На мен ми е странно, защото нямам в обкръжението си познати и близки с 3 и повече деца. Някои са ми казвали, че имат още 2 сестри, примерно...виждала съм на площадката една майка с 4(две са от първия и мъж), но нямам близък пример.Затова ми е странно, но не в лош смисъл, а по-скоро ми е интересно.
В семейството ми няма хора с повече от 2 деца, чак при прабаби и прадядовци е имало, но са починали още като деца и са останали 1-2-ма.
Бих се решила на трето дете ако имам финансова възможност и сили. Ако имаш финанси, можеш и по-голям апартамент да купиш. Аз имам за две засега, но второто ще го отлагам, докато мога

С три деца, ако са родени едно след друго, ще трябва доста години да си откарам в нас и да сме на гърба на таткото само.
Ако пък има разлика в годините, не знам първите две като поотраснат дали ще ми се занимава с бебешки истории отново.
Но това са ми размислите сега, ще минат години и ще видя на какъв акъл ще отида. Може пък да сменя мъжа

Относно аборта-ако не е планувано, желано и хората нямат финансова възможност...абортът е добър вариант, вместо дружно да се мъчат. Но след това да си вземат поука и да се пазят.
Майка ми е правила аборт след сестра ми.С две деца имаха трудни моменти от финансова гледна точка, представям си ако бяхме три. Но пък работиха доста и ни осигуриха всичко.
В момента майка ми е с нов мъж, на 47 е и все още и е възможно да забременее... но честно казано изпитвам ужас от това