа. И започна да ходи с кума ни по строежите като общ работник, за да изкарва някой лев, докато си намери работа. Та прибира се един ден и ми заявява: "Жена, аз имам Базедова болест."  Shocked
Викам "Как го реши?" Ами много бързо се изморявал, много се потял и му се виело свят понякога през деня.
То навън 40 градуса, дърво и камък се пукат, той много се потял...  ooooh!
На другото лято пак при същите градуси, той имаше диабет. Щото много вода пиел...  Rolling Eyes
Та свикнах му вече. Даже не ме дразни. Подигравам му се и не само аз и той се усеща понякога и го избива на майтап... Туй СПИН-а и два-три вида рак ги изкара на крак за две-три седмици...

# 1 237
  • София/Севлиево
ММ ме дразни най-много с това че си чопли кожичките на ноктите винаги,когато гледаме нещо заедно по ТВ.Направо място не мога да си намеря...А също и винаги след като старателно току-що съм почистила някъде веднага намира начин да изцапа и да каже, че си е било така и преди...

# 1 238
  • София
Туй СПИН-а и два-три вида рак ги изкара на крак за две-три седмици...

Моят изкара плексит, дискова херния, дископатия за месец - два. Излекува се без лечение  Laughing Рак на дебелото черво също имаше, но отмина. Сега със сърцето не е добре, с главата също. През ден два е в прединфарктно или прединсултно състояние. Нищо, че кръвното и пулса са му идеални  Laughing

# 1 239
В тази група включвам и ММ. Като героя на Джером Джером всички болести си е открил с изключение на вода в коляното. Сега иска да си купува апарат за кръвно, а неговото е хронично ниско. Какво ще го мери? Като му е ниско, аз ще му го вдигна за половин минута. Laughing

# 1 240
не вода в коляното, а следродилна треска  Wink

# 1 241
  • Варна
Сега със сърцето не е добре, с главата също.
То това е ясно - от там идва целия им проблем всъщност.
Сега иска да си купува апарат за кръвно...
Нашия апарат го купихме като бях в седмия месец, защото доктора каза, че трябва да си следя кръвното редовно. Познайте дали моето не го мерихме веднъж в седмицата, а ММ си го мереше по три пъти на ден...  hahaha

# 1 242
Имах един такъв мамин златен
Скрит текст:
, който не се прибираше преди мен, нито след мен - просто си стоеше вкъщи, защото не работеше. Бях решила да съм толерантна до някаква степен и да проявя разбиране, че доскоро е живял в друга държава (да се адаптира малко), че не се намира всеки път работа от днес за утре, че може би се притеснява, че е на чуждо място (бяхме за един период при нашите) и т.н. Бях го оставила да се включи в нужните дейности, когато пожелае. Неизменната дневна схема стана следната: Сутринта аз излизам за работа, той излиза за по едно кафенце или сяда с компютъра. Вечерта - след десет часов работен ден, с разбити и подути крака и мечтаеща просто да се изтегна някъде, го заварвам на компютъра (абсолютно всеки път), гладен, и нищичко за вечеря естествено. Та от вратата - в кухнята и почвам да готвя, след вечеря измивах и съдовете, ако имаше за почистване - също, и всичко останало, което трябва да се свърши. Нашият принц се примъъъкваше до масата, след като всичко бъде готово и бъде извикан, и демонстрираше елегантно майсторство в ползването на нож и вилица. След което също така елегантно и тихичко като мишка се оттегляше в покоите си.
 Веднъж си бяхме сипали по ракийка и го помолих да донесе едно бурканче кисели краставички от рафта, който е на три метра от него. Е, не донесе - не искал да излиза в коридора...
И така идилично си живяхме...но на мен взе, че бързичко ми свърши толерансът, а на него - мандатът.  Mr. Green
Уау!!! А секс правихте ли!??!?!
Ами понаправихме някакво количество в началния период, изпълнен с все още неизпарена надежда. Mr. Green

# 1 243
Ох, моят също всичко преболедува. То не са петна в белият дроб, то не са шипове, то костите му пукали, то не знам си още какво. Все едно не е на 34, а на 104.

# 1 244
  • София
Ох, моят също всичко преболедува. То не са петна в белият дроб, то не са шипове, то костите му пукали, то не знам си още какво. Все едно не е на 34, а на 104.
Като ви разправям аз, че мъжете са нежния пол и трябва да ги вардим, не ми вярвате, а все се стремите да ги направите равни с нас! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт