Нашите кухни-58

• 87 010
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
  • На брега
Полезна информация, благодаря! Колева, готова ли е кухнята? До къде стигна със стените, с тапетите...?

# 61
  • Раковски
Интересно ми е и мнението на ифко или който има наблюдения върху устойчивостта към надраскване на друга гланцова повърхност акрил. Известно ми е, че ще има кант и че евентуално може да се полира, понеже повърхността на акрила е 1мм.

Това, което знам е, като алтернатива е на акрила се води полиестера, който се води по-устойчив на надраскване, но няма възможност за корекция при надраскване. Но не ми хареса, че мострата в Роси беше много назъбена при канта, което е предпоставка към раздуване и доста грозно също.

Проблема на полиестера е, че не всеки може да го реже понеже се кърти от към лицето, инак е по-здравия материал от акрила. Имайте предвид, че мострата на роси е от години, направена на бързо и много хора експериментират върху нея и най-вече с ключовете на колата. Когато полиетсера не е направен както трябва се връща да си го оправят.

# 62
Ние правим основен ремонт на цял апартамент едновременно и е лек ужас Mr. Green Към момента навсякъде сме на ниво пред боядисване на стени и тавани и на полагане на паркети. Така че тапетите и те предстоят. Непременно ще снимам като имам какво. Може би към средата на март ще ни монтират и кухнята, и тогава ще пускам снимки Blush

# 63
Записвам се да ви следя, че съм ви изпуснала жестоко  Thinking
Аз още съм в процес на проектиране на нашата кухня. Направих 4 варианта и нито един от тях не ни удовлетворява напълно  ooooh! Това лято ми се иска да приключваме с къщата и да се нанасяме, ама ако продължаваме да се движим с такива охлювски темпове, не знам какво ще правим.
Надявам се през идващите почивни дни да смогна да изчета всичко назад.

# 64
  • На брега
Морато ще е!!! Както и да го мисля, това са моите вратички.
Антонина, за всеки случай си го разпитай го подробно! Някой майстори не са добри оратори, но пък са си добри майстори. Може да има някакви основания, просто да не ти е обяснил достатъчно добре какво точно има предвид и какво го притеснява.

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 13:32 от NovaTema

# 65
Здравейте дайте идея какъв плот би отивал на кухня ,която е с горни шкафове цвят бяла маслина или друго подобно е бяла хасиенда и долни шкафове венге.Гърбът ще  е с плочки  шарени бежави и кафеви.

# 66
Ако нямаш фладер по шкафовете, може да избереш плот в тъмно кафяво или бежово, като плочките. Като на плота и да има шарка, не би било проблем. Ако обаче има фладер по шкафовете, едноцветен плот - от цветовете, които вече си използвала. Без шарка обаче.
Без визия не мога да помогна повече Peace

# 67
Има, има фладер по бялата маслина, определено. И трябва много да внимаваш, за да се съчетаят добре нещата. А плочките защо е нужно да са два цвята - беж/кафяво  newsm78 Само с единия няма ли да стане? И по принцип ми е чудно защо избирате кухнята да е два разл. цвята горни/долни шкафове, но все пак всички харесваме разл. неща   bouquet

# 68
Извинявам се за тъпия въпрос ,но какво е фладер.М/у другото как се качва снимка?

# 69
Фладерът е шарката, която имитира дървесните нишки, никак не ти е тъп въпроса, и аз не знаех преди да ми дойде до главата  Laughing
Пиша ти ЛС за снимките, че писах скоро на една съфорумка, ще ти го копна направо   bouquet

# 70
  • На брега
Рали и този тип кухни са красиви! Зависи от интериора на цялото помещение.
nikito2009, тук е подробно описано!
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=4825.0;topicrefid=19

# 71
Плочките за гърба са нещо подобно само,че мако по гланцирани : http://keraton.bg/produktov-katalog/stenna-keramika-za-kuhnja/pl … ova-uud-bezh.html

# 72
Няма откъде да я знам тази маслина, че има фладер Mr. Green Аз само моите материали си помня.
Плочките обаче също имат фладер, така че те съветвам работния плот да е едноцветен и без шарка - вече в кой нюанс на кафявото няма значение, имаш избор.

# 73
Аз я помня маслината, защото я харесах, но точно фладерът ме спря, защото освен, че го има, е различен цвят от основния - доколкото си спомням, сивеещо-зеленнещо и отпадна. Не знам, с тези плочки бих заложила на врати и плот без какъвто и да е фладер.

# 74
Да Ви попитам, когато имате трегер на едната стена, как успявате да сложите шкаф до тавана... трябва ли да го режат шкафа?

Общи условия

Активация на акаунт