Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои от лечебните методи, обсъдени във форума?
-
Какви са основните теми, обсъждани във форума?
-
Какви са някои често срещани симптоми, които участниците във форума изпитват?
-
Какви са някои от проблемите, свързани с лечението на щитовидната жлеза, обсъдени във форума?
-
Какви са последствията от приемането на твърде много лекарства за щитовидната жлеза?
Минавам да се отчета и аз с моите изследвания
А и тук няма възможност да позвъниш на някого и да се консултираш .....На контролен преглед съм чак през октомври...Чудесно е че си била на море,надявам се да си се заредила положително

Ендокринолога ми каза,че изследванията са ми добри и е странно,че имам тези симптоми.казах му,че вероятно както и предишният път вит.Д е много нисък,но че този път личната ми забрави да ми го изпише....Той ми обясни,че при повечето оперирани на щитовидната жлеза се случва да не усвояват добре вит.Д.За моя случай каза,че със сигурност имам паращитовидни жлези,но или не са достатъчни или работят слабо.Спря ми Рокалтрола и на негово място ми изписа Дибазе 25000U един път на 3 седмици....Като малоумна му повтарях"Докторе сигурен ли сте,че няма да се вдървя от липсата на РОКАЛТРОЛА?"Калция ми го остави същият.Сега като се прибрах,разбрах от свекърва ми,че ме е прегледал завеждащия на областната клиника по ендокринология.....Дано е добър! Аз му се показах доста недоверчива,но след всичко......
В понеделник ще ида личната да ми изпише Дибазе,а до тогава ще пия Рокалтрол.Момичета благодаря ви,че сте до мен
. Та това е при мен, в понеделник пак да нагласявам дози. Спра ли да ям по повече и почвам да мравучкам, пада ми калция, какво ще ги правя тези кила не знам, почнах да свалям по малко и ето , паднал калций, не знам как ще е