Модни консултации - 13

• 61 050
  • 744
  •   1
Отговори
# 360
  • В полите на Пирин планина
Дели, сложи сивото с каквото имаш, но гледай да е едноцветно. Просто обличаш каквато риза имаш, слагаш сакото и гледаш кое седи добре.  Peace Ако нещо се съмняваш пускай снимки.
А ако имаш излишни пари, наистина си вземи едно черно.
сивоият костюм ми  е чудесно, мисля с чисто бяла риза тогава, класика и свежарско пролетно Grinning newsm68 newsm68 Stuck Out Tongue

Според мен сивото може да се комбинира с почти всички цветове успешно. Не ти трябва черно сако задължително. С бяла риза ще е чудесно  Peace

# 361
  • по пътя
Сивото го предпочитам, не харесвам дрехи в черно, за съжаление обаче май в България виждам доста хора все в тъмни цветове, може би е емблематично това.
Тези обувки са лелчески нали?
Скрит текст:

# 362
  • в Кошера
Скрит текст:

Определено.  Peace

# 363
  • по пътя
Скрит текст:

Определено.  Peace
Знам си аз  bouquet Добре, че сте вие, че аз имам уклон към лелческото и то тъкмо заради работата. Само, че като ме видя така облечена и обута, едно съседско дете ме нарече" леличката" и се отрезвих. Благодарна съм ви за нещата, които пишете и публикувате, ще подновявам гардероб и обувки.

# 364
Дели, сложи сивото с каквото имаш, но гледай да е едноцветно. Просто обличаш каквато риза имаш, слагаш сакото и гледаш кое седи добре.  Peace Ако нещо се съмняваш пускай снимки.
А ако имаш излишни пари, наистина си вземи едно черно.
сивоият костюм ми  е чудесно, мисля с чисто бяла риза тогава, класика и свежарско пролетно Grinning newsm68 newsm68 Stuck Out Tongue

Според мен сивото може да се комбинира с почти всички цветове успешно. Не ти трябва черно сако задължително. С бяла риза ще е чудесно  Peace
На практика може да се комбинира с много по малко цветове, в сравнение с черното, особено пък като стане въпрос за обувки и чанти. Като цяло аз съм практични и ако нямам свестен костюм, първо ще си взема черен или тъмно син и след това бих взела друг цвят, но това съм аз.

# 365
Въпрос на гледна точка, дет' се вика  Grinning
Аз също съм практична, харесвам черно и тъмносиньо за костюм, но и сивото е доста практичен, "убит" цвят, за да е благодатен за комбинации  Peace

# 366
  • София
Със сигурност бих си взела тъмно син костюм, задължително и черен класически и по-официален и чак след това сивия, но така или иначе сивия вече е взет. Laughing
Дели погледни бялата риза, която ти показах по-назад и ако имаш някакво цветно фишу/шалче за акцент ще стане и свежо. Peace
Например
Скрит текст:
Виж и тази риза
Скрит текст:

# 367
Въпрос на гледна точка, дет' се вика  Grinning
Аз също съм практична, харесвам черно и тъмносиньо за костюм, но и сивото е доста практичен, "убит" цвят, за да е благодатен за комбинации  Peace

Чак пък благодатен не е. Замисли се само дали имаш чанта и обувки за него, докато за черното и синьото винаги ще имаш нещо, без да ти се налага да купуваш допълнително. Предпочитам да съчетавам с това което вече имам, а не да се чудя с какво да съчетавам и тепърва да купувам. Лично в моя гардероб нямам нищо което да пасне на сиво, но имам достатъчно да паснат на черно и синьо.

# 368
  • в Кошера
Аз също съм практична, харесвам черно и тъмносиньо за костюм, но и сивото е доста практичен, "убит" цвят, за да е благодатен за комбинации  Peace

Чак пък благодатен не е. Замисли се само дали имаш чанта и обувки за него, докато за черното и синьото винаги ще имаш нещо, без да ти се налага да купуваш допълнително.

За мен е практичен и лесно комбинативен цвят. Много любим при това.  Heart Eyes
Традиционните черни аксесоари? Едва ли на някого му липсват в шкафа.  Peace
Кафявото (и тъмно, и светло) също стои прекрасно със светло сиво. Ако сивото е по-тъмно, графит, аксесоарите е добре да са по-светли.
Лично на мен любимата комбинация в случая ми е сиво с кафяво.  Peace

# 369
И аз точно това щях да пиша, че една от моите любими комбинации е сиво и кафяво и много малко от дрехите ми се връзват с черно - според мен, зависи от цялостното настроение и предпочитания на човек.

DELI, видя ли ризите, пак от H&M , които ти предложих по-назад ... за мен  ризата не е задължително да е едноцветна ... и идеята с фишуто ми хареса, особено и както беше на онази снимка със сивия костюм с полата - в джобчето на сакото ... (щях да добавя и че няма нужда да цитираш всеки коментар, към който пишеш отговор, просто посочи името на човека, към когото е  Peace )

Lunno momiche, и на мен не ми допадат обувките за млад човек ...

Вейдър, като цяло, рядко виждам сполучливо комбинирани блуза под рокля + клин ... чорапогащник и жилетка отгоре ми звучат много по-разумно  Peace

# 370

Moringa,да видях ги, ще оттида в магазина днес пак да видя с подробности само ризите, но и аз си мисля че може  ида не е с яка риза , а  като показаната на снимката блузка с деколте може би черна, и черни обувки за да си паснат и те цветово  bouquet

# 371
  • Австрия
И аз точно това щях да пиша, че една от моите любими комбинации е сиво и кафяво
Ау, тук много ме изненадахте! Колко различни вкусове  Laughing Лично за мен комбинацията е no go!

Crazy Blush Laughing

# 372

Moringa,да видях ги, ще оттида в магазина днес пак да видя с подробности само ризите, но и аз си мисля че може  ида не е с яка риза , а  като показаната на снимката блузка с деколте може би черна, и черни обувки за да си паснат и те цветово  bouquet

Може, даже ще ти е по-удобно  Peace

# 373
Мисля, че е най-добре да се насочиш към изображение от нета, да прецениш какви аксесоари харесваш и да следваш даден образ в търсенето ... повечято снимки в нета, които видях, изглеждат най-добре с бяла риза и мъничка добавка, която да се съчетава с обувките - колан или бижу ... така че на място награби вяколко неща в съблекалнята и комбинирай на воля.

http://www.nextavenue.org/sites/default/files/1_gray_suit.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/23/04/a9/2304a9ab10e32 … 8e0bd6efa3b8b.jpg

http://www.requisiteclothing.com/magazine/wp-content/uploads/201 … 1384546318275.jpg

https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/236x/88/7f/a8/887fa838bed0b … 7b16f0276bc8c.jpg
https://s-media-cache-ak0.pinimg.com/736x/f4/1b/e8/f41be877f8d97 … 41261cf3744e9.jpg

# 374
всички снимки с бяло са чудесни, въпроса е риза ли да е ,или  блуза с деколте, ще проверя в магазина Laughingно ако е бяла риза, обувките черни  newsm78на снимките със светли сандали  са показани newsm78

А за обеци нищо не сте споменавали от този аксесоар като допълниние да помоля да споделите идея Hug  bouquet

Последна редакция: чт, 19 мар 2015, 12:38 от DELI22

Общи условия

Активация на акаунт