С какво ви дразнят мъжете?

• 235 041
  • 2 180
  •   1
Отговори
# 1 710
Продай я, докато е на работа, обади му се и кажи: "мило, знаеш ли какво си нямаме вече?".  Hug
Ей, за това не се бях сетила!  Grinning
Не мисля, че ще го направя, но искрено ме развесели! Благодаря ти!  Hug

# 1 711
  • София

Междувременно аз се чудя как да огранича разходите, защото се очаква приходите му да спаднат зимата. Искам да сменя работата за по-доходоносна, обаче знам, че може да минат месец-два докато започна нова. Той ме подкрепя, обаче съм му казала, че ще напусна като имаме спестени поне за наем за 2-3 месеца, за да не се притесняваме.
И накрая "Мило, знаеш ли какво си имаме вече?" Още по телефона му стана ясно, че съм ядосана за техниката, а цяла вечер се прави, че нищо не е станало. На мен даже не ми се говори с него.  Sad
Добре си се насадила, че не смееш и от ника си да пишеш!
Защо си се навила да бъдеш мъжа в къщата?
Значи, ти теглиш каиша, а той е по забавленията, ама пак тичаш да кажеш, че много бил работел.
Не го разбирам това- щял да те подкрепи да си смениш работата за по- високо платена, ама първо да събереш капиталец, та да не го лишиш от следващата изгъзица!
Защо той не си смени работата и да си поеме ангажиментите като глава на семейството?

# 1 712
  • Бургас

Междувременно аз се чудя как да огранича разходите, защото се очаква приходите му да спаднат зимата. Искам да сменя работата за по-доходоносна, обаче знам, че може да минат месец-два докато започна нова. Той ме подкрепя, обаче съм му казала, че ще напусна като имаме спестени поне за наем за 2-3 месеца, за да не се притесняваме.
И накрая "Мило, знаеш ли какво си имаме вече?" Още по телефона му стана ясно, че съм ядосана за техниката, а цяла вечер се прави, че нищо не е станало. На мен даже не ми се говори с него.  Sad
Значи, ти теглиш каиша, а той е по забавленията, ама пак тичаш да кажеш, че много бил работел.
Не го разбирам това- щял да те подкрепи да си смениш работата за по- високо платена, ама първо да събереш капиталец, та да не го лишиш от следващата изгъзица!
Защо той не си смени работата и да си поеме ангажиментите като глава на семейството?
То си има поговорка - Кой каквото сам си направи, никой друг не може.

Последна редакция: сб, 01 окт 2016, 13:12 от miss july

# 1 713
Скрит текст:
И накрая "Мило, знаеш ли какво си имаме вече?" Още по телефона му стана ясно, че съм ядосана за техниката, а цяла вечер се прави, че нищо не е станало. На мен даже не ми се говори с него.  Sad

Анонимна съм, точно защото знам, че такива истории се преекспонират. Не искам да ми се развяват след няколко месеца под носа, тип "Виж какъв ти е мъжът." В момента става подобна ситуация с една друга потребителка и е зверски грозно.
Не съм се навила да бъда мъж в къщата.
Ако това да излиза сутрин в 7:30 и да се връща след 7 му казваш неработене, не знам колко часа в денонощието бачкаш ти. Не е постоянно така, но му е подобен графикът от около месец-два. Няма събота и неделя. В момента пак работи. Няма как да си смени работата, защото не е назначен - има собствен бизнес. Работата се увеличи и взе човек да му помага... обаче оня реши, че може директно да си контактува с клиентите и сега моят пак е сам. Надяваме се от средата на месеца пак да има човек с него, този път по-близък.
Това с "капиталеца" съм го решила аз. По-притеснителна съм за бъдещето. Понякога и малко черногледа. Затова искаме да заделим пари, които да покриват разходите. Реално той изкарва достатъчно всеки месец, за да си посрещаме нуждите, обаче в бизнеса ден с ден не си приличат. Няма как да сме сигурни, че и след два месеца ще има толкова работа, колкото и сега.
Та не се оплаквам от поведението му като цяло. Оплаквам се от конкретната случка. Не ме е оставил да тегля каиша и винаги ми е бил опора. Имам база за сравнение, затова си позволявам да кажа, че ме подкрепя във всичко.
В интерес на истината вече ми мина яда, така че като се прибере ще обсъдим спокойно нещата. Избягвам сериозни разговори като съм афектирана.

