оставям и банан на парчета на стола за хранено,но не се сеща да ги ядеЗа втори път давам риба и двата пъти имаше разтройство,не много а колкото да оцапа памперса.Дали е от рибата?
оставям и банан на парчета на стола за хранено,но не се сеща да ги яде
И около нас имаше много болни със същия грип, но ние се барикадирахме в къщи и успяхме да го избегнем, защото покрай племенниците ми разбрах, че е голяма зараза, но пък и минавал бързо, което е добре... за отрицателно време градината и яслата им бяха изпразнени...
Всичко с времето ще се получи, но това, че реагират първоначално така не мисля, че трябва да се отказваме и да даваме само гладко пюрирана храна.
Дори да хапне стабилно пак си търси да суче, ама реших , че до 1г. ще я оставя да си цока на поискване, после ще видим.
.
. Не знам, мляска нещо, дъвче ... А май понякога направо гълта... Аз кашите й ги правя горе долу на око в едни нейни панички, мисля че са около 200 мл, +/- понякога... На три твърди хранения сме, плюс два пъти 200 мл АМ. Вчера яде супа с праз
. Дано хрдължава така нищо да не ми отказва, на мама се е метнала
. 
Баткото ядеше филия с топено сирене за следобедна закуска на 10 месеца.
Отказвам повече да я щадя. Започвам да й давам и от нашата храна. Не готвя със запръжка, така,че айдеее на манджата.
И затова съм малко по-смела. И аз спрях да въвеждам нова храна по няколко дни и по няколко лъжици,а манджите ги правя без запръжка и без застройка. Супата с праз всъщност стана много вкусна
. Само за КМ се чудя да го въвеждам бавно на няколко дни, вие как го въведохте? 

Изписаха и едни хапченца за смукане - ще и ги правя на каша и да ги държи по-дълго в устата и АБ, който трябва да купя и давам, ако вдигне температура.