# 1 714
  • София
Радвам се да помогна- дяволът не е толкова чер, както се оказа. Hug

# 1 715
Ха, да така е. Simple Smile
Говорихме до преди малко и поизяснихме ситуацията. Финансово се оказа, че не е толкова висока сумата. За решенията без мен също поговорихме.
За 2 години съвместно съжителство няма други такива случаи. Надявам се да няма и повече, че да не ме четете в темите, че съм прясно разделена.  Laughing

# 1 716
  • София
Взел е без да ми каже егоистично финансово решение, което ще ни коства колкото наем и половина. Поръчал си е една ненужна техника, а ние имаме подобна вече. Старата сме щели да я продадем... И реално ще се плати "само" близо един наем. Пък и то взел парите назаем от приятел... ще му ги връщаме на част. И техниката била на промоция. Абе само извинения за безотговорността. Знам, че много работи напоследък и иска да се поглези, обаче въобще даже не го е обмислил.
Не се коси, преди много години, чак не помня колко много, мъж ми /тогава гаджето ми/ ми подари за рождения ден нов телевизор  Crazy. Изобщо нямах нужда от нов телевизор тогава.... сега не го прави вече  Joy

# 1 717
вЕрвайте си. Ако мъжете ви хъркат спейки настрани, то трябва да хъркат и изправени в будно състояние.

Ти пък с колко мъже си спал, та си толкова уверен?  Thinking
Ох, че ме разсмя.
Хъркането трябва да го обяват за психически тормоз и то в извънработно време.

# 1 718
  • София
вЕрвайте си. Ако мъжете ви хъркат спейки настрани, то трябва да хъркат и изправени в будно състояние.

Ти пък с колко мъже си спал, та си толкова уверен?  Thinking
Ох, че ме разсмя.
Хъркането трябва да го обяват за психически тормоз и то в извънработно време.
А, някои хъркат и В работно време  Joy

# 1 719
  • София
Полудя с тия ремонти ММ! А това гълта пари. Първо антрето,  после балкона и сега купи кола 2004 година,  която била "неговия проект ".

# 1 720
Когато се правят на велики и,че всичко им е ясно.Когато не знаят как да се държат с една жена.Когато псуват за щяло и нещяло.Когато започнат да се комплексират,че всичко опира само до пари.

# 1 721
И другото в тоя дух "Жените не си падали по добри момчета". Пък това, че всъщност са лигльовци, дето още държат полата на мама не го отчитат като факт. Laughing

# 1 722
Моят може да ме докара до лудост....двойка, в която сме в много добро отношения само с мъжа, най-вече той, го поканиха за кум....а мен като гост. Той дори не се допита до мен. След разправии за това, че няма да ида и да го гледам цяла вечер с някаква чужда, той ми каза - с тази ревност не знам докъде ще стигнеш....разочарована съм....аз бих отказала да кумувам, ако партньорът ми се чувства зле...

# 1 723
Много нетактично са постъпили с вас, след като знаят, че сте двойка, следва да поканят и двамата.
Кумата има ли си мъжко присъствие до себе си? Може да са кумове мъжът и другата жена, но да сте си двойка с мъжа през цялото време. Ти да си си до него, независимо, че не си кума.

# 1 724
Моят може да ме докара до лудост....двойка, в която сме в много добро отношения само с мъжа, най-вече той, го поканиха за кум....а мен като гост. Той дори не се допита до мен. След разправии за това, че няма да ида и да го гледам цяла вечер с някаква чужда, той ми каза - с тази ревност не знам докъде ще стигнеш....разочарована съм....аз бих отказала да кумувам, ако партньорът ми се чувства зле...

На повечето сватби на които съм била, кумът и кумата не са били обвързани един с друг, а обикновено единият е от страната на младоженеца, а другият - от страната на булката. Хората са те поканили на сватбата, ако се замислиш реално, вероятно и ти самата не си особено близка с тях като двойка, както булката не я смяташ за близка с вас, и близостта между вас като двойки си е основно мъжка. При това положение не мислиш ли, че имат право да поканят за кума жена, която им е по-близка?

Общи условия

Активация на акаунт